torstaina, marraskuuta 16, 2006

Erittäin lämpimät onnittelut

Onnittelut Puolueen medialle ja eritoten Totuudelle, jonka Jyri Raivio ansaitsee erikseen erityiskiitokset. Onnistunut tiedotus on taas kantanut hedelmää: olemme jälleen maailman johtavia maita.
Muu maailma suhtautuu melko kaksijakoisesti Yhdysvaltain rooliin terrorisminvastaisessa taistelussa. Israelilaisista 82 prosenttia ja Irakin sotaan osallistuneen Tanskan vastaajista 58 prosenttia piti osuutta myönteisenä. Keskimäärin Länsi-Euroopassa vastaajat pitivät roolia useammin kielteisenä kuin myönteisenä. Suomalaiset kuuluivat kyselyn perusteella melko Yhdysvallat-kriittiseen joukkoon. 66 prosenttia suomalaisista piti Yhdysvaltain roolia maailmanrauhassa ja köyhyyden kitkemisessä kielteisenä.
Melko? Ei nyt tarvitse olla vaatimaton, nyt on juhlan aika! Kyllä me ihan terävimmässä kärjessä olemme kuten seuraavakin kaavio osoittaa: Toivottavasti Totuus osoitaa jatkossakin samanlaista puhdasoppista tiedotusta, ettemme vain tipu kärjestä. Pelko herpaantumisesta lienee tosin täysin aiheeton. Tämäkin artikkeli oli kiitettävästi kirjoitettu: Heli Suominen esimerkiksi jättää kokonaan huomiotta Gallup Internationalin lehdistötiedotteeseenkin eksyneet anti-informatiiviset kaaviot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!