torstaina, tammikuuta 06, 2011

Torakkaburger

Totuuden tiedepenaali Jani Kaaro on ajan hermoilla huipputieteen kehityksessä:
Naudanpihvin korvaaminen torakkaburgerilla ei ehkä kuulosta houkuttelevalta, mutta se voisi hidastaa ilmaston lämpenemistä. Hollantilainen tutkimus osoittaa, että hyönteisten kasvattaminen ravinnoksi tuottaisi huomattavasti vähemmän kasvihuonekaasuja kuin naudan- tai porsaanlihan tuotanto.
Tota noin, osaisiko joku antaa vinkkiä, että mistä päin niittyä kannattaa lumet lapioida, jos vaikka Janin kanssa lähdettäisiin heinäsirkkoja metsästään?

4 kommenttia:

 1. Nytkö se hyönteisten syöminen on valunut Totuuteen saakka?

  Tämä artikkeli on kesäkuulta 2008.

  VastaaPoista
 2. Tokihan sinä tiedät, että valuminen Totuuteen on joskus hitaampaa, varsinkin kun Psycho ei ole ollut kesän jälkeen remmissä. Ehkä Jani halusi olla nopea tällä kertaa, kun kerran Totuus missasi tuon vuoden 2008 kierroksen (epäilemättä joku Tiedostaja on keksinyt tämän PAALJON aikaisemmin), samoin siis sekä vuoden 2009 että viime syksyn (Mainosradio ehti) kierrokset.

  VastaaPoista
 3. Kuulemma VC:n pojat järjestivät ruokahuoltonsa viidakossa keräämällä hyönteisiä ja grillaamalla niitä pienessä kanisterissa, jota kantoivat riu'un nokassa olallaan. Kyllä sillä yksi supervalta saatiin väsytettyä, joten eiköhän poijjaat kokeilla samaa reseptiä, kyllä me sen verran montaa kulttuuria rakastetaan.

  VastaaPoista
 4. Lehmät vissiin seisovat Suomessa talvella umpihangessa eivätkä karjasuojan lämpimässä :)

  On tämä huvittava blogi, kun *joka ainoa* juttu on itkua siitä kuinka Helsingin Sanomat on taas väärässä ja tämä on ilmiselvä todiste Suuresta Demlasalaliitosta Kilttiä Kämyä vastaan :D

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!