perjantaina, huhtikuuta 08, 2011

Sananvapaus on taas edennyt!

Eläköön Puolueen puhdas linja!

Täällä Tasavallassa Puhdasoppisuusvaltuutettu osoittaa suurta selkärankaa paljastamalla trotskilaisen omien joukosta. Juha Molari on syyllistynyt kammotavaan rikokseen kirjoittamalla:
Venäjän Kaukasia on turvallinen alue rehelliselle ihmiselle, joka harjoittaa uskontoaan tavalliseen tapaan, tekee työnstä eikä suunnittele terroritekoja. Terroriyhteyksiensä tähden tuolta alueelta saapuu Suomeen turvapaikanhakijoita, minkä tähden Suomi ei ole pian turvallinen maa rehelliselle ihmiselle, joka ei hyväksy terrorismia Venäjän valtiota vastaan.Venäjän Kaukasia on turvallinen alue rehelliselle ihmiselle, joka harjoittaa uskontoaan tavalliseen tapaan, tekee työnstä eikä suunnittele terroritekoja. Terroriyhteyksiensä tähden tuolta alueelta saapuu Suomeen turvapaikanhakijoita, minkä tähden Suomi ei ole pian turvallinen maa rehelliselle ihmiselle, joka ei hyväksy terrorismia Venäjän valtiota vastaan.
Kauheaa!1! Vielä törkeämpää vastavallankumouksellista tekstiä Juhalta:
Ensi torstaina Kaukasian terrorismin ja Kavkaz Centerin todellisuus tulee unohtumattomalla tavalla helsinkiläisten työpaikkamatkustajien tajuntaan, kun jaamme asiaa koskevaa tiedotusta parhaaseen ruuhka-aikaan. Tässä ensimmäisessä vaiheessa on päämääränä suomalaisen poliittisen ilmapiirin syventäminen asian johdosta. Päämääränä on kansalaisyhteiskunnan ja suuren yleisön tajuntaa räjäyttävä uutinen keskuudessamme asuvasta Kaukasian terrorismin tukitoiminnasta. Kaukasiasta ei ole tullut yhtään oikeaa pakolaista Suomeen, vaan jokainen Kaukasiasta pakeneva ja Suomeen saapunut on yhteydessä terrorismiin (so. terrorismi tuhoaa elämää Kaukasiassa, tuleminen on yhteydessä terrorismiin tavalla tai toisella: osa tulijoista piilottelee itseään oman maansa viranomaisilta, mikä ei kerro hyvää tulijoiden sukulais- ja ystäväsuhteista; ja osa pakenee terrorismin tuomaa kärsimystä omassa maassaan). Haluan, ettei Suomessa ole yhtään täysi-ikäistä, joka ei tietäisi Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestön paholaismaisen tiedotuksen toimintaa Suomessa.
Linnaan vaan Sepin seuraksi!

Myös maailmalla on edetty kohti globaalia oikeudenmukaisuutta. Kanadassa otetaan ensiaskelia jo käsittämättömästi viivästyneessä taistelussa ilmastodenialistien saattamisessa vastuuseen rikoksistaan. Denialisti Timothy Ball on mennyt loukkaamaan Puolueen johtavaa ilmastotieteilijää seuraavalla törkeydellä:
[Michael "Piltdown" Mann] should be in the State Pen, not Penn State.
Jos nauroitte edelliselle "sutkautukselle", voitte ilmiantaa itsenne ilmastopoliisille alla olevaa "Lähetä kommentti"-toimintoa käyttäen.

2 kommenttia:

 1. Sen verran kävin ottamassa selvää asioista, että Suomessa asuvat tshetsheenit ja inguushit lähettivät vähemmistövaltuutetulle kantelun joskus viime lokakuun tietämillä. Nyt Biaudet on saanut aikaiseksi tutkintapyynnön.

  Molarin mielenosoitushäiriköinneistä kerrotaan myös mielenkiintoisia juttuja. Koomisilta ne häiriköinnit näin ulkopuolisesta kuulostavat, vaikka Molarin ja SAFKA:n häiriköinti onkin ollut pitkäaikaista.

  Todettakoon, että jihadistipropagandaa sisältävää Kavkazcenter-sivustoa hostaa EFFI:n puheenjohtaja ja Vihreiden jäsen Mikael Storsjön firma. Storsjö on salakuljettanut maahan viitisenkymmentä tshetsheeniä ja on ollut näistä tekemisistään oikeudessa.

  Uutinen suomalaispapin vainosta levisi kaikkiin venäläisiin valtamedioihin ja siitä kerrottiin Russia Today -kanavalla ykkösuutisena otsikolla "Liberal Witch hunt".

  Itänaapurin johto ei tykkää Heidi Hautalan ja Mikael Storsjön touhuista ja pistää SAFKA-kommandot tekemään kiusaa.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että maailma on niin valmis, että on aikaa hakea laitokselle tuollainen törkyturpa. Klovnien tehtävä on perinteisesti ollut paljastaa Keisarin vaatteet. Tai siis niiden puuttuminen.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!