torstaina, marraskuuta 25, 2010

Vuoden 2010 Suuri Pettymys ja Sherlock -palkinnot jaettu

Kyllä on helppoa tämä blogin kirjoittaminen, kun voi yhdellä kirjoituksella myöntää kaksi palkintoa ja vielä samasta kirjoituksesta!

Vuoden 2010 Suuri Pettymys -palkinto menee ... rumpujen pärinää ... yllätys ... yllätys ... Totuudelle!!! Palkintoa voi Pikkupojalta kysellä Jukka Harju, jonka ikäviin tehtäviin kuului tänä aamuna tiivistää Totuuden toimituksessa vallinnut tunnelma.
Pidätettynä on myös miehen sukulainen, poliisi kertoi. He ovat irakilaisia.

Näin ollen tapaus ei vaikuta lainkaan rasistiselta iskulta tai kostolta, ennemmin pidätykset antavat viitteitä jonkinlaisesta petoskuviosta, joka tosin päätyi ilmeisen tahattomiin kuolonuhreihin.
Niin ihan varmahan asiasta ei vielä voi olla, joten pidetään siellä Totuudessakin pettymyksen keskellä vielä toivonkipinää yllä! Jospa se sittenkin olisi Tesoman kiljuskini ilmeisen tahallisine kuolonuhreineen.

Palkintoraati yllätti itsensäkin toteamalla, että yllä oleva kappale yhdessä seuraavan kanssa toivat samalle Totuuden joukkueelle myös Vuoden 2010 Sherlock - palkinnon.
HS on koettanut saada yhteyden puhelimitse pizzerian omistajaan maanantaista lähtien. Nyt selvisi syy, miksi hän ei ole voinut vastata.
Kukapa olisi arvannut!

2 kommenttia:

  1. Pikkupojan olisi syytä aktivoitua tilapäisesti, koska Cancunin ilmastokokous on alkamassa.

    Mediassa, myös muualla kuin Totuudessa, dzhurnalistit ottavat vielä ilmastohumpan todesta. Jopa muutoin suht asiallisen Telegraphin sivuilta löytyy tämän kaltaisia yskähdyksiä. Kannattaa muuten lukea lukijakommmentit ja etsiä sieltä yksi kirjoittajan kanssa samaa mieltä oleva.

    Eilen radiossa joku Ympäristöministeriön virkamies oli innoissaan lähdössä Cancuniin ja kommentoi erittäin pontevan oloisesti. Jännityksellä odottelen, millaisen apupaketin persaukiset EU-maat tällä kertaa kasaavat maailman pelastamiseksi.

    VastaaPoista
  2. Pikkupojan viisivuotissynttäreiden (voi voi kun aika lentää!) kunniaksi, olepa hyvä!

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!