perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Ähläm Sähläm -dhilemma

Tammikuun alkupuolella pikkupoika ihmetteli kun blogiin saapui lukijoita hakusanalla "suihinotto". Nyt lähiaikoina uusi erikoinen hitti on ollut "Ähläm Sähläm": jostain käsittämättömästä syystä Google on nostanut ko. hakusanalla pikkupojan lyhyen jutun heti toiseksi. Tästä johtuen KUV-blogi on jopa saanut kymmenkunta vierailua Puolueen näköradion domainista. Totuudesta muuten ei edelleenkään tule yhtään hittejä (yhtä säännöllista lukijaa lukuunottamatta), onkohan KUV blokattuna sielläpäin ;)

Koska "Ählän Sähläm"-aihe on jo hieman vanha, pikkupoika selvitteli mikä on nostanut asian uudelleen näinkin pinnalle. Syy lienee se, että Hannu Taanilan hengenheimolainen Päivi Istala on kirjoittanut tulikivenkatkuisen valituksen ohjelmasta Radio- ja televisiotoimittajien liiton jäsenlehteen. Mikäs vanhan AY-gangsterin nyt näin on saanut hermostumaan?

Yksinkertaisesti ohjelmaideassa Ideologian mukainen suvaitsevainen multikulturismi on joutunut ristiriitaan - ja ennenkaikkea yliajanut - Istalan painottaman Puolueen postmodernin feminismin mukaisen tasa-arvon. Mikä dhilemma!

Ja teille kaikille (YLEantoislle) toimittajille ja muille maan matosille, jotka satuitte tänne eksymään: täällä ei käsitellä "Ähläm Sähläm"-aihetta tämän enempää eli voitte rauhassa siirtyä eteenpäin. Muuta suositeltavaa ja, teidän näkökannasta varmaankin, epämieluisaa luettavaa blogissa riittää yllinkyllin. Lisääkin löytyy sivupaneelin linkeistä tai vaikka täältä.

Ei kannata kuitenkaan järkyttyä - sananvapaus se vain on tullut teidänkin lähiserverille.

1 kommentti:

  1. Mitään ei ole tullut kaikki on mennyt

    .. mutta korjataan asia;)

    Miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme:) http://www.kavkaz.fi terveisin

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!