torstaina, joulukuuta 17, 2009

Näytös X: Aika loppuu

Suomen hallituksen ilmastopoliittisen neuvonantajan, kansanedustaja Oras Tynkkysen (vihr.) mukaan tunnelma Kööpenhaminan ilmastoneuvotteluissa alkaa olla epätoivoinen.

-Aika alkaa loppua, ja todennäköisyys säällisen sopimuksen saamisesta laskee koko ajan. Ei se mahdotonta ole, mutta erittäin vaikeaa jo, Tynkkynen manaa Uudelle Suomelle.[Lisäys 18.12. kello 17.20: Ooh, superyllätyskäänne:
YK:n pääsihteeri pyysi valtionjohtajia varautumaan yötöihin ilmastokokouksessa

18.12.2009 17:13
A A

Helsingin Sanomat

Kööpenhamina. YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon on pyytänyt Kööpenhaminan ilmastokokoukseen saapuneita valtionjohtajia jäämään Kööpenhaminaan yöksi, jotta jumiutuneet ilmastoneuvottelut voitaisiin saattaa loppuun.

Alun perin tarkoituksena oli, että kokous päättyisi tänään perjantaina illalla.

Seuraava superyllätys nähtäneen aamuyöllä n. 3-4 välillä Tasavallan aikaa, kun maailmalle raportoidaan että Suuren Messiaan johdolla on saatu aikaan sopimus.]

3 kommenttia:

 1. Tynkkynen manaa

  Kuka väittääkään, ettei hiilen polton aiheuttama ilmaston lämpeneminen ole uskontoa, jos kerran järjestön ylipappikin on ryhtynyt manaamaan lehtihaastatteluissa?

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=7TzMJqAH_MA&feature=related

  VastaaPoista
 3. Hullu maailma7/1/10 18:31

  Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos ja sen "torjunta" on primitiivinen ns. cargo cult. Tällaiset uususkonnot ovat tulleet länsimaissa kristillisyyden tilalle. Kun ei enää uskota Jumalaan, uskotaan mihin tahansa...

  Mikään Kööpenhaminassa tehty sopimus ei olisi oikeasti auttanut Maapallon ekologiaa himpun vertaa. Planeetta on ollut tuomittu jo siitä lähtien, kun toisen maailmansodan jälkeen ei välittömästi ryhdytty toimeen väestöräjähdyksen hillitsemiseksi.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!