keskiviikkona, toukokuuta 26, 2010

Hiljaista tai ei sittenkään

Kuten ne noin kaksi lukijaa ovat arvanneetkin, Pikkupojalla on ollut varsin hektistä ns. oikeassa elämässä ja blogi on jäänyt entistäkin vähemmälle huomiolle. Sama tilanne tullee jatkumaan vastaisuudessakin, ts. tämä blogi on käytännössä tauolla hamaan tulevaisuuteen.

Mutta ei meistä pirulaisista niin vain päästä ... Pikkupojalla on ilo kertoa että tämänkin blogin pitkäaikainen kommentaattori Kumitonttu on aktivoinut oman bloginsa "A Smith and Wesson beats four aces". Suosittelen!

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti silloin tällöin ehdit kirjoittamaan kiireistä huolimatta. Äläkä missään nimessä erehdy deletoimaan blogia monien muiden lopettaneiden tapaan.

  Kumitontun blogi oli mukava yllätys.

  Itsekin olen ainakin tilapäisesti hiljentänyt tahtia toistaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos huomion osoituksesta. Ei tätä blogia mikään pysty korvaamaan, mutta asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen, sehän on selvää.

  Kolmen vuoden aikana mediakriittisyys on saanut vankan jalansijan netissä ja pitkälti siitä saa kiittää Pikkupojan kirjoituksia. Pitää hiukan pohdiskella josko riittää osaamista kommentoida Totuuden älyttömimpiä kirjoituksia, mutta epäilen vahvasti siinä onnistumistani.

  Lueskelen juuri Neuvostoliittoa käsittelevää kirjaa. Siinä todettiin, että 80-luvulla Siperian ikirouta suli monin paikoin muodostaen valtavia suoalueita kesäisin, kun lämpöeristeenä toimiva sammal- ja jäkäläpeite tuhoutui ihmistoiminnan takia; lähinnä radanrakennus ja vastaava toiminta. Tuli vaan mieleeni, kun taas oli noita uutisia ikiroudan sulamisesta...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!