perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Rodunjalostuksen kova ydin

Helsingin Tieteen päiviltä televisioitiin keskustelu, jossa todettiin, että 200 vuotta sitten ihmiskunta oli hajaantunut, mutta nyt se on yhdenmukaisempi.
On nimittäin matkailtu.
Ihmiset ovat tulleet suvaitsevaisemmiksi ja geenit ovat sekoittuneet.
Ihmisrotu voi näin jalostua yhä paremmaksi.

Tuija Pallaste, Totuuden NJET-liite 16.1.2009
Lisää NJETin penaalien himmeää surffailua sameilla vesillä tarjoaa Perttu Häkkinen: Suomalaiset ovat aika kansallissosialistista sakkia [otsikko niin kuin se bannerissa lukee]. Tähän on uskomista ainakin NJETin osalta, kun katselee sen kansikuvaa.
[Lisäys: Kysymys tietäjille: NJETin Perttu kertonee täällä hollantilaisista ystävistään? Lisäksi NJETin Perttu lienee lähinnä musiikkikolumnistina tunnettu Imatran Voiman Randy Barracuda (kuvia)?
]

9 kommenttia:

 1. Tuohan on pelkkä pin-up -kuva Totuuden 30+ -tyttöklubin jäsenille ripustettavaksi sermille.

  Miesvaltaisille teollisuustyöpaikoille tyypilliset tyttökalenterit on jo julistettu pannaan femmariverkon toimesta.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. On vaikea kuvitella mitä etua siitä on että jos maassa A äo on 100 ja maassa B äo on 80, maasta B aletaan kuljettaa väkeä maahan A.

  Tai jos maassa A vallitsee inhimillinen kulttuuri ja maassa B epäinhimillinen kulttuuri, väkeä aletaan siirtää maasta B maahan A.

  Se voi kuullostaa hyvältä HS:n toimittajasta mutta ei siinä todellisuudessa ole järkeä.

  VastaaPoista
 4. Ruukinmatruunallapa on poikakalenteri.

  12 salskeaa poikaa keskiaikaisissa haarniskoissa - erään nimeltämainitsemattoman elävän historian yhdistyksen tekemä.

  Sitä sanotaan tasa-arvoksi.

  VastaaPoista
 5. Olipa harvinaisen typerä kolumni Dj Perzzalta. Imatran Voima on kyllä tiukka pumppu...

  VastaaPoista
 6. Se oli sitten siinä se

  "As we move toward Copenhagen and attempt to craft a climate change agreement, all the major nations must be part of it. You know, China, India, Russia, and others, they have to be part of whatever agreement we put forth," Clinton said during the course of her nomination hearing before the Senate Foreign Relations Committee yesterday.

  Tulee olemaan hauskaa seurata euroälyköiden kiemurtelua, kun se onkin kyyhky-Clinton (eikä bushin haukat), joka lopullisesti torppaa koko kuvion kumoon.

  VastaaPoista
 7. Paperitotuuden sisäsivuilla joku penaali vaati sähköveron kolminkertaistamista, jotta ihmiset oppisivat sammuttamaan lattialämmityksen, kun he lähtevät päiväksi töihin.

  Maailman pelastamiseksi tarvitaan pakkokeinoja. Pelkkä eettisten periaatteiden pakkosyöttö ei siis riitä.

  VastaaPoista
 8. Voi tietysti olla, että tämä Totuuden Yhdysvaltain kirjeenvaihtajan valitsema linja, jossa "hyvät" ja "pahat" erotellaan keskimääräisen vasemman laitapakin ja basistin tietämyksellä, vaihtuu piakkoin "eurointelligentsian" toimesta kaikenpuoliseen amerikkalaisten ja demokraattisten ilmiöiden demonisointiin.

  Kun uskonto on ristiriidassa todellisuuden kanssa, (objektiivinen) todellisuus saa väistyä, kuten esimerkiksi postmodernismissa on jo tapahtunut.

  Bileet ovat varmasti olleet jälleen kerran kivat, mutta kun kaikenlainen tietämättömyys ja neuvottomuus alkaa "haista" punavihreistä ihmisistä liiankin kiusallisesti, ainakin tuulen alapuolelle, niin historiallistenkin esimerkkien valossa ei liene kuin ajan kysymys, milloin nämä totaalitahvot ottavat ne muutamat viimeiset puuttuvat askeleet totalitarismin puolelle siirtymisessään.

  Jos ajatellaan Ulrike Meinhofin henkilöhistoriaa, niin ei voisi pitää kovin suurena ihmeenä, mikäli Totuus ja sen penaalit olisivat "etujoukkoina" näyttämässä "tietä" myös sille osalle tiedostavaa väkeä, joka perinteisesti on enemmän ollut kiinnostunut kaljanjuonnista, polyamoriasta ja katukivien heittelystä.

  Eli siis juuri sille osalle ihmiskuntaa, joka viime kädessä asiakysymyksistä, idelogiasta, kulttuurista ja ajanjaksosta riippumatta on aina kaikkein potentiaalisinta siirtymään uusille naurettavuuden ja koomisuuden tasoille.

  VastaaPoista
 9. Hammer tarkoittanee tätä politiikan penaali Piia Elosen Välihuomiota. Välihuomiot muuten löytyy näppärästi tästä.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!