sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

Vaihtoehtoinen todellisuus

Pikkupoika on jo jonkin aikaa seurannut Vaihtoehtouutiset-nimistä palvelua. Kysyinen nettiuutistoimisto on suorastaan iloinen lisäys netin kaikenkirjaviin uutispalveluihin. Usein Keisarin tasavallan virallista mediaa vaivaa sellainen ikävä kiertely ja kaartelu. Sensijaan Vaihtoehtouutiset kertoo Puolueen Totuuden kaartelematta ja suoraan niin että tyhmempikin sen ymmärtää. Katsokaapa vaikka tuoretta tilannekatsausta Pohjois-Korean tilanteesta otsikolla Pohjois-Korea ja kaatuva Yhdysvaltain imperiumi.
On täysin selvää, että Kimin kurssi ydinaseiden kehittämiseksi johtuu yksinomaan Bushin hallituksen tekemistä provokaatioista.
Näinhän se on. Kimin ydinaseiden kehittely-yritykset ennen Bushin hallintoa taas johtuivat siitä että Kimin viisaat neuvonantajat osasivat ennakoida Bushin hallituksen ja sen provokaatiot. On se maailma vaan ihmeellinen paikka kun sen oikein ymmärtää.

[Lisäys: Myös Vaihtoehtouutisten kuvapalvelu ("100% taidetta ja agitaatiota") poikkeaa edukseen virallisen median yleensä kuivasta linjasta. Tässä näyte tarjonnasta (hat tip: maksalaatikko). Pikkupoika oli aiemmin virheellisesti luullut että sana "Playmate" viittaa johonkin kapitalistiseen roskaan.]

[Lisäys 2: Bushin hallinnon tuorein provokaatio: vegemite on kielletty! Pikkupojan saamien luotettavien tietojen mukaan Australia on välittömästi vastavetona aloittanut uraanin rikastamisen. Via Tim Blair]

6 kommenttia:

  1. Kuva-osaston materiaali näytti ainakin joiltakin osin ihan hyvältä :D

    http://tinyurl.com/tymjp

    Tuo VUNET on ilmeisesti joku underground saitti, jonka olemassa olosta tietää hyvin harva.

    Tässä on myös aika hassu sivusto:
    http://www.geocities.com/Athens/Cyprus/4955/

    VastaaPoista
  2. Vegemite-linkkisi ei toimi :/

    VastaaPoista
  3. Kom-uutiset sisältää aika paljon samaa materiaalia kuin VUNET, mutta sitä on mukavempi seurata kun saa kaikki uutiset suoraan sähköpostilaatikkoon.

    VastaaPoista
  4. ml #2: Jeps. Se oli sama kuin muillakin sivuilla, kaivoin esiin korvaavan :)

    VastaaPoista
  5. Zombie: Kiitti! Tiesin kyllä Sipilän kominformin, mutta tosta näppärästä e-mail systeemistä en ollut tietoinen, tiedä mitä kaikkea kivaa sitä onkaan menettänyt! Pistin heti tilaukseen :)

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!