maanantaina, marraskuuta 23, 2009

CRU Hack: ei mitään nähtävää

Kuten erityisesti Totuuden paperiversiosta on selvinnyt, CRU:n hakkerointi-tapausta ei ole oikeastaan ollutkaan, ja jos onkin, kyseessä on vain lukihäiriöisten ongelma. Seuraavaa videota ei siis kannata katsoa.[Muutama poiminta sähköposteista.]

10 kommenttia:

 1. Valtamedia on Britanniassakin ollut asiasta aika hissukseen. BBC ja Guardian vähättelevät odotetusti tapausta.

  Daily Mailissa oli Christopher Bookerin kolumni ja sen lisäksi pääkirjoitus asiasta.

  Sitaatti:

  "We rely on scientists to give us the truth about these complex and crucial issues.

  If they are now twisting the facts to support their own doomsday theories, they are no better than Tony Blair and Alastair Campbell, who fabricated the 'dodgy dossier' of lies on which we were dragged into the disastrous Iraq war."

  VastaaPoista
 2. Telegraphin blogeissa James Delingpolen jutussa on sama video kuin Pikkupojan postauksessa.

  Keisarin tasavallan Puolueen tiedotusvälineissä mielipidekirjoa ei ole ja konsensus kestää.

  VastaaPoista
 3. Tämä oli mukavaa luettavaa:
  TheRulesOfTheGame.pdf.
  Mukavaa, että "huippututkijoilla" on tuollaisia manuaaleja käytössä ... Totuudeltakin löytyy varmaan sama.

  VastaaPoista
 4. Häkkeröidyt sähköpostit ovat eilisen uutinen. Totuudella on tärkeämpääkin raportoitavaa:

  Koiran ekologinen tassunjälki on suuri

  Mikään ei ole muuttunut ainakaan Totuuden sivuilla.

  VastaaPoista
 5. Propagandan suurkuluttaja25/11/09 15:25

  Pasi Toiviainen ruoski 6.11. tiedetoimittajan auktoriteetilla ilmastoskeptikkoja Vihreässä langassa:

  Skeptikot ovat kuin evoluutioteorian kieltäjät: heistä ei päästä koskaan. Tapahtuipa ilmastolle mitä tahansa, aina riittää kourallinen niitä, jotka sanovat muutosten olevan luonnollisia.

  Oikeastaan viimeaikaiset tapahtumat ovat nykytilanteessa aivan odotettuja.

  Ilmastoskeptisen propagandakoneiston piristymiseen on vaikuttanut ennen kaikkea se, että lähestyvän Kööpenhaminan COP15-ilmastokokouksen on pitkään rummutettu olevan ilmaston kohtalon kannalta ratkaiseva – niin kuin se onkin."


  http://www.vihrealanka.fi/teemat/ilmastoskeptikkojen-viimeinen-taisto

  Tähän arvioon ei varmaan ole kenelläkään mitään lisättävää?

  Varmemmaksi vakuudeksi kuitenkin vielä luontoliiton pääsihteerin lausunto hakkerien paljastuksista ja niiden merkityksettömyydestä:

  Tietääkseni näissä viesteissä ei ole mitään, mikä viittaisi kansainväliseen salaliittoon tai tutkimustuloksiin, joiden mukaan ilmasto ei lämpenisi.

  http://www.vihrealanka.fi/uutiset/leo-stranius-hakkerit-eiv%C3%A4t-peruneet-ilmastonmuutosta

  Onneksi EU:n presidenttiys on nyt yhteis- ja ilmastovastuullisissa käsissä. EU:n ja siten myös Suomen uusi valtionpäämies Herman Van Rompuy on julistanut:

  We are living through exceptionally difficult times: the financial crisis and its dramatic impact on employment and budgets, the climate crisis which threatens our very survival. A period of anxiety, uncertainty and lack of confidence. Yet these problems can be overcome by common efforts in and between our countries. 2009 is also the first year of global governance, with the establishment of the G20 in the middle of the financial crisis. The climate conference in Copenhagen is another step towards the global management of our planet. Our mission is one of hope, supported by acts and action.

  http://www.europa-eu-un.org/articles/en/article_9245_en.htm

  Globaali kontrolli ja ylikansallinen valta pelastaa maailman, ja meidät.

  VastaaPoista
 6. Totuuden valitsemat Suomen Viisaimmat -raati on myös paneutunut aiheeseen. Totuus pyytää heitä arvioimaan, onko EAU:n palvelimelta varastetut tiedot todiste siitä, että ilmastontutkijat valehtelevat ihmisen aiheuttavan globaalia ilmaston lämpenemistä.

  Täällä kaikki vastaukset ja tässä pähkinänkuoressa koko juttu:

  Virpi Suutari:

  yksilönvapaudessaan piehtaroiva ihminen tarvitsee voimakasta herätystä muuttaa kulutuskäyttäytymistään ja legitimitointia kaikkia kansalaisia koskeville rajoituksille
  .

  VastaaPoista
 7. Telegraphissa kirjoitetaan:

  Who's to blame for Climategate

  Milloin Totuus myöntää, että kyseessä on mahdollisesti maailmanhistorian suurin tieteellinen petos, joka vetää maton pois Kööpenhaminan ilmastokokouksen alta?

  Ainakin HS Raadissa usko on vielä luja.

  VastaaPoista
 8. Britanniassa pää on haudattu syvälle hiekkaan myös ns. konservatiivien keskuudessa:

  The Copenhagen summit is of historic importance

  Konservatiivien oma Blair-klooni, joka otti ympäristöasiat ja ilmastonmuutoksen osaksi puolueen politiikkaa toteaa viimeisessä lauseessaan:

  "I believe passionately that just as we are part of One Nation here in Britain, so Britain is itself part of One World. In this century of global threats and challenges, we can’t afford to ignore what is happening in other parts of the world. So when it comes to tackling climate change, just as with fighting international terror, Britain must always be a strong force for progressive change in the world."

  VastaaPoista
 9. NPR:llä lätkämailan isä Michael Mann oli mukana Kööpenhaminan ilmastokokousta käsittelevässä keskustelussa. Häkkeröityjä sähköposteja ei mainittu, ennen kuin kuuntelijat ottivat asian esille.

  Alarmistien tämän hetken iskulause, jolla peitetään lämpötilojen lasku on "warmest decade on record". Mann myös käytti ilmastoskeptikoista nimeä "contrarian" eikä "denialist".

  VastaaPoista
 10. Climategate vaikuttaa Suomessakin, jos kerran demariksikin itsensä tunnustava uskaltaa epäillä virallista ilmastototuutta:

  Climategaten viherpesu on alkanut

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!