keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Just do it

http://news.yahoo.com/photo/070423/ids_photos_wl/r4072874520.jpg
http://news.yahoo.com/photo/070423/ids_photos_wl/r3433270350.jpg
Palestinians attend a demonstration against violence in Gaza April 23, 2007.
REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa (GAZA)
[Via LGF]

9 kommenttia:

  1. 'Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan'

    Pojathan on asian ytimessä :)

    VastaaPoista
  2. Jos tuo oli sotaa VASTAAN niin en todellakaan halua tietää miltä sellainen mielenosoitus näyttää jossa ko. järjestö kannattaa sotaa.

    VastaaPoista
  3. Al-Reuters!

    VastaaPoista
  4. Jordanian omien rajojensa ulkopuolelle jättämien arabien jälkeläiset, ns. palestiinalaisnuoriso, se siinä vaan aikaansa kuluttaakseen kävelee kylän raittia. Koska kuvissa ei näy yhtään naista, herää epäilys että pojat ovat lähteneet etsimään niitä. Tuollainen bazooka kädessä kun täräyttää tulevan anoppilan ovesta sisään, ei varmaan jää epäselväksi, kuka on kova jätkä.

    VastaaPoista
  5. Hamasin maanpaossa elävän johtajan Khaled Meshaalin haastattelu on julkaistu edistyksellisessä Voima-lehdessä.

    http://www.voima.fi/content/view/full/1961?PHPSESSID=b85f02417e85450fb672479a6dce7d20

    Pakko se on kai uskoa, että rauhan miehiä ovat nämä palestiinalaiset.

    VastaaPoista
  6. Kumitonttu: Aha, siis kyseessä onkin palestiinalaisten versio ns. pillurallista :)

    Voimaan liittyen pieni pyyntö: Voiman toimitusjohtaja on Jaana Airaksinen, jonka aviopuoliso on Risto Isomäki. Isomäen kirjasta "Sarasvatin hiekkaa" puolestastaan kotimaiset idioottimme saivat kaikkien aikojen neronleimauksen: ilmastonmuutos aiheuttaa tsunamivaaran, ja siksi esim. ydinvoimalat Suomessakin olisi rakennettava etäälle rannasta! Tämä johti siihen että tiedostavat meppimme tekivät EU-aloitteen asiasta (!!!), mutta tällä kertaa, ihme kyllä, järki sentään voitti. Tämä on niin käsittämätön juttu, että se olisi syytä saada tallennettua jälkipolville. Koska mikään kotimainen media ei sitä tehnyt/tee, niin ajattelin itse dokumentoida tuon tänne. Valitettavasti en löytänyt mistään EU:n sekavista sivustoista tuota meppiemme aloitetta. Siksi olisin kovin kiitollinen jos joku lukijoista pystyisi löytämään tuon aloitteen dokumentit (ja ketkä mepit sen alllekirjoitti). Päivämäärä on n. 14.2.2007 (jollloin E-R Korholan blogin perusteella aloite hylättiin).

    VastaaPoista
  7. Ponnistelu kannattaa: löysin tuon arvokkaan addressin nettisivuilla olleesta listasta allekirjoittajien joukosta oman siskoni lapset... Harmi kun en ole rikas; olisin tehnyt ne perinnöttömiksi.

    Kimmo Sasi oli just tv-uutisissa, ja kertoi jollekin pölkkypäälle ulkomaiselle "uusiutuvien energioiden" kannattajalle, että "Tämän maan päätavoite on taistella ilmastonmuutosta vastaan". Hellurei ja Onni Gideon.

    VastaaPoista
  8. Hah! Kaikki on tietenkin teoreettista: tätä menoa kun menee niin siinä vaiheessa kun KT tai Pikkupoika työntää koiranputkea niin omaisuus otettaneen kuitenkin kokonaisuudessan pois jonain ruumisjätteen tuottamien kasvihuonekaasujen haittaverona ;)

    Löysin muuten Hassin sivuilta meppien nimet:
    "ENVI hyväksyi myös suomalaisen poikkipoliittisen meppiryhmän, Alex Stubb, Anneli Jäätteenmäki, Riitta Myller ja minä, tekemän ehdotuksen, että ydinvoimalaitosten rakentamista merenrannikoille vältettäisiin tsunamivaaran takia."

    Paras kuitenkin löytyy Stu(pid)bbin blogista:

    "Mielestäni vetoomus on hyvä ja aion nostaa sen esille omassa ryhmässäni ja jutella asiasta myös muiden meppien kanssa. Tässä ei ole kysymys siitä ollaanko ydinvoiman puolesta vai vastaan. Tässä on kyse ennältäehkäisevästä toimenpiteestä. En ole alan asiantuntija, mutta fiksulta kuullostaa.

    Vetoomuksen voi käydä allekirjoittamassa osoitteessa www.hyokyaalto.org. Olen sen verran innokas meppi, että kävin allekirjoittamassa sen itsekin...Allekirjoitin siis vetoomuksen, joka on osoitettu osittain minulle."

    Jee, jos asiasta ei mitään ymmärrä, niin eikö silloin pitäisi ottaa siitä selvää eikä käydä allekirjoittelemassa kaikenmaailman huuhaa
    paskaa?

    Törmäsin tähän asiaan muuten E-R Korholan miehen Atte Korholan (ilmastonmuutoksen proffa, pro-AGW) varsin asiallisessa debattikirjoituksessa:
    "Tuore esimerkki ilmastohöynäytyksestä on joidenkin suomalaisten europarlamentaarikoiden aloite, jonka mukaan ydinvoimaloiden rakentamista rannikoille tulisi rajoittaa ilmastonmuutokseen liittyvän mahdollisen tsunamiriskin vuoksi. Ajatukseen näyttää innostaneen Risto Isomäen romaani Sarasvatin hiekkaa, jossa kerrotaan fiktiivinen tarina Grönlannin sulamisen aiheuttamasta valtavasta tsunamista. Vaikka romaanikirjailijalle tällaiset ajatusleikit sallitaankin, luonnontutkijalle ne ovat hölynpölyä."

    Se lieneekin ainoa maininta asiasta mediassa, niin munatonta ja aivopestyä suomalainen toimittajakunta on. Viherhömpötyksessä suojellaan politikkoja vaikka mistä idioottimaisuudesta. No, eihän niitä Stasi-listojakaan saada julki...

    VastaaPoista
  9. Vielä tuohon Voima-lehden Meshaal-haastatteluun sanon, että kannattaa googlettaa haastattelija Rainer Rupp. Jos ihmettelette haastattelun säyseää kritiikkiä, Ruppin taustojen tutustumisen jälkeen ette enää ihmettele.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!