perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Voissa paistetut

"Russia, Russia, Russia,...", Viron oma "nuoriso" osoittaa rauhanomaisesti mieltä rauhan symbolin siirtoa vastaan.

Totuus on tapansa mukaan ajan hermoilla.
Virossa pelättiin perjantaina, että viime yön mellakat saavat jatkoa Tallinnassa lauantain vastaisena yönä, toimittaja Kaja Kunnas raportoi Helsingin Sanomille.
...
Viron virolaisten skinien huhuttiin suunnittelevan jonkinlaista kokoontumista.
...
Kolmesataa ihmistä pidätettiin. Suurella osalla heistä oli mukanaan keskustan liikkeistä ryöstettyjä esineitä.

Pidätettyjen joukossa oli myös virolaisia, eli he eivät olleet pelkästään vironvenäläisiä, Kaja Kunnas täsmensi.
Jaahas, virolaiset kaljupäät ovat siis mitä ilmeisimmin provosoineet muutaman vironvenäläisen riehumaan. Hyvä että tämäkin tuli selväksi.

7 kommenttia:

  1. Samalla kun Totuus ja Puolue ymmärtävät hyvin juutalaismiehittäjien läsnäolon ärsyttävän palestiinalaismilitantteja, Totuus on sokea sille, että venäläiset miehitysjoukot, vironvenäläiset, ärsyttävät virolaisia "kaljupäitä".

    Mutta tämän viikon SK antaa Maailma ja Me -lehden tyyppisessä "haastattelussa" Martin Parrylle (ilmastoraportin toisen osan julkaisseen tutkijaryhmän vetäjä) suunvuoron. Parry toteaa:
    "Maapallon ilmaston lämpenemiselle lähivuosikymmeninä emme voi enää mitään...Kysymys on nyt siitä, voimmeko estää lämpenemisen puolellatoista asteella tai enemmällä."
    "IPCC on ennustanut ilmaston lämpenevän pahimmillaan jopa 3-4 asteella vuoteen 2050 mennessä. Parry arvioi, että nopeilla toimilla lämpenemistä voidaan hidastaa muttei kokonaan pysäyttää."
    "Britanniassa ei tapahtunut edes sellaista heräämistä kuin esimerkiksi Suomessa, missä keskustelu ryöpsähti käyntiin, kun täällä osuivat yhtä aikaa poikkeuksellisen lämmin talvi, ilmastoraportin ensimmäinen osa ja vaalitaistelu."
    "[Yleinen mielipide johtaa keskustelua myös] Yhdysvalloissa, vaikka siellä talvi oli vaihteeksi poikkeuksellisen kylmä."
    "Taloudellinen kasvu on kaikesta huolimatta ehkä varmin tapa ilmastonmuutokseen sopeutumiseen...En tarkoita kasvua samassa mielessä kuin WTO - tarkoitan oikeudenmukaista maailmaa, jossa voidaan lieventää 400 miljoonan ihmisen nälänhätää."

    Vanha kauppamies osaa myyntitekniikan: "PÄÄTÄ NOPEASTI - OSTA ENNEN KUIN TUOTE LOPPUU VARASTOSTAMME!"

    Puolueen ideologian mukaisesti varkaus saadaan näyttämään kauniimmalta, kun hämätään uhria isosilmäisillä afrikkalaisvauvoilla.

    USAn poikkeuksellisen kylmyyden mainitsemisen tarkoitus jäi mietityttämään. Kun olin juuri sen kylmän kauden aikana New Yorkissa, yksikään valkoinen keskituloinen työssäkäyvä ei ollut kiinnostunut aiheesta. Ehkä se "yleinen mielipide" sitten muodostuu vähemmistöjen mielipiteistä.

    VastaaPoista
  2. Punasoturi
    http://www.typ.fi/content/view/104/47/

    VastaaPoista
  3. Rupeanpa tässä levittämään eräänlaista epävirallista etukäteistietoa, että minut on kutsuttu poliisiasemalle kuulusteltavaksi epäiltynä "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" blogisivustoni perusteella. Epäilyn aihetta ei ole spesifioitu. Kuulustelu on ensi maanantaina. Kerron lisätietoja blogissani käytyäni kuulusteltavana.

    Oletan, että taustalla on Suvaitsevaiston™ tekemä tutkintapyyntö. En nimittäin usko, että poliisi oma-aloitteisesti ryhtyisi "tutkimaan" minun blogini kaltaisia monikulttuurisuusfanatismia kritisoivia sivustoja. Voin toki olla väärässäkin.

    Levittäkää tätä tietoa. Mainostakaa blogiani sellaisille tuttavillenne, jotka eivät ole aiemmin lukeneet sitä. Kysykää heiltä, haluaisivatko he tällaisen blogin kirjoittamisen olevan kiellettyä. Haluatteko elää sellaisessa yhteiskunnassa, jossa islamilaisten terroristien kritisoiminen on rikos?

    Tämä ei jää tähän. Asiasta tulee suuri mediatapahtuma. Tarkkailkaa tiedotusvälineiden suhtautumista asiaan. Pankaa merkille tiettyjen toimittajien ja tiettyjen sanomalehtien asenteet. Pystyn arvaamaan jo etukäteen, että Tiedostavien ja Edistyksellisten toimittajien mielestä minun blogini kaltaiset "islamofobiset" ja "rasistiset" sivustot pitää "tietysti" kieltää. Toisaalta voisin uskoa joidenkin toimittajien sentään asettuvan sananvapauden puolelle.

    Mikäli Suomesta ei sananvapauden puolustajia löydy, juttu muuttuu kansainväliseksi. Asiasta voidaan tarvittaessa kirjoittaa mm. Brussels Journalissa, VDare.comissa, AmRen.comissa, Mises.orgissa, LewRockwell.comissa ja laajemman yleisön tavoittamiseksi myös valtamediassa eli The Economistissa, New York Timesissa, Washington Postissa, Newsweekissa, Time Magazinessa jne.

    Tämä tulee ihan vitun kalliiksi Suomen ulkopoliittiselle maineelle. Mikäli minut tuomitaan edes sakkoihin, asiasta tulee taatusti eduskuntakyselyjä. Uskon, että lakia "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" joudutaan muuttamaan tämän tapauksen vuoksi. Nykyään nimittäin objektiivisten tosiasioidenkin kertominen voidaan lain mukaan tulkita "kiihotukseksi".

    Tällainen laki ei vastaa kansan eikä kansanedustajien oikeustajua, joten sitä on pakko muuttaa.

    VastaaPoista
  4. Mikko, et ole yksin tässä taistossa. Teen parhaani, että näkökantasi tulevat esille ajanmukaisissa tietovälineissä (eivät kuitenkaan Totuuden sivuilla).

    Postita blogisivuillesi kohdat, joista sinua syytetään. Voin taata, että ne eivät jää yksityisasiaksesi.

    VastaaPoista
  5. Jaahas, vai näin pitkällä tässä jo ollaan. Luonnollisesti Mikko täällä seisotaan lujasti takanasi!

    Jollet sitä ole jo tehnyt, suosittelisin ottamaan heti alkuun yhteyttä johonkin pätevään lakimieheen, jonka kanssa kannattaa keskustella erityisesti siitä mitä tapauksesta kannattaa/voi tutkinnan kuluessa julkistaa.

    Voimia ja jaksamista!

    VastaaPoista
  6. Voi jumankauta, tukena ollaan! Joko lakia on muutettava tai syyttäjän on todettava, ettei blogisi riko lakia.

    En tunne ko. lakia, mutta minusta ensimmäinen asia on, että on näytettävä sinun nimenomaan kiihottaneen toimintaan kansanryhmää vastaan. Siihen tulee ensiksi osoittaa, että väitteesi ovat vääriä pääsääntöisesti, ei vain joiltain osin. Toiseksi tulee osoittaa, että kirjoituksesi ovat aiheuttaneet jotain vaikeuksia Suomessa oleville tai Suomeen pyrkiville ulkomaalaisille.

    Tästä voi tulla tärkeä ennakkotapaus!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi2/5/07 12:02

    Kyseinen pykälä kuuluu ilmeisesti näin (tämä on Halla-ahon vieraskirjasta):

    "Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

    Kuten näkyy, pykälässä ei puhuta mitään kiihottamisesta toimintaan (sitä varten on kaiketi olemassa ihan oma pykälänsä), vaan pelkkä "panettelu ja solvaus" riittää, ja niiden määrittely taas jää lukijan vastuulle.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!