keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Ilmianto: toveri 63355

Pikkupoika tekee Puolueen parhaiden perinteiden mukaisesti ilmiannon:

Osoitteesta http://admin.twingly.com/UserPages/Restriction.aspx saapunut toveri numero 63355 Totuudesta (IP: 194.137.237.#) ilmeisimmin väärinkäyttää sulkulistaa Kiellettyillä sivuilla kiihottumiseen.

Varoituksena muille penaaleille kerrottakoon, että jo tällaisen reilun neljän minuutin altistumisen KUV-blogille on todettu aiheuttavan häiriöitä punavihersoluissa sekä mahdollisesti kiihdyttävän karvojen kasvua kämmeniin. Pikkupoika suosittaa katumushoidoksi Kansainvälisen laulamista takaperin tai vaihtoehtoisesti osallistumista Ilmatieteen laitoksen rippikouluun.

11 kommenttia:

 1. Analytics ei osaa antaa noin hienoa raporttia...

  Mutta suht samasta lähteestä 9 käyntiä ja viisitoista minuuttia minunkin sivulla...

  Toiminta aktivoitunut välittömästi "toimittajatblogspot" linkin jälkeen sinutkin on sieltä linkattu...

  VastaaPoista
 2. Perhana kun keskustelupalstoilla spämmäävien nimimerkkien IP-osoitteita ei pääse samalla tapaa tonkimaan. En jaksa uskoa että virallisen median edustajat antaisivat mielipiteiden muodostua keskustelupalstoilla täysin vapaasti.

  Yritin hieman herättää Kauppalehden palstalla keskustelua SanomaWSOY:n vaikenemisesta huumepoliisia ravistelevan skandaalin uutisoinnissa, mutta turhaan. Homma ei kiinnostanut muita kuin palstan vakiraakkujia, jotka järjestään käyvät ohjaamassa virallisen totuuden vastaisen keskustelun sivuraiteille.

  Tuolta löytyy:
  http://tinyurl.com/3czjst

  VastaaPoista
 3. Ja sitte tää voi nostaa pisteitään kertoessaan visiitistään Reetalle ja muille vanhemmille kollegoille työpäivän jälkeen yhdellä siiderillä, että kävi KUV:ssa ja sihauttaa ässän - kuten nuo nuoret naiset nykyään tapaavat tehdä - sanoessaan "Widdu the on thiith NIIN pathka blogi".

  VastaaPoista
 4. Meillä Toimittajat-bolkiblogissa on 68 penaalin käyntikertaa.

  Uudessa Tieteessä tapahtuu "blogissa" on mainio Boris Winterhalterin artikkeli aiheesta Ilmastotieteeseenkin kuuluu skeptisyys. Ainakin kansantajuinen jossa taasen kerran ihmetellään Oras Tynkkysen sopivuuttaa mihinkään khöm....

  Niin.. Khöm. uusimmat tiedot jotka juuri saimme, käsittelevät (HS pe 9.11. sivu A7) juttua ja kuinka se on hankittu. Lisäksi lukuisa määrä yksityiskohtia....

  VastaaPoista
 5. "sanoessaan "Widdu the on thiith NIIN pathka blogi""

  :)

  Itseäni hävettää, että en ole Hesarin sulkulistalla ilmeisesti vieläkään. Pitäis varmaan vetää ranteet auki.

  VastaaPoista
 6. Chuletón: Mielenkiintoinen juttu ... seuraillaan!

  Toimittajat: Boriksesta tuli mieleen, että voisitte sinne blogiinne yrittää kerätä myös tietoa siitä millaisia ohjeistuksia rivitoimittajille on annettu tietyistä aihealueista. Esimerkiksi on päivänselvää ettei Totuus julkaise mitään ns. ilmastokriittistä, ei edes yleisönosastolla.

  IDA: Turhan verenvuodatuksen välttämiseksi postauksen teeman mukaisesti kävin ilmiantamassa sinut
  tämän kirjoituksen kohdalta :) Kekke löytyi samasta paikasta, mutta antaa hänen itse ilmiantaa itsensä jos kokee sen tarpeelliseksi :)

  VastaaPoista
 7. Oli pakko tehdä testipostaus. Jos sensuuri ei vieläkään pure niin rupean perkele radikalisoitumaan ;)

  VastaaPoista
 8. "Toimittajat: Boriksesta tuli mieleen, että voisitte sinne blogiinne yrittää kerätä myös tietoa siitä millaisia ohjeistuksia rivitoimittajille on annettu tietyistä aihealueista. Esimerkiksi on päivänselvää ettei Totuus julkaise mitään ns. ilmastokriittistä, ei edes yleisönosastolla."

  Sanomalehtien organisaatio on siinämäärin nerokas, ettei ketään tarvitse käskyttää ajattelemaan/kirjoittamaan tietyllä tavalla. Se olisi vaarallista, sillä joku saattaisi alkaa epäillä jotakin. Tarvitsee ainoastaan rekrytoida ihmisiä, joilla on lehden ajaman agendan kaltainen ajatusmaailma valmiina (esim. Jenni Rinkinen). Viimeinen hionta tehdään Sanomatalon omassa toimittajakoulussa. En sitten tiedä miten se eroaa tiedotusopin laitoksista, kyllähän SanomaWSOY:llä on niidenkin suuntaan hyvät suhteet.

  Jo valmiiksi oikein ajattelevien toimittajien ajatuksien hienosuuntaus hoidetaan pääkirjoitusten kautta. Kaikkihan me haluamme pomoamme miellyttää, oman, kriittisen ajattelunkin kustannuksella. Toimittajat elävät siinä harhakuvitelmassa, että he ovat Sanomatalossa tekemässä objektiivista journalismia, vaikka he todellisuudessa ajavat täysin Erkon perheyrityksen etua. Valitettavasti se ei todellakaan käy yhteen kansalaisten edun kanssa.

  VastaaPoista
 9. Chuletón sanoi: "Perhana kun keskustelupalstoilla spämmäävien nimimerkkien IP-osoitteita ei pääse samalla tapaa tonkimaan. En jaksa uskoa että virallisen median edustajat antaisivat mielipiteiden muodostua keskustelupalstoilla täysin vapaasti."

  Just joo ja tää on niin tätä! Olette niin vainoharhaista porukkaa, että uskotte "virallisen median edustajien" manipuloivan keskustelupalstojanne! Ei tähän kuulkaa mitään median edustajia tarvita sanomaan, että teidän juttunne ovat soopaa.

  VastaaPoista
 10. Khaled-kulta on vetänyt herneet releeseen oikein huolella. Meillä Suomessa on näin joulun (joka on muinaisgermaaninen pakanallinen vuoden kiertokululle - hjul - omistettu juhla, jolla puolestaan on muinaisgermaaninen kantasana "jehwla") aikaan ollut tapana välttää agressioita ja rentoutua. Suosittelen samaa elämänrytmiä sinulle. Vaikka tässä maassa ja kulttuurissa on paljon puutteita, on se kuitenkin meille suomea puhuville paras paikka maailmassa.

  VastaaPoista
 11. Khaled on rasisti. Khaledin mielestä suomalainen yhteiskunta on kaikkivoipainen kolmannen maailman yhteiskuntiin verrattuna. Khaled haluaa tuhota kolmannen maailman maat ohjaamalla näitten yhteiskuntien kansalaisten valintoja aivovientiä kannustavaan suuntaan. Khaled haluaa riistää kehitysmailta niiden viimeisen toivon: älykkään ja moniosaavan kansanosan jolla omassa maassaan on avaimet yhteiskunnan saattamiseksi jaloilleen. Mielestäni kansainvälisen yhteisön tulisi puuttua khaledin ja hänen kaltaistensa "21. vuosisadan siirtomaaherrojen" myyräntyöhön kovalla kädellä.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!