perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Mielipideradikalisoitunut

Päivän paperi-Totuudesta löytyy tällainen 698 merkkiä pitkä pikku-uutinen:
Frankfurtin lentokenttäampujaa epäillään terrorismista

Frankfurt. Yhdysvaltain ilmavoimien sotilaita Frankfurtin lentokentällä ampunutta kosovolaismiestä epäillään terrorismista. Saksan viranomaisten mukaan 21-vuotias ampuja on myöntänyt tappaneensa tarkoituksella Yhdysvaltain sotilaita.

Lentokentällä työskennellyt kosovolainen ampui keskiviikkona Yhdysvaltain sotilaita, jotka olivat matkalla tukikohdastaan Britanniasta Afganistaniin. Kaksi sotilasta kuoli ja kaksi haavoittui, toinen heistä vakavasti.

Omaisten mukaan ampujan poliittiset mielipiteet ovat radikalisoituneet viime viikkojen aikana. Hänen perheensä on asunut omaisten mukaan Saksassa 40 vuotta.
Aha, varmaankin joku Kosovo-taustainen ääriserbi, joka ei tykännyt ameriKKKalaisten Kosovo-politiikasta eikä McDonaldsin imperialistisista hampurilaisista.

2 kommenttia:

  1. Aika radikaali mielipide. Uutisen luettuaan voisi melkein uskoa, että kyseessä oli joku laitaoikeistolainen teekutsu-liikkeen jäsen.

    VastaaPoista
  2. "Ääriserbillä" oli mitä ilmeisimmin mielenterveysongelmia eikä islamilla yksinkertaisesti voi olla tekemistä tapahtuneen kanssa.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!