lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Pata kattilaa

Totuus on löytänyt tänään Kotimaa-sivujen Lyhesti-palstalla maailmalta huonoa journalismia ja suoranaista ilmastoalarmismia: National Geographicilla huoli Suomen jääkarhuista.
Maailman johtava luontolehti, yhdysvaltalainen National Geographic on huolissaan Suomen jääkarhuista. Lehden nettisivujen mukaan talvien lyheneminen ja jäätikköjen sulaminen uhkaa jääkarhuja Suomessa.
On ne amerikkalaiset sitten tyhmiä, mihinkään tällaiseen ei Totuus ole ikinä sortunut!

[Lisää National Geographicin uutisesta: GreenFree Finland ja Conceptis addict]

[Breaking News: Puolueen näköradio tiivistää alarmistisen asiallisen lehdistötiedotteen sisällön:
Stanfordin yliopiston tutkimuksen mukaan tehtaiden ja ajoneuvojen hiilidioksidipäästöt aiheuttavat sydän- ja verisuonisairauksia, jotka saattavat johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.
Toverit, älkää uloshengittäkö rakkaimpienne suuntaan!]

5 kommenttia:

 1. Uutinen oli kahdella tavalla hyvä Puolueen ideologian kannalta. Päästiin osoittamaan amerikkalaiset taas kerran tyhmiksi idiooteiksi ja vielä hälvennettyä epäilyjä ilmastohysterian järkevyydestä.

  Nykyinen NG:n sivuilla oleva video on jo korjattu.

  VastaaPoista
 2. No eikö tuo nyt ollut jo niin huvittava virhe, että sen voi kevyesti uutisoida? Mutta tietysti asian saa nähdä niinkin, että kyseessä on nimenomaan Puoleen Ideologian tukeminen. Olkaa uskossanne vahvoja. Teidän on oltava, koska Puolue on teitä vastaan!

  Vasarahammer: eikö ole Puoleen IlmastoIdeologian haitallista, että sama uutislähde kertoo 'Suomen jääkarhuista' ja 'jäätiköiden sulamisesta'? Mutta ehkäpä tyhmät PuoluoVirkailijat eivät ymmärtäneet tätä pointtia.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/1/08 22:28

  Skandinavia vai Fennoskandia? Siis Suomi kuuluu jompaan kumpaan?

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä! Artikkelini on nyt myös suomennettuna versiona kouluni blogissa http://iltalukio.wordpress.com/
  Kirjoitan blogiani Conceptisaddict englanniksi, sillä matematiikka ja japanilaiset ristikot suomen kielellä eivät oikein löydä yleisöä :P

  Virheenä ei ollut pelkästään jääkarhut; siellä oli vesikot saukot ja minkit suloisesti sekaisin...

  VastaaPoista
 5. Leena, mielenkiintoiset aiheet sinulla!

  Itselleni artikkelissa huvittavaa oli nimenomaan tuo Totuuden suhtautuminen siihen. Nimittäin ikävä tosiasia on, että suurin osa näistä "hälyyttävistä" ilmastouutisista on täynnä vastaavanlaisia ja pahempiakin virheitä. Ja Totuus julkaisee niitä.

  Tuo YLE:n uutinen on kategorisesti pahempaa kamaa, eikä kukaan näytä siitä piittaavaan. Jos käyt lukemassa alkuperäisen lehdistötiedotteen (alkuperäistä julkaisua en vielä saanut käsiini), siitä selviää että tietokonemallinnoksella (juu, en ota kantaa näiden luotettavuuteen ;) on saatu sellainen tulos että lähinnä lisääntynyt lämpö ja kosteus (väitetysti CO2 lisäyksestä johtuvia) lisäsivät otsonin tuotantoa urbaanissa ympäristössä. Lisäkosteus myös korosti ilmansaasteiden vaikutusta. Tämän YLE sitten menee kääntämään lähinnä CO2:n toksikologiseksi ominaisuudeksi...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!