torstaina, marraskuuta 22, 2007

Shhhhh....

Puolueen julkaisujen ulkopuolella on maailman lämpötilakehityksestä tarjottu Virallisesta totuudesta poikkeava näkemys: Tästä on syytä olla hissukseen, sillä kaikki tietävät että keskiajan lämpökausi on vain pahojen kapitalistien mielikuvitusolento.
[via JenniferMarohasy, Lubos, Climate Audit]

[Lisäys: Puolueen virallisesta lämpötilahistoriasta kiinnostuneet voivat lukea tuoreen artikkelin Bias And Concealment In The IPCC Process: The “Hockey-Stick” Affair And Its Implications (via Climate Audit)]

8 kommenttia:

 1. Sen verran jaksoin lukea tuota PDF-dokumenttia, että ymmärsin lätkämaailman olevan lähinnä moderni versio Piltdownin ihmisestä.

  Mann ei ilmeisesti ole luovuttanut kaikkea tarvittavaa aineistoa kokeen toistamiseksi.

  VastaaPoista
 2. PennState Mann ;)

  McKitrickin What the Hockey Stick Debate is About? on hyvää taustalukemista. Tuo Hollandin paperi painottuu enemmän tuoreempiin tapahtumiin ja IPCC:n toimintaa.

  VastaaPoista
 3. Piltdownin ihmisen tarkoituksena oli osoittaa puuttuva rengas ihmisen ja apinan välillä. Mannin lätkämailan tarkoituksena oli puolestaan osoittaa ihmisen toiminnan vaikutus ilmaston lämpenemiseen.

  Molemmille oli poliittinen tilaus ja molemmat olivat huijauksia. Mannin huijauksen vaikutukset ovat tosin kertaluokkaa suurempia Piltdownin ihmiseen verrattuna.

  VastaaPoista
 4. No eivätköhän massat 10-20 vuoden kuluttua hoksaa, millaisesta huijauksesta ilmastohysteriassa oli kyse. Pitää muistaa, että ihmisillä ei ole vielä kannustimia tutustua vaihtoehtoisiin teorioihin. Kun ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun vaikutukset alkavat toden teolla tuntua tavisten niskoissa, niin kuinka ollakaan, massoille tuleekin yht'äkkiä kova tarve lähteä tutustumaan vaihtoehtoisiin teorioihin.

  VastaaPoista
 5. Totuuskomissio27/11/07 14:09

  Ilmastovouhotus peittää alleen todelliset ongelmat: kolmannen maailman väestönkasvu, siitä seuraavat hallitsemattomat kansainvaellukset, viljelypinta-alan maailmanlaajuiden kaventuminen, ensin henkeä kohti, sitten absoluuttisesti, öljyvarojen ehtyminen, terrorismi, islamismi, Kiinan nouseva imperialismi, ja tietysti kaikkein järkyttävämpänä asiana se että puolet kaikista eliölajeista on vaarassa hävitä sadan vuoden sisällä sukupuuttoon, mitä ei ole nähty 65 tai 250 miljoonaan vuoteen. Ilmastohysteria on moderni uususkonto, jossa muutamilla rituaalinomaisilla hyvillä töillä uskotaan ratkaistavan kaikki edellä mainitut kuolettavat ongelmat.

  3000 eKr. (anteeksi, tarkoitin e.a.a.) oli vielä lämpimämpää kuin keskiajalla. Kävikö jääkarhujen kuinkaan?

  Maapallolla ei ole ongelmana päästöjen määrä henkilöä kohti, vaan henkilöiden määrä.

  VastaaPoista
 6. Puolueen virallinen Totuus tiesi kertoa tänään, että Kiinan palavat kivihiilikentät tuottavat vuosittain saman verran "päästöjä" kuin puolet USAn autoista. Ei ongelma ole "päästöjen määrä henkilöä kohti" eikä "henkilöiden määrä" mitä mm. idolini Linkola julistaa. Ehkä ongelma on se, että ihmiset luulevat tietävänsä, mikä ongelma on.

  VastaaPoista
 7. Ehkä ongelma on se, että ihmiset luulevat tietävänsä, mikä ongelma on.

  Juu, sen ongelman nimi on kapitalismi. Tämän kertoo Keisarin kuningaskunnan lehdistö nykyään jo varsin suoraan:

  ”Tyvärr alla marknadsliberaler”, skriver Ann Charlott Altstadt i Aftonbladet, planeten behöver ”någon form av planekonomi." I Dagens Nyheter hoppas Göran Greider att socialismens sovande jätte kan väckas av droppandet från smältande glaciärer och i Expressen avfärdar Nils Schwartz tron att vi kan ”rädda de rådande kapitalistiska produktionsförhållandena och jorden på samma gång”.

  VastaaPoista
 8. Tuota monet väärinajattelijat ovat jo pitkään epäilleet, eli ilmastomuutos on pelkkä keppihevonen, jolla keskitetty talouden kontrolli ja suunnitelmatalous palautetaan uudelleen kunniaan.

  Ohessa esimerkki

  http://www.lewrockwell.com/orig/englund5.html

  Neuvostoliiton ja muiden sosialististen maiden näytöt ympäristönsuojelun ja resurssien tehokkaan käytön saralla ovat sen verran vankat.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!