torstaina, elokuuta 10, 2006

Erityisen poikkeuksellinen kuivuus

Kun Tasavallassa eletään paikoin kuivinta kesää sataan vuoteen, on moni ihmetellyt miksei Ilmatieteenlaitos tai Totuus ole nostanut asiaa esille vihoviimeisenä todisteena ilmastonmuutoksesta. Pikkupoika selvitteli asiaa, ja asiantuntevilta tahoilta saadun varman tiedon nojalla kyseessä on vain asiaa ymmärtämättömien maalikkojen väärinkäsitys: tämän kesän vähäsateisuus on vain erityisen harvinainen tilastollinen poikkeama joka ei kerro mitään ilmastonmuutoksesta.

Pystyynkuivuvia puita sekä asiasta huolestuneita ihmisiä lohduttanee tieto siitä, että Virallinen tutkittu Tieto asiasta kertoo sademäärän itseasiassa kasvavan. Esimerkiksi jo ajanjakso 2011-2040 on kaikisssa skenaarioissa 2-16% sateisempi kuin vertailukausi 1961-1990. Tieto on ehdottoman varma, sillä se perustuu näihin samoihin huippuluotettaviin tietokonemalleihin, jotka ovat aukottomasti, kuten kaikki tietävät, todistaneet Tasavallankin lämpötilan nousevan ennenkokemattomiin tasoihin.

5 kommenttia:

 1. Tämä kommentti ei liity kuivuuteen. Valtion Virallinen Totuudentorvi YLE käsitteli taas uutisoinnissaan poikkeuksellisen nerokkaasti tätä britannian terroristijupakkaa. YLE:n uutisissa toimittaja painotti että useimmat epäillyt ovat "britannian kansalaisia." YLE:n nettisivuilla ei kommentoitu epäiltyjen taustoja sitäkään vähää. MTV3 oli hieman rehellisempi:

  "Poliisipäällikkö Paul Stephenson Lontoon poliisista vihjasi pidätettyjen kuuluvan uskonnolliseen yhteisöön, minkä uskottiin tarkoittavan ääri-islamisteja. Uutistoimisto Press Associationin mukaan valtaosa pidätetyistä on pakistanilaista syntyperää."

  Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  VastaaPoista
 2. Käsitteet "Britannian kansalainen" ja "pakistanilaista syntyperää" eivät ole toisensa poissulkevia. Tosin rehellisissä uutisissa pitäisi mainita kumpikin fakta.

  Jos käsitteen, "Britannian kansalainen" jättää pois, niin saa sellaisen kuvan, että kyseessä olisi ollut pakistanilaiset muslimit, jotka ovat tulleet tekemään Britanniaan terrori-iskun.

  Jos taas unohtaa mainita, että kyseessä olivat maahanmuuttajataustaiset muslimit, niin siitäkin saa helposti väärän käsityksen.

  VastaaPoista
 3. Hieman offtopic, mutta menköön... =)

  Näköjään McIntyre suhtautuu melko vakavasti CO2:n tuplaantumiseen ilmakehässä:

  http://www.climateaudit.org/?p=709#more-709

  VastaaPoista
 4. Oletkos jo nähnyt An Inconvenient Truthin trailerin leffateattereissa? Pakko nähdä!

  VastaaPoista
 5. En ole nähnyt, onko se eri kuin se traileri mihin täälläkin linkitin?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!