torstaina, marraskuuta 02, 2006

Synttärit: Pikkupoika 1v

Enpä olisi uskonut tätä blogia vuosi sitten aloittaessani, että jaksaisin kirjoitella näinkin paljon. Vielä vähemmän jaksoin uskoa, että blogilla tulisi olemaan näin paljon aktiivisia lukijoita. Nykyisin kävijämäärä on keskimäärin yli 60 lukijaa päivässä, joista ehkä noin puolet on aktiivisesti (lähes päivittäin) blogia seuraavia.

Omaksi yllätyksekseni ilmastoaiheiset kirjoitukset tuntuvat olevan kaikkein suosituimpia. Koska aihe on sen verran kiistanalainen ja aavistuksen muista aiheista erillinen, uskoisin että blogin lukijakunta jakautuu karkeasti kahteen joukkoon: niihin joita kiinnostaa ilmastokirjoitukset mutta eivät muut ja päinvastoin.

Maantieteellisesti lukijakunta tuntuu olevan hajautunut varsin hyvin ympäri valtakuntaa, ja muutama säännöllinen lukija löytyy ulkomailtakin. Ehkä pieneksi pettymykseksi Sanomien ja YLE:n domaineista ei näyttäisi tulevan yhtään säännöllistä blogin seuraajaa, vaikkakin ko. domaineista ihmisiä jatkuvalla syötöllä blogiin eksyykin.

Joka tapauksessa oikein paljon kiitoksia teille kaikille: kiinnostuksenne tekee blogin pitämisen mielekkääksi!

5 kommenttia:

  1. Erinomainen saavutus! Monet blogit ajautuvat vegetatiiviseen tilaan hyvin pian syntymänsä jälkeen. Toiset taas ovat jonkinlaisia zombeja, joihin ilmestyy uusia juttuja kerran kuukaudessa.

    Vegetatiivisesta tulikin mieleen, että USA:ssa ei sitten kiellettykään vegemiteä. Ainakin näin todettiin pari päivää sitten Free Talk Livessä.

    Itseäni tosiaan kiinnostaa eniten Ilmastoasiat. Myös Totuuden analysoinnissa on joitakin hyviä oivalluksia.

    Suomessa ei oikein taida olla muita ilmastoskeptikoiden blogeja tai julkaisuja? Tiede-lehden foorumilla on kyllä selkeästi jonkinlainen skeptikoiden kokoontumispaikka. Juttujen lukeminen sieltä on kuitenkin hankalaa.

    Puolueen näköradion propagandaa voisit tietysti nykyistä enemmän sivaltaa sillä veitsenterävällä tapparallasi. Teksti-tv:stä löytyy välillä oikein hyvää matskua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan vuodesta.

    Pienin osin tämän blogin ansiosta HS tilaus loppui n. 1/2 vuotta sitten... ;).

    Eli olet vaikuttanut maailmaan...

    "Löysin" tämän lostavan vääräuskoinen blogin kautta. Olisi todella mukava tietää mitä sille tapahtui..

    Jatkoja odotellen.

    VastaaPoista
  3. Yksi aiempi ulkomaan lukija muutti takaisin Suomeen syksyn alussa.

    Omat kiinnostuksen kohteet ovat varsinkin Totuuden analysoinnissa. Nuo ilmastoasiat eivät kiinnosta samassa määrin, kun en ole asiaan sen kummemmin perehtynyt.

    Kiitos jo tehdystä työstä ja tsemiä jatkossakin.

    VastaaPoista
  4. Katselen niin vähän näköradion "asiaohjelmia" (verenpaine...), että niistä on hankala kirjoittaa, mutta yritetään.

    Hienoa, että HS:n tilaus loppui :) Juu, se vääräuskoisen tapaus on kummallinen... luulisi että olisi nyt edes pistänyt jonnekin tekstin miksi homma loppui yllättäen.

    VastaaPoista
  5. Ilmasto tietenkin kiinnosta, mutta..

    haluan sanoa, että mäkökulmasi Puolueesta, Totuudesta ja näiden palveluksessa olevista toimittajista ovat todella erinomaisia !

    Suuri osa ihmisistä ei vain yleensä ymmärrä kritiiikkiäsi, koska Puolueen / Totuuden propaganda tekee jatkuvasti parhaansa ajaakseen omaa näkökulmaansa.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!