keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Kilpailu: NytTen laskussa

Totuuden NJET-liitteen NytTen-palstalla on tällä viikolla hurjan hupaisen sarjan jatkona tällainen superhauska pläjäys:
Laskussa
Timo Soinin on vaikea aloittaa yhteistyötä muiden äärioikeistopuolueiden kanssa, koska kaikki edustajat vihaavat jo lähtökohtaisesti ulkomaalaisia.
Koska Ville "isi järkkäsi duunin" Blåfieldin johtamalta NJETiltäkään ei voi joka viikko odottaa neronleimauksia, Pikkupoika tarjoaa auttavan kätensä ja pyytää arvon lukijoilta ehdotuksia kommentteihin (*) uusiksi vitseiksi seuraavaan lehteen. Vaatimus: tulee sisältää sanat "Jutta Urpilainen" ja "kiristäjäpuolue" tai "kidnappaajapuolue".

(*) Ville: niitä saa vapaasti käyttää!

4 kommenttia:

 1. Jutta Urpilainen antoi puolueensa Turun osastolle valtuudet tutkia aivan uudenlaisia, vain rikkaisiin kohdistuvia veronkiristysmahdollisuuksia osana hyvinvointipalveluiden rahoituspakettia ensi vuosikymmenellä.

  VastaaPoista
 2. Vaihdoin uuden logon täältä. Siinä yhdistyvät juche-aatteen ja ilmastonsuojelun symbolit osuvammin kuin missään tähän asti näkemässäni.

  VastaaPoista
 3. Aluksi Jutta ja Helsingin Sanomat haluavat kiittää kaikkia Demareita ja Demarihenkisiä ihmisiä turuilla, toreilla ja miksei myös uurnilla! Siis vaaliuurnilla, vielä se Demarilta jalka nousee, jos tilaa vain on jalkaa liikuttaa!

  Jäsen jäseneltä suuri tavoite lähestyy, ja jos jäsenet eivät heti riitä, niin kiristetään mukaan koko keho!

  Hyvän puolellahan Demarit ja Hesari ovat, tarkoitus pyhittäköön keinot! Niin maan ja meidän kaikkien yläpuolella Lasitalossa kuin maan alla, esimerkiksi parkkihallissa. Mitä siitä, jos kaikki keinot vaalirahoituksessa eivät olisi laillisia, eihän toveri ole toverinsa laatikon vartija, ainakaan ilman kollektiivista työehtojen sopimista ja asiaan kuuluvaa järjestötoimintaa!

  Errare Humanum Est!

  VastaaPoista
 4. Tämä Totuuden uutinen ansaitsee sanavalinnoistaan tulla ikuistetuksi:

  Bussiyhtiö Helsingin Bussiliikenteen kuljettajat eivät ryhdy vastatoimiin uskonnottomien mainoskampanjaa vastaan.

  Vapaa-ajattelijoiden liiton ja Humanistiliiton "Jumalaa tuskin on olemassa. Lopeta siis murehtiminen ja nauti elämästä" -mainosten tulo bussien kylkeen aiheutti vielä viime viikolla närää uskovaisten bussinkuljettajien keskuudessa. Tuolloin joukko bussinkuljettajia suunnitteli vastustavansa mainoksellisten linja-autojen ajamista.

  Kaikki bussit kuitenkin lähtevät maanantaina normaalisti liikenteeseen, kertoo uskovaisten linja-autonkuljettajien vastakampanjan nokkamies Tapio Mäkinen.


  Kaikki pojot Tapio Mäkiselle, vaikka veikkaankin, ettei hän vastusta uskovaisia linja-autonkuljettajia.

  Myös tämä Ylenannon uutinen on arvokas pala suomalaista poliittista keskustelukulttuuria vuodelta 2009:

  Neljä nuorukaista pahoinpiteli brittikansanedustajan lauantaina Bournemouthissa Englannissa. 42-vuotias Tobias Ellwood oli yrittänyt valokuvata tiellä palloa pelanneita nuoria ilmoittaakseen heistä poliisille, kertoo BBC.

  Ellwood joutui sairaalahoitoon lievien päävammojen vuoksi. Silminnäkijöiden mukaan joukkio hermostui kuvien ottamisesta ja hakkasi kansanedustajaa päähän. Brittiläinen Metro-lehti kertoo, että pahoinpitelijät yrittivät myös varastaa matkapuhelimen, jolla Ellwood kuvasi heitä.


  Ja lopuksi juhannuslukemistosta leike:

  Kerran tapasin Savonlinnassa erään Annan. Hänestä tuli hyvä ystävä ja säilyi sellaisena pitkän aikaa. Emme ole tavanneet vuosiin. Hän on fiksu nainen, kaunis kuin kostea uni, henkevämpi kuin tv:ssä keskusteleva akateeminen seurue. Mutta viimeksi tavatessamme hän ilmoitti toimivansa pakolaisten hyväksi Tampereella. Minulla ei ole pakolaisia vastaan mitään, mutta heidän - ja kenen tahansa - hyysäämistä vastaan on. Kenties olen väärässä.

  Juice Leskinen "Siinäpä tärkeimmät", 2003.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!