lauantaina, marraskuuta 27, 2010

Hazard

Kuolinilmoitus päivän Totuudessa:
Kivimies

Charles James Hazard

s. 7.4. 1958 kotona Glasgow'ssa
k. 11.11.2010 kotona Helsingissä

Surun murtamina
Kaarina, X ja X
...
Surunvalitteluni ja syvin osanottoni isänsä menettäneille pienille pojille sekä muille sukulaisille. Kaarina voi pohtia muistokirjoituksen laatimista.

P.S. Tämä tieto sensuroitiin Hommaforumilta alta aikayksikön. Vaikka Pikkupoika on kirjoittanut ko. forumille alle 10 kertaa, tämä oli jo kolmas sensuroitu kirjoitus. Ilman mitään selitystä. Se siitä sananvapaudesta.

4 kommenttia:

 1. Tämä tarina kertoo yli-ilmastopappi Leo Straniuksen elämästä. Ilmeisesti Leo aikoo lisätä hiilijalanjälkeään painamalla muijansa Annukka Bergin paksuksi, koska pariskunta on ostanut uuden - Leon mukaan valtavan palatsin - 60 neliön kerrostaloasunnon. Leo ei tietenkään itse ole mikään periaatteen mies, vaikka vaatii muita noudattamaan periaatteitaan. Leo nimittäin lämmittää talonsa hiilellä ja todistelee, ettei muuta vaihtoehtoa Helsingissä ole. Tyhmempi tietysti voisi kysyä, että vittuako sitä Hesassa pitää asua, ainahan voi muuttaa parasiitiksi kehyskuntiin.

  VastaaPoista
 2. Käpylä on monelle toimittajalle ja muulle Virheälle paikka, jonne muutetaan Kalliosta, kun perheen perustaminen tulee ajankohtaiseksi.

  Todellinen hyvien ihmisten kaupunginosa.

  Mitkä olivat muuten ne kaksi muuta Hommafoorumilta sensuroitua kirjoitusta?

  VastaaPoista
 3. Vasara: Kommentoin paria ketjua, joissa käsiteltiin Totuudessa olleita juttuja. Laitoin kommenttia, joissa samaan tyyliin kuin täälläkin v*ttuilin artikkelit kirjoittaneille penaaleille (toinen oli AnuS, toista en muista varmuudella, olisiko ollut AnuN). Muutaman minuutin jälkeen kommenttini katosivat.

  Ei minulla sinänsä sitä vastaan ole, että ylläpitäjät pitävät fooruminsa sellaisena kuin haluavat. Se mikä tympii on, että noita sensuureja ei voida tehdä niin, että poistetaan vain teksti (ja laitetaan moden kommentti tilalle) tai edes lähettäisiin yksityisviesti miksi teksti on poistettu. Se että viesti noin vain katoaa (eikä edes toimenpiteen tehneestä modesta ole siten tietoa), on ihan samaa toimintaa kuin Totuuskin harrasti/-taa.

  VastaaPoista
 4. Minustakin perustelematon sensurointi tuhoaa palstan kuin palstan. Kun teksti kerran mystisesti katoaa, myös kirjoittajan motivaatio jatkaa katoaa saman tien.

  Itse en ole kirjoitellut sanomalehtien keskustelupalstoille parin viime vuoden aikana, koska tekstit tuppaavat mystisesti katoamaan.

  Hommafoorumin moderointilinjan tiukkuuden ymmärrän, koska foorumi on sellaisenaan silmätikkuna maan johtavana "rasistisena" keskustelupalstana. Perustelemattomia viestien poistoja en minäkään hyväksy, ja minultakin on poistettu muutama viesti. En kuitenkaan ole toistaiseksi lopettanut kirjoittelua kyseiselle foorumille.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!