torstaina, marraskuuta 13, 2008

Tutkivaa jounalismia


Yllä Totuuden penaaleille kuvakaappaus, joka sisältää sanat halla-aho ja meriläinen. Sellaiselle ilmeisesti oli kysyntää. Olkaa hyvät, oli ilo auttaa!

[Lisäys 14.11.: Päivän paperisessa Totuudessa aiheeseen tarttuu (ilmaisversion on kirjoittanut nimimerkki Helsingin Sanomat) Pauliina Grönholm. Pauliina on varsin toimelias nainen, sillä tänään aamulla hän ehti jo julkaisemaan aihetta-ei-mitenkään-liippaavan haastattelun.
Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää muistutti perjantaina puolueita eurooppalaisesta rasismin vastaisesta peruskirjasta, jonka mukaan puolueet sitoutuvat olemaan edistämättä ennakkoluuloja ja vihamielisyyttä.

Valtuutettu huomautti myös, että allekirjoittaneet puolueet ovat sitoutuneet varmistamaan, että kaikki puolueen piirissä toimivat tuntevat periaatteet.

"Halusimme muistuttaa puolueita velvoitteistaan nyt, kun kunnallisvaalien jälkeen valtuustoihin ja lautakuntiin nousee uusia jäseniä", Suurpää sanoo.

Hän ei halua nostaa esiin mitään yksittäistä puoluetta ja korostaa, että peruskirjan ovat allekirjoittaneet kaikki eduskuntapuolueet.
Hienoa ettei Johannan ja Pauliinan kritiikki kohdistu mihinkään yksittäiseen puolueeseen tai ehdokkaaseen! Sehän olisikin leimaamista.]

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Nyt tiedämme, mitä saamme lukea lähiaikoina Totuudesta.

  VastaaPoista
 2. Tämänpäiväisessä Totuudessa olikin jo juttua Halla-ahon raiskauskommentista, ja lähes shokeeraavasti myös kommentti itse väärinajattelijalta. Perussuomalaisten raiskausgate ei oikein tahdo ottaa tuulta purjeisiinsa, mutta kyllä kai siitä tekemällä kriisi saadaan aikaan.

  VastaaPoista
 3. "Halusimme muistuttaa puolueita velvoitteistaan nyt, kun kunnallisvaalien jälkeen valtuustoihin ja lautakuntiin nousee uusia jäseniä", Suurpää sanoo.
  ---
  Mikä ihmeen ylipappi tuo Suurpää kuvittelee olevansa? Kunnioitus demokraattisesti valittuja valtuutettuja kohtaan ei näköjään kuulu Suurpään toimenkuvaan.

  VastaaPoista
 4. Kaikki tutkijat eivät hyväksy Crowleyn mallia varauksettomasti

  No ihme juttu! Minä yleensä uskon kaikki tiedemiesten tietokonemallit aivan varauksettomasti.

  Tuo kirjoitus on niin surkea, että meinaa alkaa itkettää.

  VastaaPoista
 5. Tuo kirjoitus on niin surkea, että meinaa alkaa itkettää.

  No onhan se ny jumalauta juu vallan hirveä. Kirjoittajiensa pohjanoteeraus tähän mennessä ;)

  eli näin sarkasmivapaammin: linkki on vähän metatasolla

  VastaaPoista
 6. KT voisi harkita sitä mallaspäissään kommentointia ;)

  Oikea linkki lienee tämä: Hiilidioksidipäästöt saattavat estää jääkauden. Samasta tutkimuksesta kirjoittaa Usari: Hurja ennuste: ”Uusi jääkausi tulee!” sekä Tekniikka&Talous: Olemmeko estäneet superjääkauden? Aivan varmuutta siitä, onko kysymys samasta tutkimuksesta ei ole, sillä Totuuden Jani Kaaro kirjoittaa:

  Tutkimusta johtaneen Edinburghin yliopiston Timothy Crowleyn mukaan on vaikea ennustaa, millä tavalla ilmaston lämpeneminen vaikuttaa jääkauden uuteen tulemiseen.

  Usarin ja T&T artikkeleissa viitataan Edinburghin yliopiston Thomas Crowleyn tutkimukseen

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!