lauantaina, helmikuuta 06, 2010

Yksinkertaista kun sen oikein oivaltaa

Tämän blogin ihan jo enimmäisissä kirjoituksissa ihasteltiin Totuuden Sole Lahtisen viiltävän terävää analyysia. Nyt, lähes viisi vuotta myöhemmin ei voi kuin todeta, että Solen tahti vain parenee vanhetessa. Jälleen kerran päivän lehdessä Sole antaa neroutensa loistaa.
Hajanainen teekutsuliike syntyi viime vuonna, kun Obaman hallitus alkoi paikata edeltäjänsä George W. Bushin virheitä pelastaakseen pankit romahdukselta.
Tuollaiseen tiivistykseen ei pystyne edes Totuuden johtava Amerikan penaali Pekka "Psycho" Mykkänen.

5 kommenttia:

 1. Sole ei kuitenkaan keksinyt vastinetta Amerikan progressiivisten käyttämälle haukkumasanalle "teabaggers".

  Tuossa vuodelta 2005 peräisin olevassa jutussa Lahtinen ihastelee Chavezin toimia. Mitäköhän Sole tykkää Chavezin viimeisimmistä sosialisointitoimista? Kaupat otetaan valtiolle ja hintasäännöstely otetaan käyttöön.

  Chavezin tyylillä käy kuten sosialismissa aina, eli tavarat loppuvat kaupoista ja siirtyvät mustaan pörssiin.

  VastaaPoista
 2. Sopivasti osui silmiini tällainen uutinen, jossa JSN:n jäsen kaipailee vähemmän mielipidekirjoittelua toimittajilta:

  Minusta näitä toimittajien mielipiteitä on jo ihan riittävästi lehdissä. Lehdentekijät voisivat luottaa siihen, että meillä lukijoillakin on omia mielipiteitä ja minusta olisi mukavampi muodostaa faktan pohjalta mielipiteeni eikä toisen henkilön mielipiteen pohjalta, linjaa Ahtiainen Etelä-Savon Radion haastattelussa. -Yle

  VastaaPoista
 3. Siellä on sitten mukava pitää teekutsuja lumen keskellä. "Täällä Wuoshington, Aarne Tanninen".

  Päivän aviisissa penaali Mikko-Pekka Heikkinen tunnustaa ripittäytyneensä päästäkseen kerettiläisestä ajatuksestaan [sic!]. Parhaaseen katolilaiseen tyyliinsä penaali Heikkinen vielä kuittailee lukijoilleen kertomalla rippi-isänsä olleen itse piispa Mikko Alestalo!

  Nyt pyörii päässä täysin kerettiläinen ajatus. Kerettiläinen ajatus kurottaa kahtaalle. Ensinnäkin hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli IPCC myönsi, etteivät Himalajan jäätiköt sula niin nopeasti kuin paneeli ennusti. Okei, se oli vain yksi virhe.

  Mutta IPCC:n tekstejä luetaan kuin Mooseksen tauluja. Niihin haluaisi uskoa. Piru yksin tietää, millaiseksi Golf-virta tässä kaikessa kasvihuonemeiningissä muodostuu.

  Soitin piispa Mikko Alestalolle.
  Ilmasto lämpenee kyllä, kuuluu viesti. Löytyisikö taho, joka tappaisi kerettiläisen ajatuksen lopullisesti?

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli Lahtisen jutun luettuani omituinen olo. Minun ja Lahtisen todellisuus taitaa olla ihan eri ja me asumme eri maailmoissa.

  VastaaPoista
 5. http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Penaali+avautuu+Sanomalehtiviikolla/1135252699323

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!