tiistaina, elokuuta 05, 2008

Planeetan tuholaiset

Totuuden Kimmo Oksasen piti matkustaa Romaniaan asti löytääkseen arjen turvallisuuden uhan (TM) numero yksi. Tämä kansainvälisen riistokapitalismin käsikassara löytyi yllättävän läheltä -- Nurmijärveltä. Reilu viikko sitten Kimmo osoitti nämä rikolliset esittämällä nerokkaan kysymyksen ja heti perään vastaamalla omaan kysymykseensä [nurmijärveläiset lienevät liian tyhmiä vastatakseen Kimmon syvällisiin pohdintoihin].
Sillä vastatkaa nyt rehellisesti nurmijärveläiset: Onko järkeä sahata kahden paikkakunnan väliä töihin ja kotiin päivittäin kahden tunnin ajan koko elämänsä?

Viiden pisteen vinkki: Ei ole.
Näinhän sen menee: on parempi asua leppoisasti sossun rahoilla kollektiivissa Kalliossa kuin kapitalistien renkenä omakotitalossa Nurmijärvellä.

Niille, jotka uskaltavat väittää että asuminen olisi jotenkin ns. yksityisasia tai makukysymys, Kimmo tykittää tänään luun kurkkuun paljastamalla tämän yhteiskunnan pohjasakan aiheuttaman tuhon kaikessa karmeudessaan.
Kodin aseman ylikorostumisesta voitot käärivät maanomistajat, grynderit, rakennusliikkeet, rakennustarvikekauppa, vakuutusyhtiöt ja pankit.

Häviäjiä ovat ihmiset, perheet ja planeetta.
Amen.

[Lisäys 6.8.: Rikollinen löytyi lähempää kuin Kimmo osasi odottaakaan: Totuuden väkivaltaspesialisti Anna Karismo. Uho on kovaa:
Oikeassa metropolissa pitää olla vaihtoehtoja. Ihmiset valitsevat asuinpaikkansa kukkaronsa ja mieltymystensä mukaan.

Oikeassa metropolissa liikkuminen on järjestetty järkevästi, koska kaikki eivät yksinkertaisesti mahdu asumaan pyöräily- tai kävelymatkan päähän työpaikastaan.
--
Me sukkuloijat olemme keskuudessanne pysyvästi.
Olisiko Totuuden pääpenaalien puututtava tähän ilkeään pattitilanteeseen ennenkuin tämä johtavien penaalien taisto käy väkivaltaiseksi?]

13 kommenttia:

 1. Samaa tuhoa suuremmassa mittakaavassa on C-osiossa. Jälleen kerran tulos on tahattoman koominen. Ensin kauhistellaan sivulla C1 sitä, että Suomen Pietarin konsulaatti ei halua kirjailija Sofi Oksasta luennoimaan Pietariin ensi joulukuussa. Tai oikeammin lausumaan runoja, kuten Suomen Pietarin konsulaatin vastaava konsuli Leena Liski tähdentää: "Hän ei ole runoilija, ja se on ollut aina runoilta." Pietarin konsulissa ei ole kuultu, että tilaisuutta varten Sofi Oksanen aikoo tuottaa proosarunoutta. Se lienee myöhäistä, koska viranomaisille kirjailija ei voi olla runoilija ilman auktorisointia, ja sellainen tuskin tähän hätään onnistuu Suomen runoilijaliitolta. Konsulaatin mukaan runoilijoita on vaihdettu harva se kerta runoiltaman kolmivuotisessa historiassa, vaikka runoilan järjestävä taho Jukka Mallinen muistaa toisin.

  Penaali Jussi Pullinen epäileekin kommentissaan, että Suomi on suomettumassa. Suomettuminenhan tarkoittaa terminä isomman vihamielisen maan puuttumista pienemmän naapurinsa asioihin niin, että sen sisäpolitiikkaa ohjaa ulkopolitiikka. Käytännön tasolla suomettuneessa valtiossa annetaan painostavan valtion ydinohjuksille rauhanomaisia lempinimiä kuten "Rauhanohjus", sekä vaaditaan YK:ta tuomitsemaan vastapuoli, joka yleensä on demokraattinen valtio. YK kaikkineenkin on sopiva työkalu suomettuneille valtioille, koska se ei koskaan saa yhtään sellaista päätöstä aikaiseksi, joka uhkaisi painostavaa suurvaltaa.

  Sivulla C5, siis mielipideosastolla, työministeri Tarja Cronberg ottaakin aimo askeleen kohti aatteellista solovetskinin kehtoaan. Tarja Cronberg nimittäin näpäyttää Puolaa siitä, että se ei luota Euroopan Unioniin, tuohon kaikkien tovereiden unelmaan ranskalaisesta vapaudesta, veljeydestä ja tasa-arvosta. Cronberg moittii Puolaa myös siitä, että Puola ylipäätään pitää Venäjää sotilaallisena uhkana, vaikka "EU:n turvallisuusstrategia ei kuitenkaan katso Venäjän olevan Euroopalle sotilaallinen uhka." BLING - nyt se ei enää ole, kun ministeri Tarja Cronberg kerran niin sanoo. Olikos se Juho Niukkanen sukua tälle naiselle?

  Tarja muistaa kertoa, että "Venäjä - samoin kuin Kiina - näkee ohjuspuolustuksen myös ensi askeleina avaruuden aseistukseen." Tämähän voisi johtaa USA:n säilymiseen aseistuksen suhteen ylivoimaisena, mikä ei kelpaa, koska vihreiden mukaan joka helve7in iranillakin on oikeus pitkällisiin neuvotteluihin diplomatian poluilla pommin valmistumista odotellessa. Niinpä "Euroopan Unionin tulisi myös YK:ssa aktiivisesti ottaa kantaa avaruuden aseistusta vastaan."

  VastaaPoista
 2. Simpun maailmassa muualla kuin Nurmijärvellä rakentaminen tapahtuu yksisarvisten kakkimalla taikarahalla joka ei mene olleskaan kapitalistien taskuun.

  Jotenkin voisi vielä ymmärtää jos Pravdan ainoa ongelma olisi ideologiset julistuskirjoitukset mutta kuinka helvetissä lukijat/omistajat jaksavat katsella hädin tuskin kirjoitustaitoisten idioottien lässytystä. Vai onko niin, että Simppukin pääsee ääneen koska äitikki ja isikki ovat vähän väsyneitä eivätkä jaksa vahtia penaaliaan.

  VastaaPoista
 3. Totuuden digilehdessä Anna Karismo tunnustaa olevansa syntinen, syntinen, syntinen. Tämä siis kuvaa hyvin ilmastoalarmismin kvasikristillistä luonnetta. Pahoja asioita saa tehdä, jos tunnustaa olevansa syntinen.

  VastaaPoista
 4. Jos totuuden torvet saisivat päättää niin kaikki asuisivat turvallisesti ja tasa-arvoisesti ilmaiseksi valtion omistamissa kasarmeissa joissa olisi piikkilankaa ympäri eikä kukaan pääsisi ulos tuhoamaan luontoa.

  VastaaPoista
 5. Vallankumous tulee, oletko valmis?6/8/08 13:01

  No ei ole ihme, ettei mikään muutu!

  Karismohan kertoi palstallaan lukijoilleen, että kun Sukarin ja Kakkosen kaltaiset sikakoirat rahoittavat vaaleissa paholaisia ja riistäjiä, Puolueen edustajilta riistetään aito mahdollisuus muuttaa maailma Paratiisiksi(TM).

  Mutta jos jo HYVÄT JA OIKEAMIELISETKIN ovat erimielisiä keskenään, niin mihin tämä maailma on menossa? Puolueen kanssa erimieliset voi aina tarvittaessa vaikka ampua, kuten esimerkiksi Reetta Meriläisen kannattaman ideologian mukaisessa vallankumouksessa versionumeroltaan 1.0 olisi toimittu, mutta johan on markkinat, jos "hyviksetkin" ovat näinkin pahasti erimielisiä korkeimmasta mahdollisesta maanpäällisestä Totuudesta?

  Onko myös vallankumouksen versionumeroltaan 2.0 syötävä lapsensa, vai miten dilemma ratkaistaan?

  P.S Paras ympäristöteko on jättää Helsingin Sanomat tilaamatta. Erityisesti näin kannattaa menetellä, jos asuu kehyskunnissa omakotitalossa, jo pelkästään turhan ympäristöä pilaavan liikenteen vähentämiseksi, puhumattakaan metsistä!

  VastaaPoista
 6. Totuus on mahdollisesti löytänyt lisää rikollisia:
  http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Puoluepamput+piiloutuvat+arkisiin+autoihin/1135238392723

  Selvästi osalla on jotain salattavaa ja heidät pitäisi saada tuomiolle vähintään paperiversioon.

  VastaaPoista
 7. Psycho on taas tänään vauhdissa.

  Paris Hilton mollasi McCainia "ryppyiseksi vanhaksi tyypiksi" (digilehti)

  Psycho on näköjään saanut presidentinvaaleja kommentoimaan todellisen asiantuntijan.

  VastaaPoista
 8. Tämä nyt ei liity mihinkään, mutta miksi Suomi on Index of Economic Freedom -listalla jopa sijalla 16 eikä kovin kaukana Yhdysvalloista? Eikös Suomen pitänyt olla melko sosialistinen maa?

  VastaaPoista
 9. Se juttu hyönteisten ja toukkien syömisestä, johon aiemmin viittasin (Eating bugs) on nyt valutettu Njet-liitteen sivuille.

  VastaaPoista
 10. Itse en ymmärrä mitä tuollaisella listalla on merkitystä, koska se mitä päätämme tehdä on aina tärkeämpää kuin mitä on tehty. Toki menneisyys täytyy tuntea, mutta ihmisillä on taipumus toistaa edellisen sukupolven tekemät ratkaisut. Ei mitään uutta auringon alla ja niin päin pois.

  Tänään oli hauska kirjoitus D1-sivulla Työväen Sivistys Liiton (TSL) vapaaehtoistyöntekijöiden jälkeensä jättämistä pennuista Nicaraguassa. Jutussa kauhisteltiin, kun hyvää tarkoittavat vastavallankumoukselliset toverit eivät lähettele rahaa omille jälkeläisilleen ja heidän äideilleen sinne viidakkoon. Sitten joku siellä asuva (siis joka saattaisi ehkä ymmärtää paikallista kulttuuria toimittajaa ja lähetystötyöntekijöitä paremmin) suomalaismies totesi kuivakkaasti, että ko. naiset ovat ilolintuja, joten ei kai kukaan järkevä mies elatusapua niille maksaisi.

  Koko kirjoitus oli jotenkin hullunkurinen, kun siinä oli yritetty moralisoida, mutta se livahtikin puhtaaksi sosiaalipornoksi ihmisten yksityisasioilla herkuttelulla. Onkohan se tullut toimittajalle jotenkin yllätyksenä, että kun kaukomaille lähetetään 25-vuotiaita miehiä, jotka eivät saa rahaa tekemästään työstä, niin petipuuhat nousevat mieleen?

  VastaaPoista
 11. Totuuden "talous"-toimitus on ottanut merkittävän kukon-askeleen kohti Pääomaa. Penaali Elina Kervinen, joka on kesän mittaan julkaissut useammankin USA ja auto -vastaisen kirjoituksen, jatkaa Ylioppilaslehden kunniakasta laatutasoa uusimmassa tuotoksessaan.

  Aloitetaanpa poikkeuksellisesti Elinan kirjoituksen lukeminen loppupäästä:
  "Kysymys voi kuulostaa naiivilta, mutta pitäisikö öljyn edes olla kovin halpaa?"

  Ei rakas Elina, kysymys ei pelkästään kuulosta naiivilta, vaan se onnistuu olemaan sellainen. Onnitteluni, vuoden typerin kysymys! Se olisi sitä luonnollisesti keneltä tahansa taloustoimittajalta, mutta lapsen usko siihen, että öljyn reaalihinta tuplaantuu vuoteen 2015 mennessä on kuin Lapinlahden osastoilta kuultua.

  Mutta eihän tuo jää Elinan ainoaksi kunnariksi, vaan kirjoituksesta oikein tihkuu antamaterialistinen uhma. Alkuun Elina kuvaa ihanneyhteiskuntaansa, siis Suomi vuonna 2015:

  "Vastavalittu hallitus rajoittaa ensimmäisenä tekonaan virkamiesten Brysselin-reissut muutamaan junamatkaan vuodessa ja vaihtaa ministeriautot sähköisiin menopeleihin. Harvoilla kokousmatkoillaan ministerit neuvottelevat paitahihasillaan: EU:n kaikissa rakennuksissa on luovuttu ensin ilmastoinnista ja sitten tiukasta pukukoodista."

  Tämähän kuulostaa jumalauta kuin Vihreän liikkeen kokoukselta Koijärveltä vuonna 1979!!!

  Ja Elina jatkaa unelmaansa:

  "Koti-Suomessa liikenne Helsingin ulkopuolella on hiljentynyt. Kehä kolmosella huristaa pääasiassa valkoisia rekkoja ja tienvarren entiseen ostosparatiisiin on noussut luomuvihannesten tukkutori Kaupungin lähiöissä perheet kantavat lähiruokansa ja lämpimät kaljansa pikkukaupasta kangaskassilla kotiin. Lomamatkat tehdään Pariisin sijaan Paraisille."

  Onneksi Suomessa on sen verran kylmää, että hellepäiviä lukuunottamatta kaljan lämpöisyydestä ei tartte kantaa pelkoa. Joku muukin saattaa ihmetellä tuota "valkoista rekkaa". Pienempi ilmanvastus? Kuorma säilyy viileämpänä? Halvempaa maalata valkoiseksi kuin muun väriseksi? Ehhei, kapitalistien paheista tässä on kysymys:

  "Rekkojen kyljet ovat arvokasta mainostilaa. Esimerkiksi Atrian, Nesteen tai Valion rekka kuljettaa yleensä vain näiden valmistajien tuotteita." No totta ihmeessä kun ne tehtaalta tukkureille lähtevät täydellä kuormalla. Eikä rekkojen kupeet muuten arvokasta mainostilaa ole. Ihan omakustannushintaan saa maalata. Mutta:

  "Osalla rekkojen kyljissä mainostavista yrityksistä on jopa sopimuksia, joilla kielletään muiden yritysten tuotteiden kuljettaminen. Siksi rekat saattavat kulkea puolilleen lastattuina tai tehdä paluumatkan täysin tyhjinä. Jos dieselin hinta nousisi reilusti, kuljetuksia olisi pakko yhdistää."

  Koska kuskinkin on käytävä välillä kotona, kulkevat rekat varsin usein pelkkinä raatoina paluumatkan. Suomen tukkirekat olisivatkin veikeä näky paluukuormineen!

  "Kauppareissulla 250 dollarin öljyn hinnan huomaisi selvimmin siitä, että energiaa käytettäisiin nykyistä tehokkaammin: pakastealtaat pienenisivät eikä kylmää olutta ehkä myytäisi lainkaan."

  Hirveää! Punaniskajuntin viimeinen etuoikeus uhattuna!

  "...asiakkaat kävisivät paljon nykyistä harvemmin suurissa kauppakeskuksissa. Lähikaupat säilyisivät. Pakkausteollisuus puolestaan suosisi muovia halvempia materiaaleja.

  Kartonkiastioista syötäisiin vuonna 2015 luomuruokaa."

  "Jos öljyn hinta nousisi 250 dollariin, öljylämmityksen kulut kaksinkertaistuisivat nykyisestä. Kevyen polttoöljyn hinta nousisi noin eurosta noin 1,7 euroon litralta. Luultavaa olisikin, että öljylämmityksestä haluttaisiin nopeasti eroon tai sen kylkeen hankittaisiin nykyistä useammin esimerkiksi aurinkopaneeli. Jo nyt näin tehdään kiihtyvää tahtia."

  Ja kollegiaalinen puukonisku Reetalle loppuun:

  "Yksin Thaimaaseen ja takaisin [valitettavasti] lennettiin Suomesta viime talvena noin 90.000 kertaa. Jokainen maka tuotti Finnairin laskurin mukaan liki 1.200 kiloa hiilidioksidia ilmakehään. Suunnilleen saman verran päästöjä syntyy autoilemalla vuoden ajan töihin ja takaisin."

  Kaunista, lähes lyyristä. Onkohan Elina sinkkutyttö?

  VastaaPoista
 12. Tavalliset ihmiset haluavat ostaa isompia televisioita, syödä lihaa, ajella omalla autolla ja lomailla Thaimaassa. Tavalliset ihmiset eivät kuuntele Elina Kervisen kaltaisten "älykköjen" elämänohjeita. Politiikan on pakko myötäillä tavisten haluja. Eliitin epädemokraattinen pelivara (eli mahdollisuudet toimia kansan tahtoa vastaan) ei riitä vihersosialismin toteuttamiseen.

  Nämä sadat miljoonat tavikset vievät länsimaiden muutamilta tuhansilta vihersosialisteilta viimeisetkin toivon rippeet.

  VastaaPoista
 13. Tämä nyt ei liity mihinkään, mutta miksi Suomi on Index of Economic Freedom -listalla jopa sijalla 16 eikä kovin kaukana Yhdysvalloista? Eikös Suomen pitänyt olla melko sosialistinen maa?

  Ensinnäkin, Yhdysvallat ei ole ollut enää pitkään aikaan mitenkään poikkeuksellisen "kapitalistinen", tai vapaaseen kauppaan orientoitunut maa. Tämä on kiusallinen huomio kaikille vasureille jotka pitävät Yhdysvaltoja suurena saatanana. Se on yksi ahdistava hyvinvointivaltio muiden joukossa. Vähemmän ahdistava kuin monet, mutta ahdistava siitä huolimatta.

  Toisekseen, jos lista koostuu pääsääntöisesti sosialistisista maista, niin korkeakaan sijoitus ei kerro kuin sen, että Suomi on vähemmän sosialistinen kuin esim. Pohjois-Korea. Vähän niinkuin syöpäpotilas on terveempi kuin jo kuollut ihminen.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!