torstaina, toukokuuta 07, 2009

Strike two

Pekka Hakala ehti avamaan pelin Totuudessa jo kuukausi sitten, ja tänään tekee seuraa Heikki Aittokoski.
Keskiviikkona päätin julistaa Barack Obaman kuherruskuukauden omalta osaltani päättyneeksi. Valokuva afgaanilapsesta oli hyvin ikävä. Hänen väitettiin haavoittuneen Yhdysvaltain ilmaiskussa Bala Balukin piirikunnassa Farahin maakunnassa Afganistanissa.
Pikkupoika pitäytyy ennustuksessaan.

7 kommenttia:

 1. "Auo kamppani has a solid beis tät vil teik as truu tö tööbulens."

  Psychon juttuja en ole nähnyt pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 2. Yllättävän pitkä oli BHO:n ja Totuuden riidaton yhteiselo, puoli vuotta. Ja niin hirveää meteliä kun siitä vaalien alla pidettiinkään. Heh.

  Tuohon Vasaran viittaamaan Totuuden Torvien joulutervehdykseen liittyen kuuluu kummia. Totuuden totiset Torvet ovat vihdoin kuulleet, että se on vuotanut Youtubeen, ja Lasitalossa nuuskii ymmärtääkseni eräs tietoturvafirma vuotopaikkaa. Poliisille asiasta ei ole tehty tutkintapyyntöä, vaan talo haluaa hoitaa homman hiljaisesti, ja perusteluna käytetään kuulemani mukaan "tekijänoikeusrikkomusta".

  Itseäni hiukan ihmetyttää, koska minulle lähetetty kirje, kuten joulutervehdys, on minun omaisuuttani ja julkaistavissani halutessani. Mitä muuta se kertookaan yhtiön johdon henkisistä kyvyistä, jos henkilöstön joulutervehdyksellekään ei voi nauraa...

  VastaaPoista
 3. Joulutervehdys on edelleen Tuubissa katseltavissa. KT: kuinka luotettava tieto tuo tutkinta on?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/5/09 09:56

  Onkohan muuten yksikään ex. taistolainen tai uudempi Penaali saanut osuman, aka hiit öf tööbulens, tai vastaanottaa jonkun muun Sanoma-konsernin johtamisinnovaation, á la Virkkunen (Ei-sos) uudistaa?

  Penaalienhan kannattaisi vedota nyt yhdessä ja erikseen Sanoman johtoon, että eihän kapitalistisen riistojärjestelmän liikahdukset voi millään osua heidän kaltaisiin, muita moraalisesti korkeammalla tasolla oleviin etujoukkoihin, joten Aatos Erkonkin on tähän yhtiön yhtenä merkittävänä osaomistajana reagoitava!

  Nyt kaikki Penaalit Tietoa Antamaan!

  (Harmi vain, että ilo ei ole tämän näköinen, kyllä ne ei-sosialistisesta päästä konsernin väkeä vähentävät, mikä voi näkyä jollakin aikavälillä toimituksellisen linjan ohella myös pääkirjoituksien siirtymisellä entistäkin enemmän äärivasemmiston suuntaan.)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/5/09 13:41

  Onko myös Pikkupoika syyllistynyt kiihottamiseen?

  Soviet Storyn levittäminen poliisitutkintaan

  VastaaPoista
 6. "(Harmi vain, että ilo ei ole tämän näköinen, kyllä ne ei-sosialistisesta päästä konsernin väkeä vähentävät, mikä voi näkyä jollakin aikavälillä toimituksellisen linjan ohella myös pääkirjoituksien siirtymisellä entistäkin enemmän äärivasemmiston suuntaan.)"Noinhan se taitaa mennä. Skenen kriisiytyessä ja kutistuessa vain se kova ydin jää jäljelle. Valitettavaa tavallaan että valtakunnan ykköslehden täytyy kärvistellä ideologisessa pakkopaidassaan mutta itsehän ovat tiensä valinneet.

  Korjausliikkeen tekeminen vaatisi vähän markkinavainua ja se ei suunnitelmatalouteen istu.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!