keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Maksullinen suihinotto

Pikkupoika on mielenkiinnolla seurannut Ruotsin mallin mukaisen seksinostokiellon rantautumista Keisarin tasavaltaan. Tämän täysin absurdin lain läpimenosta täälläkin ei pikkupojalle ole ollut mitään epäselvyyttä sen jälkeen kun se oli ujutettu läpi Keisarin kuningaskunnassa. Kysymys on lähinnä ollut aikataulusta. Nyt puolueen propagandistit ovat katsoneet hetken otolliseksi, ja Puolueen informaatiotoimisto on aloittanut työnsä ymmärtämättömän kansan yleisen mielipiteen oikeellistamiseksi (esimerkiksi täällä ja täällä). Työstä vastaaville Puolueen virkamiehille annettakoon risut siitä, etteivät he ole vielä poistaneet Puolueen virallisen näkemyksen vastaista propagandaa informaatiotoimiston omilta sivuilta.

Tämän lain älyllisesti vertaansavailla olevissa perusteluissa on eräs asia, joka on jäänyt askarruttamaan yksinkertaista pikkupoikaa. Katsotaanpa kuningaskunnan virallista "fakta"bladia:

I Sverige anses prostitution vara en form av mäns våld mot kvinnor och barn. Det finns ett officiellt erkännande att prostitution är en form av exploatering av kvinnor och barn och ett allvarligt samhällsproblem som skadar både de individer som utnyttjas och samhället i stort.


ja edelleen

Prostitution och kvinnohandel är precis som andra former av mäns våld mot kvinnor könsspecifika företeelser, det vill säga den överväldigande delen av offren är kvinnor och flickor medan förövarna är män. Förutsättningen för prostitution och kvinnohandel är mäns efterfrågan på kvinnor och flickor. Om män inte såg som sin självklara rätt att köpa och sexuellt utnyttja kvinnor och flickor, skulle prostitution och handel med människor för sexuella ändamål inte förekomma.


Kuvitellaanpa että pikkupoika antaa ajoittain vähän "taskurahaa" 22-vuotiaalle Matille korvaukseksi Matin suorittamista suihinotoista. Kysymys kuuluu
1) onko kyse prostituutiosta?
2) hyväksikäyttääkö pikkupoika seksuaalisesti miehiä? Onko se tuomittavaa?
3) hyväksikäyttääkö pikkupoika naisia tai lapsia? Miten?
Jos kaikkiin kysymyksiin vastaus on "ei", niin pikkupoika haluaisi tietää onko tällainen aktiviteetti suositeltavaa, varsinkin jos Matti on köyhä opiskelija? Toisaalta pikkupoika vähän aavistaa että Ruotsin esimerkin mukaisesti kysymyksenasettelu on jo itsessään järjetön, sillä Totuushan on että
pelkästään Sugar Daddy-termi on täysin tuntematon homokulttuurissa puhumattakaan että sellaista toimintaa oikeasti tapahtuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!