torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Koko perheen ohjelmaa Hamas-tyyliin

[Varoitus! Ei-Puolueen moraalilla varustetuille alla olevat videot saattavat olla järkyttäviä.]


Tuutilaulu Hamasin tapaan


Taustaa Tundra Tabloidsista. Lisää onnellisia perheohjelmia Hamas-TV:stä: Kuinka monta jutskua äitisi tappoi, Muhammad?

[Via LGF]

5 kommenttia:

 1. The Great Global Warming Swindle kumottu: http://www.realclimate.org/index.php/archives/2007/03/swindled
  Kannattaa tutustua myös linkkeihin.
  Ohjelma vääristi Carl Wunschin sanomaa:
  http://www.realclimate.org/index.php/archives/2007/03/swindled-carl-wunsch-responds/

  Tottakai ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta on tullut uskonto ja sitä käytetään poliittisena ja ideologisena lyömäaseena. Mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi totta, kuten Real Climate -sivuston tekijät osoittavat.

  VastaaPoista
 2. Taas... vai oikein "kumottu" :) Koettaisitte rakkaat anonyymit laittaa nuo (un)RealClimate-linkkinne sopivaan kirjoitukseen, vai joko Mike, Gavin, Ray, William ja muut toverit ovat ottaneet kantaa Lähi-idänkin tilanteeseen?

  VastaaPoista
 3. Anna linkki, jossa kumotaan nuo kumoamiset. Tällä hetkellä viimeinen sana on realclimatella.

  VastaaPoista
 4. "Kumotaan kumoamiset" :) On tietenkin ymmärrettävää että Swindlen tapaiset ohjelmat järkyttävät kovastikin joidenkin vaaleanpunaista pumpulilinnaa, mutta ei näissä hommissa kuitenkaan ole kysymys mistään punakaartin huutoäänestyksestä, jossa "viimeinen sana" on äänekkäimmin metelöivällä. Ei niissä linkkaamissasi RC-linkeissä mitään "kumota". Ne ovat samanlaista propagandaa kuin muutkin RC:n tekstit nykyään valitettavan usein: pilkunviilausta, harhaanjohtamista ja asia vierestä puhumista.

  Minulla ei ole aikaa eikä intressiä alkaa opettaa sinulle asioiden perusteita, mutta jos oikein kovasti polttaa tarve keskustella, niin suosittelen tiede.fi:n keskustelupalstaa. Siellä näyttäisi olevan varsin asiantuntevia ja ennenkaikkea viitseliäitä kirjoittajia.

  VastaaPoista
 5. Kumosin eilen oluen - pystytkö kumoamaan etten kumonnut? Veli Murphy hallitsee verbaalikikkailun minua paremmin, ja kiteyttää saman asian ytimekkäämmin: Never argue with a fool, people might not know the difference.

  Viikonlopun totuus julkaisi haastattelun ekoaktivisti Forsiuksesta (siis tämä ex-Harkimo). Jotenkin tuli mieleen toinen ekoterroristi, nimittäin Al Gore: jumalattoman iso lukaali, ja valtavasti energiaa kuluttava elämäntapa kummallakin.

  Ennen vanhaan susirajan takaisten sydänmaiden kommarit oli sentään äijiä, joilla oli uskottavuutta. Asuivat vaatimattomasti, tekivät raskasta työtä ja ajelivat Ladoilla. Mutta nää ekovihreät vaatii meitä osallistumaan ilmastotalkoisiin osoitamatta itse mitään aikomusta. Just sosialismin perusoppien mukaista on touhu: enemmistön varoilla pieni vähemmistö porsastelee.

  Tohtori Murphyn avioton velipuoli, johtaja Goodman kiteytti suomeksi saman asian laulussaan vuonna 1976:
  "On siinä meillä omituinen sakki/kaikki sitä johtohommiin pääseekin/on nyt jo tyhjä joka jätkän takki/mutta verotus vain jatkuu hurjemmin..."

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!