torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Suuri yllätys

Puolueen virallinen ilmastouskonto Kioton sopimuksineen on sivutuotteena luonut uuden miljardien bisneksen: hiilineutraalisuuden. Financial Times raportoi:
A Financial Times investigation has uncovered widespread failings in the new markets for greenhouse gases, suggesting some organisations are paying for emissions reductions that do not take place.

Others are meanwhile making big profits from carbon trading for very small expenditure and in some cases for clean-ups that they would have made anyway.
Olkaa yllättyneitä. Näytelkää edes. Kyseessä on kuitenkin veroeuronne.

2 kommenttia:

  1. Ostin tänään FT:n paperiversion. Siinä oli asiasta reilusti juttua. Kyllä oli surkeaa luettavaa kun miettii millaiset hörhölaumat tämä(kin) hysteria on saanut liikkeelle.

    Kaikenlaisten lehtien seuraaminen alkaa olla raskasta puuhaa kun ei ole tarjolla mitään muuta kuin islam on Rauhan Uskonto, ilmastonmuutos ja suomalaisten rasismi ja monikulttuurisuus. Mitään järkevää lehdistä ei tunnu enää löytyvän.

    VastaaPoista
  2. Onneksi voi aina avata läppärin. Tosin kohta se maksaa kun Puolueen edustajat haluavat rankaista sähkön käytöstä, jotta emme pääse nettiin tutustumaan Puolueen kanssa kilpailevia ideologioita.

    Laatimasi luettelo on synkkä ja kattava katsaus Puolueen ja Totuuden artikkelien aiheisiin. Rikosuutisia ei jaksa kahlata, joten käytännössä ainoiksi alamaisten iloiksi jäävät sarjakuvat ja sääennuste. Tosin olen alkanut epäillä, kuka niitä sääennusteita rustaa. NJET-liitteessä nimittäin tiedettiin, että vuopden 1936 heinäkuun keskilämpötila oli 18,1 astetta, kun taas 1997 ja 2002 lämpöä oli 18,2 astetta Helsingin Kaisaniemessä (siis kaupungin keskustassa). VAIN kaksi viimeisestä kymmenestä vuodesta mahtuu lämpimimpien listalle????? Olettaen tietenkin, että myyttisiä meteorologisia kykyjä omaavat ilmastonmuutoslaitoksen ylimeteorologit eivät ole putsanneet tilastoistaan ns. kaupunkisaarekeilmiötä.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!