torstaina, marraskuuta 22, 2007

Psycho-efekti

Keskiviikkona Totuuden Psycho-Pekka kertoi meille Puolueen uutiset Amerikan tulevista presidentinvaaleista: USA:n presidentinvaaleissa marssitaan Hillary Clintonin tahdissa. Ilmeisesti tästä virallisesta julkilausumasta tietämätön uusisuomi.fi möläyttää sitten tänään päivää myöhemmin: Clintonin kannatus putosi reilusti. Eikö nyt olisi jo aika pistää tämä uusi median häirikkö, uusisuomi.fi, kuriin?

10 kommenttia:

 1. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1457246

  Ei amerikan demareilla ole enää mitään mahkuja...

  VastaaPoista
 2. Tossa Dr.Doctorin linkissä on varmaan tämä.

  Aivan mahtavaa kamaa. Norrisin väkivaltaviihteen parissa nuoruutensa viettänyt luonnollisesti arvostaa ko. mainosta.

  VastaaPoista
 3. No nyt minä ymmärrän miten Samista tuli häiriintynyt (=libertaari) ;)

  VastaaPoista
 4. "Eikö nyt olisi jo aika pistää tämä uusi median häirikkö, uusisuomi.fi, kuriin?"

  Uusi kolumnistisuosikkini Iivi Anna Masso on päästellyt aika estottomasti Puolueen linjan vastaista vihapropagandaa. Siinä olisi ensimmäinen kuritettava.

  Totuuden jutussaan Psycho ovelasti vihjaa, että yli 59-vuotiaiden keskuudessa suurin osa ei missään tapauksessa äänestäisi Clintonia. Vanhat punaniskajuntit eivät ymmärrä, miten hyvä presidentti Hillary olisi, toisin kuin nuoremmat.

  Kaikissa näkemissäni mielipidemittauksissa Giuliani saisi varsinaisessa vaalissa enemmän ääniä kuin Hillary. Tämän perusteella on täysin perusteltua sanoa Psychon otsikointia siksi valutetuksi tavaraksi.

  VastaaPoista
 5. Tämä pläjäys (Osa 1/2: Amerikan imperialistit ja Riistäjäkapitalistit) on vastavoimaa kaikenmaailman Disey-roskalle. Sunnuntaina Puolueen näköradiosta 15:10. Lukijoiden (toivottavasti ironinen) kommentti: "teevestä pitäiskin tulla enemmän propagandaa. tämä on ihan pakko katsoa".

  VastaaPoista
 6. Kumitonttu, Puolueen näköradion kanavilla esitetty dokumenttisarja Islam Euroopassa tarjoaa riittävän annoksen Puolueen ideologian mukaista propagandaa. Itse jaksoin katsoa kaksi jaksoa kyseistä Abdullah Tammen islamilaisen puolueen jäsenmäärän kasvattamiseksi tehtyä huttua.

  Noam Chomsky sanoi aikanaan, että kapitalistien propaganda eroaa kommunistien propagandasta vain paremman laatunsa ansiosta. Islam Euroopassa tosin tuskin on kapitalistien tekemä, joten se ehkä selittää, miksi laatu muistuttaa neuvostopropagandan vastaavaa.

  VastaaPoista
 7. Arvo Tuomisen kirjassa Kremlin kellot on tasapainoinen ajatus liittyen Kominterniin. Tuominen esittää, että länsimaiden tulisi antaa sosialismille mediatilaa vain samassa määrin, mitä sosialistit antavat länsimaille. Vaikka tätä ei tietenkään voi käytännössä toteuttaa, se on toimiva mittari arvioidessa median vääristymää/puolueellisuutta.

  70-luvun sekahaku on ollut hyvä sarja, jossa järkiinsä tulleet sosialistit ja muut ituhipit muistelevat menneitä.

  VastaaPoista
 8. Psycholla oli taas tänään oma kolumni Totuudessa. Pekan kunniaksi on sanottava että artikkelista jäi käsitys että Psycho seuraa muutakin kuin Puolueen mediaa; tietenkin on mahdollista että kolumni oli kopioitu jostain NYT:stä, en jaksa kaivella. Muuten oli tuttua laatutavaraa: Bill O'Reilly on nyt sitten "rähinäankkuri oikeistolaisella Fox-kanavalla". ABC-kanavaan viitataan tientenkin vain "ABC-kanavana". The Weekly Standard on "konservatiivinen" samoin kuin kolumnisti Charles Krauthammer, mutta WaPO on vain "The Washington Post". Mutta oli kolumnissa jotain uuttakin: tiedoksenne että GWB voitti vuoden 2004 vaalit koska "republikaanit ovat yksinkertaistamisen mestareita". Halleluja, Pekka on puhunut.

  VastaaPoista
 9. "republikaanit ovat yksinkertaistamisen mestareita"

  Mikäs Psycho sitten on, jos ei yksinkertaistamisen mestari?

  VastaaPoista
 10. Uusi Suomikin pyrkii kosiskelemaan Njet-liitteen kohderyhmää. Siellä on yhtenä blogistina/kolumnistina Selim Saukkomaa -niminen Kallion ilmaisutaidon lukion toisen vuoden opiskelija.

  Lukekaapa kirjoitus Hillary Clintonin vaalit 2008 ja järkyttykää.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!