perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Täky Kalskeen Jormalle

Profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto.
[Lisäys:
Ja totisesti minä sanon teille, kun tulee päivä niin te huudatte täällä on Allah ja tuolla on Allah ja jokapuolla Allah ja hiialahiiala mutta te ette enää muista että Muhammed seurustelee vakituiseen tiineen aasin tamman kanssa koska Muhammed ei ole mikään tuhkamuna.
Ellei Jormalla jo ole noista kalske ottassa, niin ilmiannetaan varmuudeksi tämäkin sivusto.]

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin olen täysin toista mieltä kuin blogisti tuosta otsikosta tai Halla-aho, mutta mikäli ajatellaan tämänpäiväistä syytteeseenpanoa, niin Halla-ahon tulisi ehkä olla epävirallisesti yhteyksissä Suomen suurimpiin rikosasioita ajaviin asianajotoimistoihin siltä kantilta, että mitä edellytyksiä näiden kärkiosakkaat näkisivät mahdollisen oikeudellisen avun antamiseen olevan olemassa.

    Edelleen, Halla-aho ja kumppanit eivät ole ihan näissä maahanmuuttoasioissa ainakaan allekirjoittaneen kanssa samalla vuosisadalla, ja voi hyvin olla, ettei juridinen puoli kiinnosta Halla-ahoa tässä asiassa, marttyyrikompleksi on ilmeinen, mutta tietyt edellytykset varmasti olisivat olemassa ihan laadukkaankin oikeusavun antamiseen, jopa suurilta osiltaan pro bono (siis avustajien avustajien tekemän työn osalta), sillä oikeudellisesti tai muutoin merkittävät jutut luonnollisesti työnäytteitä oikeudellisille avustajille, unohtamatta mahdollisesti mainittuja henkilöitä kiinnostavien asioiden laajempia kytkentöjä yhteiskunnallisiin tai oikeudellisiin asiayhteyksiin.

    Tietysti julkisuuspelin kannalta Halla-aho yrittää rakentaa mediaan jotakin muuta kuin antaa ymmärtää, mutta tämä näin ehdotuksena.

    VastaaPoista
  2. On ikävää, jos edellinen anonyymi on päättänyt jäädä maahanmuuttoasioissa viime vuosisadalle.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!