torstaina, syyskuuta 06, 2007

Nälkää, keskitysleirejä ja sinkkiarkkuja

Totuuden "Näkökulma"-palsta on todellinen Puolueen syvällisten näkemysten tiivistymä. Eilen Annukka valaisi meitä Tanskan tilanteesta, tänään ulkomaanpenaali Pekka Hakala kertoo otsikolla Käytännön pulmia mitä seuraamuksia Karjalan ostosta 15 vuotta sitten olisi ollut.
Miljardiluokan Karjala-hankinta olisi pian rinnastettu julkisen alan säästöihin ja Pelastusarmeijan eteen ilmestyneisiin leipäjonoihin.
--
Väestön pakkosiirtoihin Venäjä tuskin olisi suostunut, joten Karjalan mukana Suomeen olisi luultavasti saatu yli 300 000 uutta asukasta, suurin osa heistä venäjänkielisiä. Pakkosiirroista olisi sitä paitsi pian tullut etnisiä puhdistuksia, joissa suomensukuiset Karjalan asukkaat olisivat saaneet muita paremman kohtelun. Olisivatko "suodatinleirit" olleet käteviä?
--
Ja Natossa oltaisiin, ehkä varmuuden vuoksi Irakissakin.

8 kommenttia:

 1. En ole koskaan ollut spekulatiivisen historiankirjoituksen suuri ihailija enkä mielellään maksa sanomalehdestä, jossa moista harrastetaan amatööripohjalta.

  VastaaPoista
 2. Lieköhän Nyt-liitteen kannessa (NYT-logon alla) oleva "huumori" ohjattu tämän(kin) blogin suuntaan? :)

  Linkki on pieneen kuvaan, mutta minulle on kerrottu, että siinä on ensinnäkin teksti "Pravda", joka on viivattu yli ja josta osoittaa nuoli Helsingin Sanomat -logoon. "Pravda" -tekstiin osoittaa nuoli sanoista Jotain rajaa!, joihin osoittaa nuoli sanasta Sensuuria!

  VastaaPoista
 3. Perjantain kierrätyspaperini jäi mökille saunan eteiseen odottamaan parempaa uusiokäyttöä, mutta A-osassa (joka on siis kotimaa-osio) kolme yli puolen sivun kirjoitusta islamista. Ensin tätä uutta islamistipuoluetta käsittelevä "uutinen" suuren kuvan kera. Seuraavaksi oli somalialaisesta sairaanhoitajasta yli puolen sivun haastattelu koskien tyttöjen rituaalisilpomista mutta sitä kolmatta en enää muista. Tän päivän kierrätyspläjäyksessä jatkettiin tämän sekoporukan julkisuus-promoa, ja todettiin heidän kaavailevan Itikseen isompaa moskeijaa, kun ei kaikki mahdu sisään. On se... Jos porukkaa on prosentin verran, läpyskä julkaisee 15% tilastaan tällaisia "uutisia". Ehkä kenties pitäisikin alkaa kutsua uutisten sijaan utuisiksi niiden kirjoituksia?

  VastaaPoista
 4. Luin huoltoaseman baarissa jutun tuosta moskeijan perustamisesta Itikseen. Vähän vihjailtiin siihen suuntaan, että julkista rahoitusta kaivattaisiin, koska tilat Puotinharjun ostoskeskuksessa ovat ahtaat ja muutenkin kehnot.

  VastaaPoista
 5. Täämä nyt tietysti on tyhmä kysymys, mutta mikä hitto on "penaali"???

  VastaaPoista
 6. Vain tyhmät kysymykset ovat hyviä, koska muut kysymykset ovat joko turhia tai retorisia. Penaali on toimittaja. Penaalissa on aina oikeanväriset kynät teroitettuna valmiiksi ja niillä vastataan vain retorisiin tai turhiin kysymyksiin. Penaali on henkilö, joka korkeaan koulutukseensa, laajaan elämänkokemukseensa ja ylivertaiseen ammattitaitoonsa perustuen on oikeutettu työllistymään kansanvalistamiseksi oikeaoppisessa instituutiossa. Penaalin tehtävänä on sivistää kaltaisiasi kansalaisia, jotka uskaltavat kysellä tyhmiä.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Kumitontulle ja pikkupojalle. Oppia ikä kaikki!

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!