sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Hommaforum raastupaan?

Internetin vihasivustoilla paremmin nimellä "Sister Harb" tunnettu Ulla Harb uhkailee Hommaforumia raastuvalla forumin ketjussa "Jihad-sivuja päivitetään Suomesta" (, jossa Pikkupoika jo jälleen kerran ehti joutua sensuuritoimenpiteiden kohteeksi).
P.S. Netsit ei nuku, eikä Internet unohda. Tallessa on.

12 kommenttia:

 1. Jopas! Ulla Harb voisi kehittää itselleen kyvyn olla puuttumatta toisten elämiin ja pyllistellä kotonaan kaikessa rauhassa Mekkaan (tai siitä poispäin tarkalleen ottaen) aina halutessaan. Mutta ei - kun on valaistunut, niin pakkohan sitä ilosanomaa on muillekin julistaa.

  VastaaPoista
 2. Ottaakon joku hompanssit (Pan surkimus), niin tosissaa, että uhkailee heitä oikeudella ?

  VastaaPoista
 3. "Ottaakon joku hompanssit (Pan surkimus), niin tosissaa, että uhkailee heitä oikeudella ?"

  Ottaa toki, esimerkiksi valtakunnansyyttäjänvirasto.

  Mitäs Pikkupojalta tällä kertaa sensuroitiin?

  VastaaPoista
 4. VH en tiennykkään että heitä vastaan on nostettu syyte.

  Tuliko syyte kunnianloukkauksesta, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vai uskonrauhanrikkomisesta ?

  Viiemeistä en hyväksy rikokseksi, eikä laissa pitäisi olla mainintaa uskonrauhasta.

  VastaaPoista
 5. Esimerkiksi Mikko Ellilä ja James Hirvisaari ovat saaneet syytteen kuten myös "ykköshompanssi" Jussi Halla-aho. Hompanssien jutuille saa naureskella vapaasti, mutta on turha tulla selittämään, että kukaan ei muka ottaisi heidän juttujaan vakavasti.

  Samanaikaisesti Global Warming in the UK

  VastaaPoista
 6. Syytteet ovat taineet tulla lähinnä kunnianloukkauksista ja laittomista uhkauksista.

  VastaaPoista
 7. Hammer: Laitoin taustaa tästä toisesta Jihad-Janesta, "Angel":sta, aiemmin "iamjannah". Jannasta löytyy verkosta lähes koko henkilö- ja sukuhistoria, mm. http://www.joojy.net/family/me.html-
  Vaikuttaa itse asiassa aika säälittävältä tapaukselta, jolle viranomaisten yhteydenotto voisi tehdä ihan hyvää, enkä nyt tarkoita SuPoa. Viimeisimmät Jannan merkinnät (ei mikään ruudinkeksiä: pitää tuota blogia saman tunnuksen alla kuin muitakin blogejaan) löytyvät täältä:
  http://rahattomanasuomessa.blogspot.com/

  Tomi: Älä jauha paskaa. Jollet tiedä asioista, pidä turpasi kiinni.

  VastaaPoista
 8. VH ja Pikkupoika, Halla-aho ja Hirvisaari saivat syytteet omissa blogeissaan olleista teksteistä, eivät hommakirjoitteluista.

  Ellilästä en ole pahemmin kuullut.

  VastaaPoista
 9. Tomi, älä ala opettaa meitä, olemme olleet näissä ympyröissä ilmeisesti hieman kauemmin kuin sinä. Tiedämme VH:n kanssa varsin hyvin mistä ko. herrat ovat syytteensä saaneet. Ellilän tapausta on käsitelty alkujaan tässä blogissa täällä.

  VastaaPoista
 10. Eivät nämä kaikki maahanmuutokriitiset näytä olevan kaikista ahkerimpia homissaan, Elillä (syntynyt 77) on näemmä vielä opiskelija.

  VastaaPoista
 11. "Eivät nämä kaikki maahanmuutokriitiset näytä olevan kaikista ahkerimpia homissaan, Elillä (syntynyt 77) on näemmä vielä opiskelija."

  Tekeekö tuo Ellilän sanomisista jotenkin merkityksettömiä? Jos haluat haukkua Ellilää, mene hänen blogiinsa kommentoimaan.

  Hommaforum syntyi, kun Jussi Halla-ahon vieraskirja kävi ahtaaksi eikä alkuperäisellä ylläpitäjällä riittänyt aikaa moderointiin. Muistelisin, että suvaitsevainen spämmäys kiihtyi loppua kohden.

  VastaaPoista
 12. VH ei tietenkään tee, mutta maahanmuuttokriittisen haukkuvat maahanmuuttajia (osaa) muun muassa laiskuudesta ja saamattomuudesta. Tästä tuli mieleen sanonta pata kattilaa soimaa.

  Toki sanojan hapituksella ei ole merkitystä.
  Siinä te olette oikeassa, että keskustelua on yritetty padota ilman, että teidän argumentteihin on yritettykkään tutustua.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!