torstaina, helmikuuta 02, 2006

Uussuomettuminen

Uusi huomionarvoinen blogi nimeltä Uussuomettuminen on syntynyt. Käykääpä tutustumassa!

Erityisesti kannattaa huomioida asia josta pikkupojankin piti kirjoittaa. Euroopan neuvoston Keisarin tasavallan valtuuskunnan puheenjohtaja toimi esimerkillisesti Puolueen ideologian mukaisessa taistelussa oikeistopropagandaa vastaan. Tämäkin on varmaan sitä presidentin peräänkuuluttamaa arvojohtamista, jossa ihmisoikeuksilla on tärkeä paikkansa.

Älä äänestä 70-lukulaista.

[Update 8.2.2006: Blogi on ilmeisesti poistettu. Sääli, näytti hyvältä alulta.]

5 kommenttia:

 1. No jopas nyt jotakin, ihan ehta suusta vaahtoava oikeistolaisfasistinen blogi!Tietysti se on ihan ok, etta esittelet tallaisia mielipiteita, mutta henkilokohtaisesti en voisi olla enemman eri mielta.

  En itsekkaan taida naita musliimiveikkoja taysin ymmartaa, mutta on se minulle tullut aivan selvaksi, etten tee tiettyja asioita, joiden seuraukset tulevat maksamaan kohtuuttomasti.

  Olen melko varma siita, etteivat nama lehden toimittjat tehneet mitaan hurskasta ja epaitsekasta tyota sananvapauden edistamiseksi, vaan tietaen sen etta julkinen jupakka myy lehtia, he nain tekivat.

  Sananvapauden ohella on meiden kaikkien kuitenkin noudatettava tervetta talonpoikaisjarkea ja pidattadyttva aina henkeen ja vereen saakka sanomasta kaikkea sita mita sylki suuhun tuo. Meille kaikille on tuttua se jannitys mita pikkulapsemme meille aiheuttavat, kun he yht akkia alkavat tuijottamaan jotain vierasta henkiloa. Tunne on silloin kuin odottaisi pommin rajahdysta, silla vaikka emme tieda mita tuleman pitaa, on se varmasti sellaista, mita emme haluaisi kuulla. Tama tilanne on melkein suoraan verrannollinen; ajatukseton, lyhytnakoinen ja hieman lapsellinen. Ei tassa tilanteessa tarvittu Einsteinia seurauksia povaamaan.

  Mika tassa sinun blogissasi on hieman surullista on sen lyhytnakoisyys. Mottosi lienee; panaas napit vastakkain, silla mina olen oikeassa. Mielestani tassa tilanteessa kukaan ei ole oikeassa ja pieni myrsky teekupissa on alkanut muodostua hurrikaaniksi ympari maailmaa, Tama sinun "apusi" Tanskalle on nakokulmastani vain karhunpalvelus.

  Verrattain pieni asia, joka syntyi jo syyskuussa, olisi voitu poistaa paivajarjestyksesta aikoja sitten pienella kokouksella Tanskan paaministerin ja imamien valilla. Nain ei syysta tai toisesta tehty, mutta sen seuraukset voivat koitua
  arvaamattomiksi meille kaikille ja joka tapauksessa me emme tarvitse enemman musliimeihin liittyvia paansarkyja. Vaikka en usko etta kaipaat neuvonantoani, annan sen sinulle kuitenkin ja ihan ilmaiseksi; ota iisisti!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/2/06 14:01

  Miksi pitäisi alistua vapauden vihollisten tahtoon? Nyt on todellakin syytä osoittaa, että sananvapautta puolustetaan kollektivisteja vastaan (vaikkas sitten kollektivistien verta vuodattamalla, jos yrittävät pistää vastaan)

  Tämä blogi ei ole kyllä mikään fasistinen. Ymmärrän kyllä, että sosialistit/kollektivistit pitävät yksilönvapauksia fasismina, mutta he ovat harhaisia ja todellisuudesta vieraantuneita hörhöjä.

  VastaaPoista
 3. Ai että fasistinen... juu-u niinpä niin. Minullekin tulee silloin tällöin näitä fasistiksi haukkumisia ja jotkut vetävät esille jopa Hitler-kortin jolloin todistetaan vain oma tyhmyys. Eipä noita kauheasti ole onneksi tullut, muutamia kommentteja sekä muutama sähköposti. Toisaalta yks ja sama hailee...

  VastaaPoista
 4. Näiden odotettavissa olevien fasisti-kommenttien takia laitoin heti blogin alkuun tietoa ajatusmaailmastani (katso myös tämä). Uskonnolliset näkemykseni löytyy tästä. Lyhyesti: minun kutsuminen fasistiksi on kutakuinkin yhtä loukkaavaa kuin keskiverto muslimille Muhammedin piirtäminen. Sallin sen Petterille koska uskon sananvapauteen.

  "olisi voitu poistaa paivajarjestyksesta aikoja sitten pienella kokouksella" on sinun postmoderni päiväunesi, jolla ei ole todellisuuspohjaa.

  VastaaPoista
 5. Hyva pikkupoika, olen kiitollinen siita etta sananvapauden nimissa annoit minulle tilaisuuden esittaa "mielipiteeni".

  Lainausmerkit ovat tassa siksi etta
  en hetkeakaan uskonut sinun olevan fasisti. Tarkoitukseni oli provosoida sinua, jossa sitten onnistuinkin, ja nimen omaan osoittaa kuinka helposti huolimaton, ajatukseton ja loukkaava kaytos voi meita kaikkia vahingoittaa. Ihan samalla tavalla kuin jos piirtaisimme halventavan kuvan...niin jopa jostain toisille pyhasta henkilosta.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!