torstaina, heinäkuuta 10, 2008

Jessikka halajaa kunniaa

On tapahtunut jotain ennenkuulumatonta! Lähi-idässä on tohtoroitu uutiskuva, ja se on vielä eksynyt kansainvälisen jakelun kautta maailman lehtiin, mm. Totuuteen! Onneksi Totuudessa oltiin tarkkoina. Muslimikulttuurin (tasa-arvo)spesialisti Jessikka Aro raportoi järkytyksestä toivuttuaan:
Kuvankäsittelyn huomasi Helsingin Sanomien lukija, joka ilmoitti asiasta Helsingin Sanomien toimitukseen torstaina iltapäivällä.
---
AFP:n tutkittua asiaa Helsingin Sanomien ja jonkun toisen tahon antaman vinkin perusteella se ilmoitti torstai-iltana, että kuvaa todella on manipuloitu.
Jessikkalle, Totuudelle ja sillle Totuuden lukijalle onnittelut nopeasta toiminnasta: LGF:n aikaleima
Wed, Jul 9, 2008 at 6:13:47 pm PST
tarkoittaa että tieto asiasta kantautui reilussa kahdeksassa tunnissa aina Lasitaloon asti...

13 kommenttia:

 1. No mutta tämähän on hyvä asia ja kertoo vain muslimien rauhantahtoisuudesta ja valmiudesta postmoderniin diskurssiin. Nimittäin tämähän on aivan selvä osoitus siitä, että kun Iranin presidentti Ahmadinejad puhuu Israelin pyyhkimisestä kartalta hän tarkoittaa photoshoppausta.

  VastaaPoista
 2. ^
  lol

  Jessikka Aro on kyllä todellinen löytö. Tämä penaali tulee taatusti tulevaisuudessa haastamaan niin Reetan ja Katjan kuin muutkin kannuksensa ansainneet Totuuden Torvet. Monikulttuuridoktriinia mukaillen: HS:n toimituksen lumoavaälyiset moniosaajat tuovat värinää uutismaailmaan.

  VastaaPoista
 3. Liikenneministeri Anu Vehviläinen kirjoittaa etusivulla (A2) "Kaikilla on pääsylippu liikenteen ilmastotalkoisiin" seuraavasti:

  Ilmastonmuutoksesta ei ole enää epäilyksiä. Nyt on keskusteltava keinoista, joilla ilmaston lämpeneminen pysäytetään ja lämpenemisen haittoja torjutaan. On välttämätöntä, että sekä yhteiskunta että kansalaiset osallituvat talkoisiin

  Jo aiemmin sanan "TALKOO" käyttöä tässä yhteydessä on ihmetelty. Koska ministeri on nainen ja nuori, häneltä olisi oikeus odottaa paljon enemmän kuin vanhemmilta mieskollegoiltaan. Muutoin olemme joutuneet tilanteeseen, jossa tyhmien asioiden puhumista suositaan tasa-arvon nimissä.

  VastaaPoista
 4. "...sekä yhteiskunta että kansalaiset osallituvat talkoisiin"

  Hmm. Saivarrellaan nyt, että pitäisikö huolestua kun ministeri puhuu yhteiskunnasta ja kansalaisista erillisinä asioina. Vaan yhtään ihmettelisi jos poliitikoissa olisi sellaisia joiden mielestä yhteiskunta toimisi muuten paremmin mutta kun kansalaiset sotkevat hienot kuviot.

  VastaaPoista
 5. ...jos poliitikoissa olisi sellaisia joiden mielestä yhteiskunta toimisi muuten paremmin mutta kun kansalaiset sotkevat hienot kuviot.

  Olikos se Rolf Kullberg, joka laman alla totesi, että tätä kansaa tulee lyödä nuijalla päähän, ei se muuten usko. Ja hassua on, että eihän sillä kansalla ole mitään päätäntävaltaa, vaan huonot päätökset on ihan kansan ulottumattomissa tehty pienessä piirissä.

  On ollut pelottavaa seurata tätä nettirasismi-keskustelua, kun joka paikassa muistutetaan, että rasistisista rikoksista tulee antaa kovemmat rangaistukset kuin ei-rasistisista. Käytännössähän jokainen roturajat ylittävä rikos on rasistinen. Vielä huolestuttavampaa on se, että viimeiset 40 vuotta Suomessa on muistutettu kerta toisensa jälkeen, että rangaistusten tulee olla lieviä, koska vankila ei paranna ketään. Mutta, rasistisessa rikoksessa sitten tämä logiikka ei toimikaan. Siitä on erittäin vaikea vetää muuta johtopäätöstä kuin sen, että tuomioistuimet on pakotettu toteuttamaan yhtä poliittista suuntausta, korkeastikoulutettujen kaupunkilaisnaisten sosialistinen maailmankuva.

  Muistaakseni 90-luvun lopussa rikoslain uudistuksen yhteydessä selvitettiin, että 33% kansalaisista ei antanut tuomioistuimille luottamustaan. Olisi mielenkiintoista selvittää nykytilanne.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa kun ilmastonmuutos torjutaan yksityisautoilua torumalla ja syyllistämällä. Varsin mahtavaksi sen tekee vielä se fakta, että noin 10% tämän maan päästöistä on yksityisautoista.

  VastaaPoista
 7. Sivulla D2 Totuus luo pingviinien ja jääkarhujen rinnalle kolmannen nappisilmäisen rodun, jolla hallintoalamaisia voi ohjailla kohti ihanneyhteiskuntaa ilman maastureita, lentokoneita (hups! ei sentään niitä) ja pihviruokaa. Todellinen afrikkalainen onnela:

  Hiekkakentällä käppäilee professori Aimo Myrsky, jolla on tärkeää kerrottavaa. "Näyttäisi siltä, että koko kesäksi on luvattu outoja säätiloja", Myrsky mumisee lehtiönsä takaa. Huoli paistaa lasten kasvoilta.

  "Mutta ei hätää! Tunnen yhden sääasioihin erikoistuneen afrikkalaisen poppamiehen", Myrsky ilmoittaa.

  Matkavalmistelut alkavat. Lapset säntäilevät ympäri leirialuetta hakemassa passeja ja matkalippuja. Poppamies on haettava viidakosta hoitamaan Kiljavan ilmat kuntoon.

  Lennon aikana Kiljava Air -lentoyhtiö esittää Miellyttävä totuus -dokumentin, jossa ilmastoasioista ei puhu Al Gore vaan toimittaja
  [kuinkas muutenkaan] Taina Kähärä.

  Kiljavalta lennetään Timbuktuun noutamaan poppamies ja palataan takaisin leiriin. Poppamies kertoo lapsille ikiaikaisesta rituaalista, jota on Afrikassa käytetty Äiti Maan lepyttämiseen.


  Lisää afrikkalaisia moniosaajia kertomaan suomalaiselle isälle, kuinka tällä pallolla pitää elää kuormittamatta luontoa!

  Ainiin, toimittaja Lena Nelskylä oli kynäillyt kasaan tuon. Onkohan toimittajan oma lapsi osallistunut aivopesuun?

  Päätetään kirjoitus leirioppilaan Laura A.:n 12-v haastatteluun: "Koulussa ei ole puhuttu tarpeeksi ilmastonmuutoksesta, vaikka se on tärkeä asia."

  Toivottavasti kaikki Suomen opet olisivat yhtä hyviä kuin sinun, oi pikku-Lauraseni!

  VastaaPoista
 8. Minäkin kauhistuin lukiessani kuppilassa tuota lasten ilmastomuutos-aivopesua kesäleirillä. Tästedes tiedän, että meidän lapset eivät Leirikesä-yhdistyksen tiedostaville leireille mene.

  Al Goren elokuvaa ei pitäisi näyttää alaikäisille ilman varoituksia elokuvassa esitettyjen väitteiden todenmukaisuudesta.

  VastaaPoista
 9. On jo korkea aika15/7/08 08:36

  Inflaation huidellessa vuoden 1991 tasolla olisi entistä tärkeämpää taistella hintojen nousua vastaan, hallituksen toimesta vaikkapa tuloveroon kohdistuvin kevennyksin, mutta toki myös yksittäisellä eläjällä tai perheellä on joitakin keinoja vielä jäljellä.

  Enää ei kannattane viivytellä hetkeäkään, vaan Helsingin Sanomien tilaus tulee laittaa kuivumaan, odottamaan mahdollisia parempia aikoja! Tämä lienee kansantaloudellisestikin paras ratkaisu, koska Erkko ei liene pikkukäteisen puutteessa, mutta erityisesti koska Helsingin Sanomien tarjoama "sisältö" heikkenee heikkenemistään lukijan sivistyksellisten, kulttuurillisten ja objektiivisen informaation saatavuuteen liittyvien tarpeiden kannalta. Jos on kiinnostunut aktivistien tai vaikkapa diskomusiikin tekijöiden ajatuksista, niin kustannusedullisin ratkaisu lienee lukea ilmaisjakelulehtiä, kuten Voimaa tai jotakin ravintolaopasta.

  On hyvin kyseenalaista maksaa satoja euroja samasta sisällöstä hieman "meikattuna" päivälehden muodossa.

  Joku noheva aktivisti voisi perustaa vastaavanlaisen sivuston kuin tämä "Eroa kirkosta"-palvelu, joka neuvoisi ja auttaisi Helsingin Sanomien tilauksen peruuttamisesta. Siihenhän voisi ideoida vaikka osallistujille diplomin inflaation vastaiseen taisteluun osallistumisesta, mikseipä vaikkapa ympäristöperusteilla! Onhan nyt hieman ala-arvoista, että monet Helsingin Sanomien ympäristötietoiset toimittajat hyökkäilevät monia "korkeampaa tietoisuutta" edellyttäviä "paheita" vastaan, kuten monelle välttämätöntä työmatkaliikennettä, vaikka samaan aikaan omat hillitsemishäiriöt ruoan ja monien muiden asioiden kuten päihteiden osalta näyttävät jäävän vähemmälle huomiolle.

  VastaaPoista
 10. http://www.erkka.com/sivut/eroaerkosta/index.html

  VastaaPoista
 11. On jo korkea aika15/7/08 11:38

  Hieno juttu, vaikkei ainakaan minua nyt tuo maakuntasatraappikaan niin erityisesti kiehdo.

  Onko kyseessä mahdollisesti aktivistipiirien ennaltaehkäisevä isku, vai onko kyseessä todellakin joku keskustanuorten repäisy? ;)

  VastaaPoista
 12. KT: Taattua Vostok/Utain-laatua oleva Lena "Telle/Tepa" Nelskylä on vasta 22 v., joten tuskin omat lapset osallistuivat aivopesuun... Tässä Tepan suuri hengentuote Totuutta tilaamattomille: Ilmastoasiaa peruukit päässä.

  Lena muuten hakee elokuulle kolmeksi viikoksi alivuokralaista. Jos joku perverssi haluaa roolileikkiä aivopestävää vostokkilaista, niin 375e lienee kohtuullinen hinta aidoista kulisseista.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!