maanantaina, elokuuta 11, 2008

Maailma pelastuu

Totuus kantaa hienosti vastuuta ilmastotalkoissa! Sen sijaan, että Totuuden puhdasoppisuutta valvova pääpenaali Reetta Meriläinen lähtisi -- omalla ajallaan ja kustannuksellaan -- seuraamaan Pekingin olympiakisoja, hänet lähetettiin kisoista paikan päältä raportoivaksi riviurheilupenaaliksi. Näin säästyy yhden urheilutoimittajan saastuttavat lentomatkat Kiinan pääkaupunkiin. Hienosti mietitty!

[Lisäys 12.8.: Totuuden pääkirjoitussivulla osattiin eilen pelastaa maailmaa ilman Reettaakin (vai joko toinen Reetta saa kirjoittaa pääkirjoituksia?): Muovikassit syystä silmätikkuna.]

4 kommenttia:

 1. Päivän Totuuden postilootaversiossa on symbolinen kuva, jossa Bush taputtaa korismatsissa. Bushin takana näkyy epäselvä sininen läiskä, ja kuvateksti alla kertoo "USA:n presidentti George W. Bush innoissaan, takana vaaleansinisessä paidassa pääministeri Matti Vanhanen."

  VastaaPoista
 2. Yhdysvalloissa on saanut ensi-iltansa elokuva Viron laulavasta vallankumouksesta.

  Singing revolution

  Jännityksellä odotan, miten elokuvan noteerataan Suomessa. Totuus varmasti uhraa sille runsaasti palstatilaa.

  VastaaPoista
 3. Hammer: Juu, jännityksellä odottelen Römpöttimen/Psychon/Leppäsen haltioitunutta arvostelua. Samaan syssyyn on odotettavissa The Soviet Storyn ja Refusenikin ylistävät arviot ja kaikki kolme dokumenttia nähtäneen ensi tilassa Puolueen näköradiossa :)

  Reilu viikko enää muuten Rauhan Panssareiden (juuri nyt Georgiassa) Prahan tourin 40-vuotissynttäreihin. Odottelen innolla mitä V-P Leppänen siitä kehittää ;)

  VastaaPoista
 4. Tänään Psycho kirjoitteli siitä, kuinka Suuri Saatana ei pysty puolustamaan Gruusiaa, kun sen joukot ovat kaulaa myöten Afganistanissa ja Irakissa. Lisäksi pakolliset hehkutukset siitä, kuinka Obaman kommentit olivat EU:n ja USA:n hallitusten virallisten kannanottojen mukaisia mutta McCainin sotaa ihannoivat kannanotot muistuttivat Bush Jr:n ensimmäisen kauden kannanottoja, joissa haettiin vastakkainasettelua.

  Mutta tähän Maailma pelastuu -kirjoitukseen liittyen tuli eilen mieleeni muuan huomio. Nimittäin kun tämä trap-ampujatar sai kultaa ja hänen kultaansa haastateltiin, niin se tapahtui ihan kotikammarissa. Minusta on jotenkin irvokasta, että kisapaikalle lentää poliitikkoja kuin meren mutaa, mutta kilpailijat saavat selvitä ilman valmentajiaan.

  Lopuksi ihan erillinen huomio; Totuus kirjoitti tänään, että jokaisesta ikäluokasta 4.700 ruotsalaista käy enää armeijan. Minusta tuo määrä on suoraan sanottuna huvittavan pieni.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!