sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Rypälepommi: Totuus nokittaa

Puolueen Näköradion ja Totuuden välillä on ankara kilpailu Puolueen johtavan tiedonvälittäjän asemasta. Näköradion onnistuttua kertomaan piilotetulla skuupilla Pienen Saatanan suuresta julmuudesta, on Totuuden vastattava. Eilen lyötiin pääkirjoituksessa faktat pöytään, tänään viedään näyttävästi Näköradion skuuppi Ulkomaat-osion etusivun jättimäisellä kuvalla [alkuperäinen kuvateksteineen täältä] pääuutisen yläpuolella.
Ihmiset juoksivat suojaan, kun Israel ampui rypälepommin YK:n ylläpitämään kouluun Beit Lahijassa Gazassa lauantaina.
Ajatelkaa, pommittaa nyt rypälepommeilla koulua (*)!!

Kunniaa tästä paljastuksesta ei voi varmuudella jakaa, sillä uutisen tekijäksi on merkitty nimimerkki AP-Reuters-HS. Kuitenkin artikkeliin liittyy saumattomasti sivun alaosassa ennenkin israelilaisten julmuuksia paljastaneen Tellervo Yrjämä-Rantinojan kommentaari, joten eiköhän anneta yläfemma tästä skuupista Tellervolle!

(*) Keskellä juokseva yläkoululainen on selkeästi pukeutunut tyypilliseen palestiinalaiseen koulupukuun.

3 kommenttia:

 1. Ja taaskaan ei kerrota, että Hamasin terroristit käyttävät näitä kouluja ja klinikoita tukikohtinaan. Miksiköhän esim. kaikki kirkon ulkomaan avut lahjoittamat klinikat (4 kpl) olivat tyhjillään, kun niitä eniten tarvittiin?

  Se on niin mielenkiintoista tämä Suomen vasemmistomedian tyyli kertoa vain puoliksi mitä on tapahtunut, vierittää kaikki vastuu terroristeilta kokonaan pois ja sysätä kaikki vastuu Israelille. Ihan kuin Israel menisi Gazaan vain huvikseen pommittamaan kouluja ja klinikoita. Näinhän halutaan antaa ymmärtää.

  Ei minkäännäköistä tasapuolisuutta, ideologinen viha Israelia vastaan on Suomen vasemmistossa niin syvällä, että mikä tahansa ääri-islamistien terrorismi, teurastus, palestiinalaislasten aivopesu ja valjastaminen tappamaan hyväksytään, jos se vain suuntautuu Israelia vastaan. Sitten ollaan muka olevinaan niin huolissaan palestiinalaislapsista, mutta kukaan eikä mikään taho ei ole kiinnostunut niistä kärsimyksistä joita Hamas on palestiinalaislapsille aiheuttanut ja yhä aiheuttaa.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/2/09 17:17

  Tuolla ei kyllä kukaan liikkuisi, jos RYPÄLEPOMMI paikalle olisi sattunut.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!