lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Psychon ensianalyysi

Yleensä ensireaktio on rehellisin. Tämä koskenee myös Pekka Mykkästä. Ennen Totuuden sivuilta löytyvää kaikkia Hyvien ehdokkaita tasapuolisesti kohtelevaa Iowan esivaalituloksen videoanalyysia Psycho ehti antaa ensikommenttinsa Radio Totuudelle. Tämä Pekan fiiliksiä erinomaisesti kartoittava pätkä oli jonkin aikaa myös Totuuden sivuilla, mutta linkki on sittemmin poistettu. Pikkupoika onnistui saamaan käsiinsä tämän journalistisen objektiivisuuden taidonnäytteen, ja näin ehkä pelastamaan jotakin tulevien penaalisukupolvien koulutukseen. Nauttikaa!
clintonaudio.mp3


[Lisäys 6.1.: Psycho löysi tänään paperitotuudessa Ron Paulin: Republikaani Paulin menestys lennättää kipinöitä USA:ssa.
Hän haluaisi Yhdysvallat ulos Maailman kauppajärjestöstä, Natosta ja YK:sta. Hän äänesti Irakin sotaa vastaan. Hänestä valtiolle kuuluu maanpuolustus, mutta verotus ja suuri osa ministeriöistä joutaa romukoppaan.
Tämä saattaisi jollekin asiaan perehtymättömälle kuulostaa jopa hyvältä, joten Pekka täsmentää vielä esittelemällä ne oleellisimmat asiat Paulin mielipiteistä.
Kymmenen kautta edustajanhuoneessa istunut Paul yritti presidentiksi oikeistolaisen pienpuolueen ehdokkaana 1988. Silloin hän sai 0,47 prosenttia äänistä.

Paul on aborttia vastustava entinen synnytyslääkäri. Kampanjajohtaja Chicorne kutsuu häntä ainoksi republikaaniehdokkaaksi, joka on todellinen konservatiivi.
Siis joku aborttia vastustava äärikonservatiivi hihhuli. Asia selvä.]

[Lisäys 9.1.: Psycho jatkaa Amerikan kaksipuolueehdokasjärjestelmän vaalien seuraamista, nyt huojentuneissa tunnelmissa. Tästä ensikommentit ja video löytyy täältä.
New Yorkin senaattori ja entisen presidentin Bill Clintonin puoliso, 60-vuotias Hillary Clinton on saavuttanut makean ja erittäin tärkeän voiton demokraattien esivaalitaistelussa New Hampshiren osavaltiossa. Hän on päihittänyt senaattori Barack Obaman täpärässä vaalissa, jossa oli vain parin prosenttiyksikön ero. Se oli huikea saavutus Clintonille...]

5 kommenttia:

 1. Publicaanien kaikki ehdokkaat ovat niin hyviä ettei tiedä kenelle pitäisi peukkuja...

  Kaksi ei kirjoitukseen liitttyvää havainto vaaliselailusta;

  Jenkkilän työttömyyslukemista jaksaa aina hämmästyttää se että toisen työvoimapula (=6%) on toisen työttömyyskriisi (4,5%). On tämä pohjoismainen malli ylivoimainen.

  Käsittämätön tuo jenkkien 2 puolujärjestelmä... Ihan kaikista
  aiheista keskustellaan. Suomessa on puolisentusinaa oikeata puoluetta ja mistään ei keskustella...

  VastaaPoista
 2. Sami holmström8/1/08 07:33

  Dollarin kuvilla kiiluvat silmäni pitivät tuota juttua yllättävän asiallisena. Ilmeisesti Pravdan lukeminen jopa blogien välityksellä mädättää aivot.

  Asiaan. Juttu löytyy skannattuna täältä.

  VastaaPoista
 3. Totuuden toimituksessa varmasti huokaistaan helpotuksesta Hillaryn voitettua New Hampshiressä. Odotellaan Psychon linjauksia asian suhteen...

  VastaaPoista
 4. Sami holmström9/1/08 11:42

  Myös Uusi Suomi tuntuu olevan pro-Hillary. Tässä teille viekotteleva hilsku.

  VastaaPoista
 5. Radio Totuudessa on ilmestynyt taas uusi raportti. Otin varmuuden vuoksi talteen.

  Myös Psychon videoraportti New Hampshiresta on taattua tavaraa.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!