torstaina, elokuuta 24, 2006

Epämiellyttävä totuus

Blogissa jo innolla odotettu Al Goren ilmastodokumentti "Epämiellyttävä totuus" on tänään Tasavallan ensi-illassa kello 19:45 Espoo Ciné -festivaaleilla Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Niille jotka eivät tähän merkkitapahtumaan pääse/päässeet paikalle pikkupoika tarjoaa laihana korvikkeena vanhemman (2003) puolen tunnin mittaisen komedian, vai pitäisikö sanoa dokumentin, täynnä miellyttävää totuutta:


Penn and Teller: Bullshit! Environmental Hysteria (info)

4 kommenttia:

 1. Etsipä jostain käsiisi uusin (pseudo?)tieteen kuvalehti ja hämmästele miten TOTUUTTA ilmastonmuutoksesta ja etenkin ihmisen vaikutuksesta siihen popularisoidaan tyhmälle kansalle ;)

  VastaaPoista
 2. Pikkupojan blogia ei meinaa enää Googlella löytyä, kun kirjoittaa hakusanaksi "pikkupoika" tai "keisarin uudet vaatteet" :(

  Puolueen virallinen säätiedottaja on ilmeisesti suuttunut pikkupojan levittämästä massiivisesta ilmastopropagandasta ja lähettänyt sensuuria harjoittavalle Googlelle määräyksen vaikeuttaa sivun löytymistä.

  VastaaPoista
 3. lämäri, lueskelen lehden kun saan sen käsiini. Katsoin lehden sivuilta, ja artikkelin kirjoittaja näyttäisi olevan tuttu nimi, joten arvaan kutakuinkin miten se on kirjoitettu.

  anon, tällä näyttäisi olevan jotain sen kanssa tekemistä että päivitin blogin blogger betaan (kuten moni varmaan huomasikin). Sama ongelma näyttäisi olevan joillakin muillakin, tarkemmin en löytänyt tietoa missä ongelma piilee. Laitoin asiasta viestiä bloggerin helppiin, eli eiköhän se jossain vaiheessa saada kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, tässä onkin siis kyseessä oikein huipputason salaliitto. Puolueen Säätiedottaja on tietenkin pyytänyt, että Bloggerin betaversiosta jätettäisiin hakutoiminnot kokonaan pois. Ilmeisesti Google ei suostunut sensurointiehdotukseen. Hieman käsittämätöntä asiassa on se miten Säätiedottaja tiesi Pikkupojan siirtyvän uuteen Blogger-betaversioon :?

  :D

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!