maanantaina, marraskuuta 09, 2009

MOT, tänään 20:00

Puolueen näköradioon soluttautunut kansanvihollinen yrittää jälleen tänään sabotoida Puolueen Ilmastototuutta.
9.11.2009 Klo 20:00
MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu

Kööpenhaminan ilmastokokouksen lähestyessä kauhumaalailu ilmastokatastrofin seurauksista kiihtyy. Mediat täyttyvät uutisista, jotka kertovat jäätiköiden sulamisista, meren pinnan noususta, myrskyistä ja tulvista, joita maapallon lämpenemisen väitetään aiheuttavan. Lämpenemistä kuvataan ennen näkemättömäksi.

MOT selvitti millaiseen tieteeseen väitteet ihmisen aiheuttamasta lämpenemisestä sekä sen dramaattisista seurauksista perustuvat. Osoittautui, että tutkimukset maapallon ennen kokemattomasta lämmön noususta viimeisten vuosikymmenten aikana eivät kestä lähempää tarkastelua.

Myöskään hiilidioksidipäästöjen aiheuttaman lämpenemisen määrästä ei vallitse tieteellistä yksimielisyyttä. Tuoreen MIT:n tutkimuksen mukaan hiilidioksidin kaksinkertaistuminen ilmakehässä riittäisi nostamaan maailman keskilämpöä korkeintaan 0,5, tietokonemallien ennustaman 2,5 - 6,0 asteen asemasta.

Toimittaja: Martti Backman

[Lisäys: Propagandapläjäyksen analyysiosastosta löytyy selitys kansanvihollisen toiminnalle:
Tutkimusten mukaan ilmastonmuutokseen epäilevästi suhtautuvat ovat yksinäisiä miehiä joilla on tunnevammoja.

- Anonyymi]

15 kommenttia:

 1. Jopa Al Gorekin myöntää hiilidioksidin arvioitua vähäisemmän vaikutuksen ilmaston lämpenemiseen (Kaj Luukko arvioi MOT-ohjelmaa edeltä käsin, katso Oikotieto).

  http://www.guardian.co.uk/world/2009/nov/02/al-gore-our-choice-environment-climate

  "Those conversations led Gore to politically inconvenient conclusions in this new book. In his conversations with Schmidt and other colleagues at the beginning of the year, Gore explored new studies - published only last week - that show methane and black carbon or soot had a far greater impact on global warming than previously thought. Carbon dioxide - while the focus of the politics of climate change - produces around 40% of the actual warming.

  Gore acknowledged to Newsweek that the findings could complicate efforts to build a political consensus around the need to limit carbon emissions."

  VastaaPoista
 2. Kas, jollakin riittää kyvyt arvioida ohjelma ennen kuin se on edes esitetty! Mahtaa olla tämä Kaj Luukko joku oikea huippututkija, mutta ei kuitenkaan liene aivan hallituksen ilmastoasiantuntijan veroinen.

  VastaaPoista
 3. Niin. IPCC-pomo Pachauri on (entinen) rautatieinsinööri, Luukko insinööri ja Tynkkynen tehnyt gradunsa "jostain lihavista ihmistä". Taitoa näillä insinööreillä toki on kun toinen on saanut höynäytettyä lähes koko maailman poliitikot ja median ja toinen muutaman blogaajan (lueskelin kommentteja siellä).

  Tynkkysen oveluudesta taas kertoo se, että (esim. Vanhanen ja Lehtomäki)ovat täysin hänen talutusnuorassaan (Ilmatieteen laitoksen avustamana).

  Tuntuu siltä, että mikään uusi tutkimustieto ei hetkauta yllä mainittuja henkilöitä, ei vaikka tulisi uusi "pieni jääkausi".

  VastaaPoista
 4. Työjärjestys muuttuu pysyvästi

  Pääministerin mukaan politiikan työjärjestys on muuttamassa pysyvästi. Tästä eteenpäin politiikan suurin realiteetti on ilmastonmuutoksen torjunta

  http://www.verkkoapila.fi/opencms/opencms/apila/news/articles/6060.html?view=newsday&d=20091020

  VastaaPoista
 5. Tuukka Simonen kommentoi Mot-dokkaria täällä

  VastaaPoista
 6. Matti otti helpon nakin. Kun 2020 Suomen talous on romahtanut Nurvijärven Vantaanjoki toteaa että uhraukset olivat sen arvoisia -> ilmastonmuutos saatiin torjuttua.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Poistin edellisen kirjoituksen kun siihen ei voinut lisätä.

  2020 voivat sääolot olla Suomessa kylmempiä kuin nyt tai samanlaisia. Mites silloin suu pannaan?

  Mitäs tulevaisuudessa, suunnilleen vuosina 2040-2050 olevat historiantutkijat kirjoittavat 2000-ja 2010-lukujen ajoista? Taitaa tulla aika tuomitsevia kirjoituksia kaikesta tapahtuneesta hulluudesta.

  Tuukka Simonen on niin "uskossaan vahva" että hän uskoo ilmaston lämpenevän vaikka sataisi lunta kesäkuussa ja tulisi metrin kinokset.

  VastaaPoista
 9. En tiedä onko Pikkupojalta jäänyt huomaamatta, mutta Risto Isomäki on nykyään Hesarin uusin kolumnisti.

  VastaaPoista
 10. Voisiko joku tiivistää kansantajuisesti, miten tehokkaasti McIntyre tuhosi lätkämailan uskottavuuden?

  Onko siitä enää mitään jäljellä vai voidaanko lätkämailaa jo pitää uutena Piltdownin ihmisenä?

  Eli olivatko Yamalin vuosirenkaat yksittäistapaus, joka ei juuri vaikuta tutkimuksen lopputulemaan?

  VastaaPoista
 11. ojr: Huomasin kyllä, mutta ei enää vain jaksa kommentoida. Käykääpä tuolta katsomassa Totuuden päivästä tehty minidokkari. Kaikki tutut hahmot kehissä. Erityisen kuvaava on kohtaus, jossa Reetta antaa Reetalle muovisen Kiinassa valmistetun jenkkilipun.

  Hammer: Käsittääkseni McIntyre tuhosi alkuperäisen lätkämailan täydellisesti eli sen luotettavuus on nolla. Autenttista kuvaa, kun Piltdown Mann vuolee lätkämailaa. ;)

  Nuo Jamalin renkaat (ja se Korttajärvi juttu) liittyy niihin uusiin lätkämailan "tekohengitysjuttuihin" (MOT:ssa puhuttiin "lätkämailatehteesta"): kehitetään uusia rekonstruktioita, joilla yritetään todistella alkuperäisen lätkämailan idea (ei vaihtelua ennen 1800-lukua, erityisesti keskiaika kylmempi kuin nykyaika jne). Nyt McIntyre on osoittanut, että myös nuo ovat samanlaista huuhaata kuin alkuperäinenkin.

  Näyttäisi MOT saaneen suorastaan kiihkeän vastaanoton, kun lueskelee Tuukan ja tovereiden kommentteja. Pohjat veti kuitenkin tästäkin blogista tuttu Mikko Alestalo, joka nerokkaasti kommentoi ohjelmaa ennen kuin oli sen edes nähnyt.

  MOT:n ilmastojakso on vastuutonta viestintää

  VastaaPoista
 12. Suomalaiset alarmistit ovat ilmeisesti puuhastelemassa MOT:n ohjelmasta kantelua Julkisen Sanan Neuvostoon.

  MOT:sta kantelu Julkisen Sanan neuvostoon

  VastaaPoista
 13. Paperi-Totuudessa oli eilen aivan ihastuttava juttu jokapäiväisessä Kööpenhaminan sarjassa. Kuusamossa ilmastonmuutos kuulemma lisää liukkauden torjuntaa! Ei ennen tarvinnut hiekoittaa! Varmaan pari turistia nyt sitten liukastunut ilmastonmuutoksen takia. Ellen Totuutta olisi jo muutamia vuosia seurannut, väittäisin ettei tota typerämpää juttua voi kertakaikkiaan kirjoittaa.

  VastaaPoista
 14. Eikös Reetta Räty ole Kuusamosta? Sisäpiirin tietoa on siis Kuusamon teiden liukkaudesta.

  VastaaPoista
 15. Wikipedia väittää hänen syntyneen Kuusamossa mutta ei ole merkitty syntymäaikaa.

  Puolueen säätoimiston eli Ilma(pseudo)tieteen laitoksen sivujen mukaan Kuusamossa on juuri äsken ollut -7,7 °C. Lumitilannekartan mukaan Kuusamo kuuluu väriltään 10-25 cm lumikorkeuden kohtaan mikä on nyt korkein lumivyöhyke.

  http://www.fmi.fi/saa/paikalli.html?Keywords=&station=2955&param=4&map=lumi&place=Kuusamo

  Forecan täsmäsää näyttää tältä.
  http://www.foreca.fi/Suomi/tasmasaa/Kuusamo

  Muita tähän sekaan vielä

  http://www.intermeteo.com/europe/finland/kuusamo/

  http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|FI||KUUSAMO&metric=1/

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!