maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Tampereelta kuuluu kummia

Aamulehti tekee jo toisen Puolueelle kiusallisen paljastuksen lyhyen ajan sisään. Nyt taantumuksen viimeinen linnake paljastaa julkisen salaisuuden eli pikatien Puolueen sisäpiiriin: Marko Kulmala: Parjaa USA:ta, niin kuulut älymystöön. Joko olisi aika lakkauttaa kyseinen vastuuton roskalehti?

[via Noottikriisi]

8 kommenttia:

 1. Retorinen kysymyslause päättyy pisteeseen ;-]

  Tämä artikkeli on onneksi yksittäistapaus, mutta vauhdittaa niitä vaatimuksia, että Puolueen tehtävänä on järjestää kansalaisille riittävän vähän ja vain oikeaoppisia vaihtoehtoja.

  Onneksi Tarzan teki näköradiossa lauantaina säkenöivän esiintulon ja rauhoitti alamaisia lunastaen paikkansa mielipidejohtajana, kun Paavo, Kari ja Ilkka vain hämäävät kansaa tuomalla useita vaihtoehtoja ns. poliittiseen laariin. Mutta kuten Tarzan muistutti, kyse on vain puoluepolitiikasta.

  VastaaPoista
 2. Harmi, että Aamulehti ilmestyy Tampereella.

  VastaaPoista
 3. Tuossa vielä entisen Britannian näköradion toimittaja Jeff Randallin haastattelu Guardianista:

  http://media.guardian.co.uk/mediaguardian/story/0,,2170494,00.html

  Randall on siirtynyt vääräoppisen Sky Newsin palvelukseen.

  Britanniassa uutisvälitystä säätelee Ofcom eli amerikkalaisen Fox Newsin tapainen oikeistopopulistinen tv-uutisointi ei siellä ole mahdollista. BBC:n "puolueetonta" uutisointia sääntely ei toki haittaa.

  VastaaPoista
 4. Tuo Marko Kulmala on muuten osallisena Akseli Ensemble-teatteriryhmässä. Osa porukasta (Wilma Melasniemi, Milonoffit) on käsitykseni mukaan suomen ylimielisintä uusvihervasemmistoa. Kiintoisaa että mahtuvat samaan porukkaan - voivatko uusvsemmistolaisetkin olla aidosti suvaitsevia?

  VastaaPoista
 5. anon: Kas kas, mielenkiintoinen tieto! Ryhmähän on pelkästään taistolaistaiteilijoiden kakrujen kansoittama (Melasniemen ja Milonoffien lisäksi Edelmann, Chydenius ja Westerberg). Kun tuohon yhdistetään Louhimiehen tunnetut vasemmistosympatiat, niin jokin tässä haiskahtaa...

  Manselaiset varmaan seurannevat mahdollisia vastineita, ja raportoivat tännepäin :)

  VastaaPoista
 6. Hmmmm:

  Akseli Ensemble on esittävän taiteen ryhmä.
  Akseli Ensemble on työyhteisö.
  Akseli Ensemble ei ole erillisten taiteentekijöiden löyhä yhteenliittymä, vaan tiivis yhteisö joka tekee yhteisiä esityksiä, elokuvia, musiikkia. Taidetta.

  Sille taiteelle, jota me haluamme tehdä, on yhteisöllisyys tekemisen edellytys, ei vain vaihtoehtoinen lähtökohta. Meillä on vahva kaipuu ja tarve käsitellä maailmaa taiteessamme ilman kylmää ironiaa.

  Arvojemme selkeä ja rehellinen esilletuominen on vastauksemme ympäröivän maailman itsekeskeisyyteen. Yhteisöllisyys, ihmisestä välittäminen, vastuu.


  http://www.akseliensemble.fi/manifesti.html

  VastaaPoista
 7. Milonoffien ahdasmielisyys avautuu herkullisesti City-lehden jutusta:

  http://www.city.fi/artikkeli/Loistavat+Milonoffin+pojat/2335/

  Väärä tapa elää on tehdä säännöllistä päivätyötä, vielä pahempi jos puku päällä. Oikea tapa elää on tehdä luovaa (sillä tavalla oikeasti luovaa) freelancerhommaa ja matkustella Intiassa. Ja vaatia sitten pukumiestä tiedostamaan osansa siihen miten huonosti asiat yleisesti ottaen on.

  VastaaPoista
 8. Jöpön löytämä artikkeli on yks osa niin vaikeasta aiheesta nimeltä kaksinaismoralismi. Tapellaan ja kammetaan pukumiehiä, Hummereita ja kansainvälisiä suuryrityksiä vastaan. Samaan aikaan myydään oma työsuorite siellä, missä siitä saa parhaan hinnan (Suomessa) ja tilataan palvelut sieltä, mistä ne on halvinta ostaa (Intia). Näinhän toimivat globaalit suuryrityksetkin.

  Muitten tuotoksia en ole nähnyt, mutta Madventures oli aikanaan hauska.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!