sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Lähes taidetta

Totuuden Ilkka Ahtiainen näyttää mallia Juhanalle erityisesti oikeoppisessa otsikoinnissa kirjoittaessaan tästä tapauksesta (myös täällä ja täällä): Euroopan äärioikeistolaisten islaminvastainen kokous kuivui kokoon (vain paperitotuudessa, ilmaisversio). Pikkupojan saamien tietojen mukaan Ilkan esikuvana olivat Saksassa 1938 julkaistu "Äärikapitalistien riistotoiminta kuivui kokoon" ja Kiinassa 1989 käytetty "Vastavallankumouksellisten häiriköinti lässähti".

7 kommenttia:

 1. Antifan ruskeapaitojen rooli jää valitettavasti peittoon Hesarin versiossa. Miksiköhän?

  VastaaPoista
 2. Vasarakin muistaa varmaan, että Ilkan mukaan Saksassa ei ole liiemmälti sisäisiä uhkia, kun kuulapäiden bändeilläkin menee nyt huonosti.

  VastaaPoista
 3. Puolueen ja SAK:n tiedotuslehti?21/9/08 14:33

  Hesarin uutinen erään Ylen kuuluttajan ehdokkuudesta Puolueen rivissä lienee tyyppiesimerkki lehden tyylistä ja linjasta.

  http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Maria+Jungner+Sdpn+kuntavaaliehdokkaaksi/1135239609888

  Siinähän yritetään luoda uskottavuutta tälle tyhjäpäälle kirjoittamalla, että kyseessä on ihan "neljännen polven Puolueen jäsen", ja mainostamalla häntä muulla Puolueeseen liittyvällä Human Interest -materiaalilla.

  Saavatko kaikki julkkisehdokkaat Puolueen tiedotuslehdeltä ihan saman kohtelun? Tai no, tyhmä minä. Eivät tietenkään...

  Totuuden Penaalit, jos teissä on moraalin hiventäkään, menkää metsään köyden kanssa, sillä ilmastonmuutos tulee! :(

  VastaaPoista
 4. NJET-liitteessä esiteltiin ilmastoguru John Websterin uutta dokumenttia, jossa hän kiusaa perhettään pyskimällä elämään ilman öljyä. Samassa julkaisussa takasivulla penaali Riku Siivonen kertoo alkaneensa kasvissyöjäksi, koska suojelee siten luontoa. Riku kirjoittaa uskontunnustuksensa:

  Kun kaupassa sitten laitoin jauhelihapakkauksen liukuhihnalle, minua alkoi hävettää. Kuvittelin ihmisten tuijottavan paheksuvasti.

  Ja sitten kuskataan Rööperistä viisi satunnaista (?) vastaantulijaa Nurmijärvelle. Vaikka itse kiertue Nurmijärvellä kunnan edusmiesten kanssa on itsestänikin aika puiseva, on pakko kysyä: Mistä nämä viisi satunnaista vastaantulijaa ovat Rööperiin tulleet? Veikkaan jotain sellaista kuin Vantaa, Porvoo, Lahti ja vaikkapa Kannelmäki. Itse kirjoitus olisi ollut paljon mielenkiintoisempi, jos siinä olisi haastateltu muutamaa rööperiläistä, jotka ovat muuttaneet Nurmijärvelle.

  Lukaisin maakuntamatkalla Seuraa tai jotain muuta lehteä, ja siinä haastateltiin kaunista 20-v irakilaisnaista, joka oli naitettu Suomessa itseään 15 vuotta vanhemmalle miehelle. Tämä mies oli ilmeisesti paennut Irakin sotaa ja asettunut pitsamieheksi Hämeenkyröön. Lapsen saatuaan mies vei nuorikkonsa ja vauvan Irakiin ja katosi. Hämeenkyröön yksin palannut kielitaidoton nainen koitti saada lapsensa itselleen, mutta laihoin tuloksin, tietty, kun entinen aviomies häippäsi alkuperäisen muijan kanssa Australiaan. Mies oli siis ilmeisesti samanaikaisesti kahden kanssa naimisissa, mikä nyt ei yllätä sekään.

  Kirjoituksen kovin juttu oli kuitenkin tämä; eron jälkeen nainen lopetti huivin käytön, ja sitä myötä loppui kaikki Suomessa asuvien irakilaisten siihen asti antama tuki. Vain siksi, että nainen oli "länsimaistunut" ja siis muuttunut huonoksi äidiksi. Ilmeisesti islamilaisten asema Suomessa on paljon, paljon tukalampi kuin mitä halutaan myöntää. Jos nimittäin Suomen irakilaisyhteisö kääntää huivin takia selkänsä avuttomalle lapsensa menettäneelle naiselle, on yhteisö vakavasti sairas.

  VastaaPoista
 5. Minä kieltäydyn uskomasta että sisäfileen syöjät tuottaisivat enemmän kaasuja kuin kaalin ja pavunsyöjät...

  Jokaisessa kotiini jaettavassa lehdessä on muuten ollut juttu webteristä...

  Eikö ole olemassa yhtään suomenkielistä ekoihmistä?

  VastaaPoista
 6. Totuus päästelee tänään ekoalarmistisia hätähuutoja.

  Kulutus ylittää tänään luonnon rajat

  Eli loogisesti tuosta seuraa, että syyllisten kannattaisi ampua kuula kalloon, jotta äiti-Gaia olisi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 7. Puolueen työvoimanmyyntikartellin taloustutkija haikailee Marxin paluuta.

  Tekeekö Karl Marx paluuta?

  Vielä kun Neuvostoliitto saataisiin nostettua naftaliinista.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!