sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

Tasapuolisesti media-aikaa

Vaalien lähestyessä on suuri ilo havaita, kuinka Puolueen sitoutumaton pää-äänenkannattaja Totuus suo media-aikaa tasapuolisesti kaikille Puolueen haaraosastoille.

Penaali Juha-Pekka Raesten koko sivun (A5) jutussa kerrotaan "rock-uskottavasta sillanrakentajasta", joka on "karismansa vanki". Paavo Arhinmäen ongelmana on kuulemma se, että "köyhien puolustaminen" saattaa jäädä "puhetyylin varjoon". Seuraavaksi media-aikaa tarjoaa Miska Rantanen, joka kertoo sivulla A8 Virheiden naimalakosta ja miljoonasta vaalilehdestä. Jotta kaikkien Puolueen oikeiden haaraosastojen kohtelu olisi tasapuolista, löytyy Sunnuntai-osiosta vielä Jaakko Lyytisen kolmen sivun (D1-D3) analyysi SDP:n ja Vantaan kohtalonyhteydestä, jossa tulee samalla näppärästi esiteltyä kaikki kärkiehdokkaat. Kun Päätönkirjoitussivulla kehutaan "perinteisiin suuntaavista" Kuningaskunnan demareista höystettynä Ulkomaat osiossa (B3) Anna-Liina Kauhasen kyseisen puolueen "vasemmalle vetäneen" PJ:n linjapuheen ylistyksellä, alkaa Totuuden sunnuntain tiukka puoluepoliittinen anti olla paketissa päätönkirjoituksen "homovastaisen" KD:n analyysia lukuunottamatta.

Pikkupojan saamien tietojen mukaan sama tasapuolinen kohtelu tulee jatkumaan Totuudessa vaaleihin asti sekä niiden jälkeenkin. Samassa yhteydessä Pikkupojalle vuodettiin autenttista kuvaa Totuuden toimituksesta sen jälkeen, kun Tasapuolisen Journalismin vaikutukset levikkiin tulivat ilmeiseksi:

7 kommenttia:

 1. Tuohan tarkoittaa sitä, että mainosten, joita Totuudessa on paljon, ja "ihan oikeiden uutisten" (siis onnettomuudet, urheilutulokset jne) jälkeen mitään muuta kyseisessä tuotteessa ei ole kuin vasuripropagandaa.

  Kyl mää ihmettelen, kuinka joku vielä tilaa kyseistä roskaa. Tai no, onhan noin puolet äänestäjistä vasemmistoa, joten he eivät kaiketi näe tuossa mitään epänormaalia.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tomi on edelleen se maailmankaikkeuden ainoa, jolla on porttikielto tähän blogiin. En ole aikeissa poistaa banniä eli turhaan spammaat tuota aivotonta roskaasi.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Monet aspergerit viestivätkin mieluiten sähköpostilla tai muissa internetpalveluissa.

  VastaaPoista
 6. "Kyl mää ihmettelen, kuinka joku vielä tilaa kyseistä roskaa."

  Meillä on talossa koiranpentuja, joten Hesarille on käyttöä.

  Tänään erehdyin lukemaan Sunnuntaitotuuden pitkästä aikaa ja havaitsin puffikirjoitukset Anarkiamäestä ja seiväshyppääjän opetuslapsesta.

  Ulkomaansivuilla Slovakiasta tehtiin EU-häirikkö ja annettiin ymmärtää, millainen Keisarin tasavallan ei pidä olla. Slovakiahan kieltäytyi osallistumasta ongelmamaiden pelastuspakettien rahoitukseen.

  VastaaPoista
 7. Paavo "Pelastaja" Arhimäestä tehdyssä hengennostatusjutussa sivuttiin kyllä myös mielestäni sisältöä.

  Totta kai toimittaja jätti kertomatta, että Arhinmäen pukeutumisen ja jalkapallohuliganismin välillä vallitsee konkreettinen yhteys. Voisihan olla, että "laajempi tietoisuus" tästä asiantilasta voisi käydä vastoin toimittajan ja Paavon yhteisiä ideologisia pyrkimyksiä?

  Jos esimerkiksi "usein väärässä oleva" poliitikko erehtyisi pukeutumaan vaikkapa Thor Steinar -merkkivaatteisiin, niin asiaa tuskin jätettäisiin vain rivien väliin asiasta tietävien hymisteltäväksi?

  Mutta siihen sisältöön: Vaaleja tulee ja menee, puolueiden kannatusosuuksissa tapahtuu vaihteluita.

  Toimittaja arvioi, että "Oikeiden Oppien" sisällöstä omaksi vahingokseen erehtyvät palaavat vielä joskus tulevaisuudessa "Puolueen" helmaan, jos se toimittajista vain voi olla kiinni.

  Ja mitään kieltämättä tai myöntämättä olisikin varmasti hahmotettava, että useimpien ei-toimittajien ja ei-poliitikkojen näkökulmasta Helsingin Sanomien tilauksen peruuttaminen olisikin ehkä se kaikkein keskeisin mielipiteensä ilmaisemisen muoto, jolla on vaikuttavuutta ja merkitystä myös vaalisyklien ja -suhdanteiden yli?

  Nimimerkillä:
  Ei-tilaaja

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!