torstaina, kesäkuuta 11, 2009

Mikä ekvivalenssille nimeksi?


Tämä arkipäivän von Mises -ekvivalenssi yhdessä Näköradio -ekvivalenssin kanssa antaa korollaarina kolmannen ekvivalenssin. Mutta millä nimellä tätä korollaaria pitäisi kutsua? Ehdotuksia kommentteihin.

[HT: Lasse]

5 kommenttia:

 1. Ainakin noiden tunnistettavien henkisten ongelmien kanssa kamppailevien voisi yleisesti sanoa kärsivän Sinnemäki-syndroomasta?

  VastaaPoista
 2. Olisiko se vaikkapa Punainen omatunto-ekvivalenssi?

  "Olen ollut itse luovuttamassa lentokonekaappareita Gorbatshovin ajan Neuvostoliittoon. Se oli elämäni vaikeimpia ratkaisuja. Silloin päädyimme, että kaapparin täytyy joutua vastuuseen Suomessa tai Neuvostoliitossa. Kaksinkertaisten sopimusten velvoittamina luovutimme, vaikka varotoimin. Ihmisillä oli kauhean huono omatunto siitä, mitä tapahtui."

  VastaaPoista
 3. Entiset vasemmistolaiset siirtyvät alakuvassa esiintyvien kannattajiksi, koska vasemmistolaiset kannattavat monikulttuuria. Talouspoliittisesti näiden suuntien välillä ei ole eroa.

  Esko Seppänen oli niin suosittu, koska hän ajoi sääntelytaloutta ja oli EU-vastainen. En muista Seppäsen koskaan puhuneen maireasti turvapaikanhakijoiden oikeuksista.

  Vasemmistoliiton vaalitappion syy piilee juuri maailmoja syleilevässä suvaitsevaisuudessa. Mitenkäs se vaalislogani menikään? "Omatuntosi ajattelee kuin me."

  Tuollainen iskulause on tuomittu epäonnistumaan.

  VastaaPoista
 4. Lueskelin päivällä Iltalehdykäistä ja siellä nimettömänä pysynyt poliisi (siis sellainen, joita punaviher-eliitti vihaa saatuaan Matti Inkisen tapauksesta vettä myllyynsä) kertoi, että tuleva pj. Paavo Arhinmäki on ollut jo ennen SmashAsemia mukana erilaisissa nujakoinneissa (lätkä- ja futispiireissä). Soittelin pari puhelua, ja niinpä tuo todellakin on ollut! Kolmisen vuotta sitten on jäänyt pois, mutta edelleen on useita vakinujakoitsijoita, jotka kaihoten muistelevat Paavon toimintaa.

  Pikkupoika on kysellyt Haavisto-Mannisen sukujuurista. Enpä ole vielä törmännyt, mutta pitäisikö se sitten selvittää? Samalla voisi selvittää Heidi Hautalan ja Arabian lakkokenraali Arvo Hautalan sukulaisuuden...

  VastaaPoista
 5. Nyt on sellainen tunne, että jotain tässä maassa on saatu nytkähtämään eteenpäin. Vaikuttaa vihdoin siltä, että Virheät ovat saaneet EU-vaaleissa niin paljon itsevarmuutta, että kulkevat rintakehä kaarella kuin isä-Mitro/Peppone konsanaan.

  Vihreän liikkeen ideologinen keulakuva, Katajanokan marx, kaikkien härmäläisten o.w.kuusinen on vihdoin - siis VIHDOIN - saanut siirrettyä varjostimen pois liekkinsä edestä. Osmo Soininvaara tietää kertoa, että Virheät ovat aidosti vasemmistopuolue ja että äärioikeiston on itseasiassa vasemmistopopulismia. Voit perkele - tätä päivää en kuunaan olisi uskonut kohtaavani. Pikkupoika - on aika siirtyä eläkkeelle!

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!