torstaina, syyskuuta 08, 2011

Hannu & Kesti

Torstai 4.8.2011
Poliisi on päättänyt aloittaa maastoetsinnät kadonneen Karoliina Kestin tapauksessa. Katoaminen on poliisille edelleen täysi mysteeri..
- Konkreettisia havaintoja katoamisen jälkeen ei ole, kertoo tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi.
Poliisi on päättänyt aloittaa metsikön haravoinnin skootterin löytymispaikan alueelta. Läheistä Likolammia ei ole naarattu eikä poliisi suunnittele tällä hetkellä sen aloittamista.
- Olemme käyneet koirien kanssa rannassa, eikä merkkejä kadonneesta löytynyt, Kallioniemi toteaa.
4.8.2011
Poliisi on ryhtynyt etsimään Tampereella kadonnutta tyttöä maastosta. 15-vuotias Karoliina Kesti katosi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Kestiä etsitään kaupungin länsipuolella sijaitsevan Likolammenkadun maastosta. Paikka sijaitsee Raholan ja Kalkun välimailla kymmenisen kilometriä Tampereen keskustasta.
Poliisi ei ainakaan tässä vaiheessa etsi tyttöä alueella sijaitsevasta lammesta.
- Meillä ei viitteitä siitä, että hän olisi joutunut veteen, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi.
8.8.2011
Jo viikon kateissa olleen 15-vuotiaan Karoliina Kestin etsinnät vesistöistä eivät ole tuoneet uutta tietoa tytön olinpaikasta. Kestiä on tämän päivän ajan etsitty katoamispaikan läheisistä vesistöistä Tampereella.
Katoamisen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo, että vesistöjä on kierretty ruumiskoiran kanssa.
– Sieltä ei ole löytynyt mitään, ja etsinnät on nyt lopetettu. Olosuhteet ovat nyt niin hyvät ja ne ovat niin pieniä lampia, että koira olisi kyllä haistanut, jos vedessä olisi ollut ruumis.
9.8.2011
Reilun viikon kateissa olleen Karoliina Kestin, 15, etsinnät jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona Likolammenkadun lähistön maastosta kolmen ruumiskoiran avulla. Poliisi ei usko, että kadonnut olisi hukkunut lähistöllä oleviin lampiin.
– Ruumiskoirat ovat jo lammet tutkineet, eivätkä antaneet merkkejä hukkuneesta. Nyt jatkamme maanantaina maastoetsintöjä Likolammenkadun Tampereen kaupungin suuntaan. Saamme yhden koiran avuksi poliisikoirat Helsingistä ja Jyväskylästä, kertoo tutkimuksia johtava rikoskomisario Hannu Kallioniemi Pirkanmaan poliisista.
11.8.2011
Ruumiskoirat haravoivat jälleen tänään Tampereen Likolammenkadun maastoja. Karoliina Kesti on ollut kateissa jo puolitoista viikkoa.
Tänään torstaina metsässä on poliisien kanssa pari ruumiskoiraa.
– Uskoisin, että suunniteltu alue saadaan käytyä lävitse kokonaan tänään, sanoo tutkimuksia johtava rikoskomisario Hannu Kallioniemi Pirkanmaan poliisista.
Alueen lampia ei enää naarata.
– Ne on tarkastettu sellaisella tarkkuudella, että niistä tyttöä ei löydetä, Kallioniemi sanoo.
2.9.2011
Heinäkuussa kadonneen Karoliina Kestin, 15, jäljittämisessä vain kaksi asiaa on varmaa: Kesti ei ole hukkunut Liko- eikä Mustalampeen. Hän ei ole myöskään metsässä Villilän tai Raholan alueella. Kaikki mättäät ja lammenpohjat on nyt tutkittu tarkkaan.
– Sinne ei ole nykytiedoilla mitään tarvetta mennä enää etsimään, tapauksen tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi Tampereen poliisista kertoo Aamulehdelle.
8.9.2011
Tampereen Likolammesta eilen illalla löytyneen vainajan henkilöllisyys on varmistunut. Menehtynyt on Tampereella kadonnut 15 -vuotias Karoliina Kesti. Asiasta kertoo poliisi.
Oikeuslääkärin mukaan vainajan kuolemansyy on yksiselitteisesti hukkuminen.

2 kommenttia:

  1. "Vain kaksi asiaa on varmaa"

    Varmaan ovat ottaneet tullista valkokirsuiset labradorinnoutajat epähuomiossa kenttähommiin.

    VastaaPoista
  2. Nyt kävi näin.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!