sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Myös perheet saadaan lihoiksi!

Ilmastoskeptikot ovat rikollisia, joiden rikos tappaa todennäköisesti vielä hurjan määrän ihmisiä.

Blogisti Tiedemies
Muistamme toki Puolueen Virheätä siipeä lähellä olevan blogisti Tiedemiehen nerokkaan idean yhteiskunnan Saastan eliminoimiseksi:
Ympäristöjärjestöt perustavat rahaston, joka sijoittaa yksinomaan sellaisiin korkeariskisiin instrumentteihin, joiden tuotto on sitä suurempi, mitä katastrofaalisempi skenaario ilmastonmuutoksesta toteutuu.

Sopivan aikajänteen jälkeen rahaston tuotto ja pääoma käytetään ns. ilmastoskeptikoiden sanomisien analysointiin ja henkilöllisyyden selvittämiseen. Mitä enemmän rahaa on, sitä useampi saadaan paljastettua. Pääosa varoista käytetään palkkamurhaajien palkkioihin. Jos rahaa on tarpeeksi paljon, pistetään myös perheet lihoiksi.
Nyt Pikkupojalla on tähän loistavaan ideaan liittyen iloisia uutisia: rahat riittävät myös perheiden likvidoimiseksi! Nimittäin säästöä tulee henkilöllisyyksien selvittämisestä, sillä johtavalla kansalais- ja ympäristörauhanjärjestöllä on jo tiedot hallussaan!
If you're one of those who have spent their lives undermining progressive climate legislation, bankrolling junk science, fueling spurious debates around false solutions, and cattle-prodding democratically-elected governments into submission, then hear this:

We know who you are. We know where you live. We know where you work.

And we be many, but you be few.

4 kommenttia:

 1. Jarl Rejman4/4/10 15:43

  Mitenkähän ilmastohenkilöt aikovat tämän tappamisen hoitaa? Käsilaukulla lyömällä? Leiriytymällä skeptikkojen oven taakse ja vinkumalla siellä nasaaliäänillään niin kauan, että skeptikot tylsistyvät kuoliaiksi?

  VastaaPoista
 2. Ilmankos blogisti Tiedemiehellä on varaa kirjoitella niin ylimielisesti ja arrogantisti, kun tietää hyvin olevansa henkensä säästäneiden joukossa...

  Minusta tuli "ilmastofasisti" sekunnin murto-osassa, kun kehtasin ihmetellä eräiden ilmastotutkijoiden tekemiä väärennöksiä. Hyvä tietää, että olen nyt myös "rikollinen". Ja synnin palkka on kuolema.

  VastaaPoista
 3. Satiirina esittämäni ideahan perustuu siihen, että jos ilmastoskeptikot ovat oikeassa, ja jos riskiprofiili on oikein valittu, ei rahastoon jää penniäkään, mikäli ilmastonmuutos on pelkkä huijaus.

  Eihän teillä pitäisi olla huolen häivää, vaan olisitte enemmän kuin halukkaita myymään lyhyeksi tällaisen rahaston laskemia arvopapereita. Varmaa voittoa, kun jääkausi alkaa!

  VastaaPoista
 4. Tukka pystyssä katuja astelen:

  Vesa Helkkula Kirjoittaja on ohjelmistoyhtiö Aplicomin toimitusjohtaja joka koordinoi ICT Shok -ohjelman satelliittipaikannusprojektia.

  Suomi ja Tanska ovat EU-maista ainoat, joissa auton hankinnasta vielä maksetaan veroa. Monet asiantuntijat ovatkin vaatineet nykyisestä autoverojärjestelmästä luopumista.


  Kansa vaati sitä 50-vuotta!

  Pelkällä polttoaineverotuksella jäävät saavuttamatta monet saatavilla olevat edut.

  Niin jää.

  samoilla laitteilla voidaan paitsi kerätä erilaisia maksutietoja myös tarjota autoilijoille tietopalveluita. Sellaisia ovat muun muassa hälytys- ja huoltopalvelut, reittiopastukset, ajopäiväkirja ja kulutuksen vähentämiseen tähtäävä ajopalaute.

  Johan ne on nyt tarjolla jokaisessa navigaattorissa.

  Saattaa syntyä pelko isonveljen jatkuvasta valvonnasta, jossa poliisi tai muu ulkopuolinen taho pystyy seuraamaan ajoneuvon kulkua tai nopeutta. Paikantamissovelluksissa yksityisyyden turvaaminen on ensiarvoisen tärkeää, ja siihen on olemassa keinot. Satelliittipaikannusta hyödyntäviin ajoneuvojärjestelmiin on jo vuosia kehitelty menetelmiä, joiden avulla voidaan varmistaa, että yksityisyyden suoja säilyy aukottomasti.

  Joo joo.

  Onhan pankkisalaisuuteenkin opittu luottamaan, vaikka pankeille luovutetaan yksityisyyden kannalta arkoja tietoja.

  Olipa osunut vertaus!

  Siirtymällä käyttöön perustuvaan verotukseen ensin vapaaehtoisesti voidaan näyttää esimerkkiä muulle Euroopalle.

  Taas ensimmäisinä - jipii!

  Pohjatyö yritysten ja viranomaisten kesken on jo edennyt pitkälle. Seuraavalle hallitukselle on taattava mahdollisuus tarkoituksenmukaisten päätösten tekoon.

  Eli taas on salassa viety joku suunnitelma niin pitkälle, että Totuuden pääkirjoitussivulla täkäläisen ag farbin toimari vaan lyhyesti raportoi kansalle, mitä seuraavaksi tapahtuu.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!