perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Piilomainontaa

Puolueen talousajattelua syvimmillään heijastelevilta "ÄO vähintään 1000" "ÄOM"-sivuilta (*) löytyy kiva kuva, jota klikkaamalla saa annoksen Oikeaa taloustiedotusta. Tässäpä tuo kuva Pikkupojan uudelleenlinkittämänä:

Totuus mainoksen takana
Julkisen sanan neuvostoliitto ei luonnollisestikaan antaisi Totuuden tekstistä langettavaa päätöstä, sillä pykälä 19
19. Ilmoitusten ja toimituksellisen aineiston raja on pidettävä selvänä. Piilomainonta on torjuttava.
koskee vain kapitalistista hapatusta.

[(*) Yhteistyössä:

Voima-lehti
Adbusters Finland
Natur och miljö
Maan ystävät
Vasemmistonuoret ry
Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry
Keskustanuoret
Svensk Ungdom]

[Lisäys: Muistutettakoon lukijoita että 30.11. on nimenomaan perinteinen ÄOM-päivä kuten hyvää journalistista tapaa noudattava Totuus kertoo, eikä silloin sovi muistella mitään muita tapahtumia niin kuin harhaoppinen uusisuomi.fi erehtyy tekemään.]

[Lisäys (2): Kas, kas, Puolueen prekaeetusiivellä on tarjota selkeästi passiivisen ÄOM-päivän rinnalle aktiivista VRJ-päivää. Missä viipyy Totuuden mainos?
(via Vera)]

7 kommenttia:

 1. Tämä artikkeli ei nyt liity kuin mutkan kautta aiheeseen.

  Ajattelin tänään harrastaa piilomainontaa itsekin, ja kerronpa teille että ostin Slednas-nimistä olutta laatikollisen, ja aion nautiskella siitä ja lämmittää saunan. Jos olis oikein tiukat pakkaset, voisin lämmittää sähköllä, mutta nyt laskettelen pelkästään alapuolelta sytytetyillä puolikuivilla puilla naapurustoon pienhiukkasia. Jos tuo digitoosa toimisi, voisin katsella töllöstä Puolueen propagandaa, mutta nyt joudun tyytymään Pomon Live in N.Y.C. -videoon.

  Rock rock, prekat!

  VastaaPoista
 2. KT:n kanssa aiheen vierestä puhuakseni, katsokaahan Anonyymin jättämä kirjavinkki täältä. Crichtonin kirja on erinomainen joululahja kaikille suvun vesimeloneille!

  VastaaPoista
 3. Jertan arvostelu oli karmeudessaan jo lievästi hupaisa. Puolueen vastustajien mollaamiseksi henkilöön käyvä arvostelu on aina paikallaan, eikä Jertta todella paukkujaan säästellyt.

  Tässä muuten toinen joululahjaidea. Eikun karvalakkia korville jos alkaa tulla holodna.

  VastaaPoista
 4. en oikein ymmärrä ÄOM-päivää. sivuilla mainostetaan:
  "Tuttuun tapaan myös monet kulttuurilaitokset tarjoavat taide-elämyksiä alennuksella tai jopa ilmaiseksi Älä osta mitään -päivän kunniaksi. Tarkista osallistuvat tahot tästä."
  siis saako ostaa jos on alennuksella?

  VastaaPoista
 5. Erkki revittelee blogissaan:
  "Kuningasseikkailu taas viittaa Suomen valkoisten enemmistön sisällissodanjälkeiseen kaappausluontoiseen hankkeeseen, jolla Suomen kuninkaaksi ehdittiin jo valita Hessenin prinssi Friedrich Karl juuri ennen Saksan lopullista romahdusta."

  Enemmistö suoritti vallankaappauksen... Hmm

  Puolueen tahaton komiikka on aivan omassa luokassaan, ja Erkki päättää kolumninsa todeten, että Saksalla on vielä paljon tehtävää, ennen kuin se saa suhteensa Baltian maihin normalisoitua:

  "Se [Saksan ja balttien keskinäisten epäluulojen hälventäminen] olisi myös tapa auttaa Baltian maita normalisoimaan suhteitaan - kaikkiin suuntiin."

  VastaaPoista
 6. Olen monesti miettinyt, että "Varasta jotain" -päivän voisi varastaa tuon Anarkismi.netin domainin ja täyttää sen, sanotaanko Forbesin, Financial Timesin ja The Economistin RSS-feedeillä.

  Pitää yrittää ensi vuonna. Jos haluavat tehdä rikosilmoituksen, tunnustan heti ja menen mielelläni oikeuteen. Kärsin vielä mielelläni oikeuden asettaman rangaistuksen.

  VastaaPoista
 7. Jatkaen vielä tätä off-topic asiaa, Totuudessa oli kulttuurivuilla suorastaan positiivinen arvio Crichtonin kirjasta (kyllä, luitte aivan oikein!). Hinnaksi on mainittu pokkariversiolle 9,90e.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!