sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Jyri Raivio jättää Totuuden!

Päivän Totuuden koko talousetusivu on omistettu Puolueen vanhalinjalaisten kantavalle voimalle.
Helsingin Sanomissakin vietettiin vastikään 30 toimittajan yhteisläksiäisiä: Yhteensä tuhat vuotta työkokemusta siirtyi kerralla talosta pois.
Yksi lähtijöistä on taloustoimittaja Jyri Raivio, 65.
Voi harmi! Laulakaamme yhdessä Jyrin muistolle.

4 kommenttia:

 1. Jess!

  Taas yksi stalinisti vähemmän.

  Voi kyynel. Jyri - mietämme muistollesi hiljaisen hetken.

  VastaaPoista
 2. Kukas se olikaan Jyrin manttelinperijä Puolueen oikeaoppisen taloustotuuden vaalijana? Juhana Rossi?

  Jyrin kaltaisten siirtyminen eläkkeelle ei onneksi tarkoita, että lehteen pääsisi vääräoppisia talousjuttuja. Nuori polvi on omaksunut oikeat ajatukset hyvin.

  VastaaPoista
 3. Vaikka sosialismi ja monikulttuurisuus ovat samaa velliä, on aina mukava löytää pieniä lipsahduksia, joita media näin sähköisen tiedonvälityksen aikana väkisin jälkeensä jättää. Yksi niistä käsitteistä, joille olen etsinyt konkreettista yhteyttä sosialismin ja ekososialismin kesken on termi "yhteisöllisyys", jota viljellään aina kun puhutaan islamista. Kuten Halla-aho jo parodisoikin

  7) Suomalaiset eivät piittaa vanhuksistaan vaan jättävät nämä mätänemään vanhainkoteihin. Ulkomaalaiset kunnioittavat vanhuksia.

  niin "yhteisöllisyys" on vahvasti vasemmalle arvolatautunut termi.

  Tänään törmäsin sattumalta vanhaan Totuuden artikkeliin 15.6.1991 (huom! tuolloin oli vielä Neuvostoliitto), jossa ilmastonmuutos, sosialismi ja - monikulttuurisuuden oikeutuksena pakkosyötettävä - yhteisöllisyys ovat samassa lauseessa kuin parhaassa puppugeneraattorin tuotoksessa konsaan:

  Ilmastonmuutos ulottuu yhä laajemmalle, kalastus[kolhoosit] ja vanhimpien kunnioittamiseen perustunut elämäntapa tuhoutuivat...

  Penaalina hääri Sole Lahtinen. Muutoinkin kirjoitus on kuin tältä päivältä haikaillessaan vauraita länsimaita pelastamaan kuoleva Araljärvi. Suomikin otti kirjoituksen mukaan muutamankymmentä lasta kesäksi tänne lomailemaan.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!