torstaina, kesäkuuta 11, 2009

Omatunnon kysymyksiä

Ostaisitko tältä mieheltä käytetyn auton? Entä luottaisitko hänen AmeriKKKa-analyysiinsa Totuuden päätönkirjoitussivulla?

[Lisäys 16.6.: Totuuden Mielipide-palstalla Markku Ruotsila ei luota:
Myös eurooppalaisen vasemmistoälymystön olisi aika hyväksyä erilaisuus, toiseus ja monimuotoisuus - myös silloin, kun kyseessä on Yhdysvallat.
Kaikki eivät ole muuttumassa Euroopan kaltaisiksi, eikä sosialistinen Eurooppa ole mikään inhimillisen kehityksen looginen ja vääjäämätön päätepiste ja huippu.]

3 kommenttia:

 1. On tänään naurattanut vähän kaikki. Tuo kuva ensimmäiseksi, mutta eipä ole Gaddafikaan muistanut kytkeä aamulla herätessään pääserveriin virtaa. Nero ja diktaattori kulkee taulun raamit kaulassaan... Voi vi77u...

  Diktaattorit ovat hauskoja. Hugo-poika kieltää amerikkalaisen kolalitkun. Suomessa suunnitellaan nopeudenrajoittimia autoihin.

  VastaaPoista
 2. "Eurooppalaiset ovat perinteisesti - syystäkin - pitäneet Yhdysvaltoja hyvin oikeistolaisena maana. Maassa ei ole vieläkään lakisääteisiä äitiyslomia eikä oikeutta palkkaan sairauspäiviltä. Läheskään kaikki palkansaajat eivät kuulu työttömyyskorvausjärjestelmän piiriin. Sadattuhannet vankeusrangaistuksen kärsineet amerikkalaiset ovat menettäneet äänioikeutensa eliniäksi."

  :D

  Tuo hemmo ei enää kauaa ole vasemmistolainen, jos Suomen vasemmisto nyt järkiintyy.

  VastaaPoista
 3. Kuvassahan on Abraham Lincoln.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!