torstaina, syyskuuta 04, 2008

Pekka, pimeintä B-rappua

Jotkut lukijat ovat epäilleet, että Turussa olisi Pirkka Kivenheimo-nimeä kantava penaali, josta olisi pekka mykkäseksi Psychon paikalle Totuuteen. Mahdollisesti näistä puheista loukkaantuneena Viitasaaren lahja Aatteelle näyttää epäilijöille, ettei Turun miehen rahkeet riitä sittenkään: Sarah, parasta A-ryhmää.
Maalaisjärkikin sanoo, että ei voi käydä niin, että George W. Bushin puolue voittaisi taas Valkoisen talon itselleen. Ei Irakin sodan ollessa käynnissä ja Osama bin Ladenin ollessa vapaalla jalalla.

Ei varsinkaan, kun talous on ahdingossa ja koko järjestelmä odottaa täysremonttia maantiesilloista terveydenhuoltoon ja äänestyslaitteista laillisuusperiaatteeseen
Kolmeen virkkeeseen tuskin on mahdollista edes teoriassa tiivistää enempää Puolueen Amerikka-asiaa?

7 kommenttia:

 1. Kilpailun tuoma paine se on mikä lisää laatua, ja Psychon palautuspallo onkin tarkka ja luja. Itseäni lämmittivät myös nämä Psychon raapustukset:

  Berliinin ja muun Euroopan hurmannut Obama joutuu hurmaamaan vielä monta amerikkalaista lisää voittaakseen nämä julmetut vaalit.

  Miten niin "monta amerikkalaista lisää" - eikö vaaleja ratkaistakaan saksalaisten äänillä? Mitä ovat "julmetut" vaalit - onko Psycholla jo nitron paikka, kun tuntuu jännittävän vaalia kuin yötä Norma Batesin motellissa?

  Olemme nopeasti oppineet, että helluntaiseurakuntaan kuuluva Palin sanoo vastustavansa hallituksen törsäämistä, hän epäilee ilmastonmuutoksen syitä, kannattaa öljyn poraamista Alaskan luonnonsuojelualueella ja vannoo terrorismin vastaisen taistelun nimiin.

  Toisin kuin Palin, minä ja Psycho kannatamme hallituksen törsäämistä, emme epäile eurooppalaisen miehen aiheuttavan äiti Gaian kuoleman, kannatamme öljymiljardien maksamista arabeille emmekä kannata sieltä kumpuavan väkivaltaisen lähetystyön suitsimista. USA on miehittänyt satojen vuosien ajan arabimaita, niin itsepähän se on tätä kerjännyt.

  Myös itse uutisraportti sisältää maittavia alkupaloja aamiaispöytään, kuten tämä Psychon laajaan amerikkalaiseen tuttavapiiriinsä perustuva haastattelu osoittaa:

  Obaman kampanjan tiedottaja Bill Burton sanoi Palinin puhetta hyvin pidetyksi, mutta sisällöltään tulehduttavaksi. "Puheen kirjoitti George W. Bushin entinen puheenkirjoittaja ja se kuulostaa täsmälleen samalta jakavalta ja puolueelliseslta hyökkäilyltä, jota olemme kuulleet Bushilta viimeiset kahdeksan vuotta."

  O'maman kampanjan tiedottaja on paras mies kommentoimaan Palinin puhetta!

  VastaaPoista
 2. Olen itse asiassa samaa mieltä Psychon kanssa. Jos Republikaanipuolueella menisi hyvin, se pyyhkisi lattiaa Obaman kaltaisella retorisesti lahjakkaalla poliittisella noviisilla.

  Koska Republikaanit ovat alamaissa, myös Obaman kaltaisella on mahdollisuudet. Vaaleissa yksi jännityksen aihe onkin, tuleeko Obamasta uusi Jimmy Carter vai uusi Michael Dukakis.

  VastaaPoista
 3. Vasara ei kuitenkaan olisi täysremontoimassa/vaihtamassa järjestelmää jenkkeihin? ;)

  VastaaPoista
 4. No en tietystikään. Uskon jenkkien välttävän sosialidemokratian seireeenilaulun.

  Asiasta toiseen... Suomessa ovat aktivoituneet erilaiset "Venäjä-tuntijat" Esko Seppäsestä Jaakko Laaksoon.

  Tutkijan nimikkeellä asiantuntemustaan esittelee Jorma Mäntylä, josta ei kuitenkaan kerrota hänen olevan Esko Seppäsen tukijoita ja vasemmistoliittolainen. Luonnollisesti Mäntylä on kovasti kriittinen Georgian tiedotusta kohtaan ja ymmärtäväinen Venäjän suuntaan.

  Mtv3

  VastaaPoista
 5. Kovina aikoina kovat jatkaa kulkuaan. Sivulla A10 kaupunginvaltuutettu Mari Kiviniemi mainostaa näin:

  Tehdään obamat!

  Kaikilla arvokkailla asioilla on hintansa. Vaalityö vaatii rahaa, mutta miten hankkia sitä hyväksyttävästi? Barack Obama nousi presidenttiehdokkaaksi pienten lahjoitusten avulla, joita miljoonat tavalliset amerikkalaiset hänelle antoivat. Toimitaan yhtä avoimesti myös Suomessa. Jos helsinkiläisenä tahdot tukea minua vaaleissa, voit äänestämisen lisäksi soittaa nyt maksullisen (19,80 € + pvm) tukipuhelun numeroon 0700 9 5015.


  Nyt ei kun joka jannulle luuri kouraan ja työnantaja kiittää!

  VastaaPoista
 6. Punaisille penaaliprikaateille ehdoton suosikki taitaa kuitenkin olla presidentinkilvan Uwe Boll eli Naderin Raffe. Miehellä kun on vielä sopiva kulttuuritausta.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6/9/08 01:21

  Uskon jenkkien välttävän sosialidemokratian seireeenilaulun.

  Kyllä jenkitkin valuvat pikku hiljaa sosiaalidemokratiaan. Ihan sama ovatko vallassa demokraatit vai republikaanit.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!